- 21 Nisan 2016
- 660
- 1.640
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tavada suyla mi?? hic pisirmedim oyle. Firinda yapiyorum kofte ama tavada sulu hic yapmadm himm mantiken sulu kofte gibi olur aslindaBence de hafif olsun sıcak zaten ..sebze salata yoğurt yeter gibi ..hiç olmadı köfte yap kendine ayır biraz ..ama kızartma az su koy tavaya öyle pişir ..
Hadi bakalım![]()
Bugun insanlar neler neler yedi gozumun onunde ben de kahveyle avuttum kendimiEvet son günler iyiydi senin ..inşallah canım
Iyi geceler canim. Yeni isin de hayirli olsun. Insallah hepimiz eksi gorelim yarinKızlar ben yatıyorum yarın işe gideceğimbiraz uykucu olduğum için erkenden yatayım ki kalkabileyim. Yarın akşam bildirim yapacağım inşallah. Hadi çok öptüm hepinizi
Umarım yarın tartıda herkesin yüzü güler![]()
Hafi bakalım normalde aç karnına sabah yaparsın tartı probleminden demiştim canım sorun değilKızlar ben yatıyorum yarın işe gideceğimbiraz uykucu olduğum için erkenden yatayım ki kalkabileyim. Yarın akşam bildirim yapacağım inşallah. Hadi çok öptüm hepinizi
Yok çok az mesela 2 kaşık su gibi ..zaten yağını salıyor hemenTavada suyla mi?? hic pisirmedim oyle. Firinda yapiyorum kofte ama tavada sulu hic yapmadm himm mantiken sulu kofte gibi olur aslinda
İyi yapmışsın canım ..yiyince değişken oluyor insan ..hayır demeye alışmak lazımBugun insanlar neler neler yedi gozumun onunde ben de kahveyle avuttum kendimi![]()
Ankadim canim deneyim ben deYok çok az mesela 2 kaşık su gibi ..zaten yağını salıyor hemen
Pratik geliyor bana ..bazen az pişiriyorum mesela kendime özel dondurucuya 3-4 tane koyuyorum hazırlıklı olmak içinAnkadim canim deneyim ben de
En iyisi aslindaPratik geliyor bana ..bazen az pişiriyorum mesela kendime özel dondurucuya 3-4 tane koyuyorum hazırlıklı olmak için![]()
Iyi geceler canim. Yorulmusum bugun gozlerim kapaniyorPratik geliyor bana ..bazen az pişiriyorum mesela kendime özel dondurucuya 3-4 tane koyuyorum hazırlıklı olmak için![]()
Hafi bakalım normalde aç karnına sabah yaparsın tartı probleminden demiştim canım sorun değil
Abla ben biraz daha bekleyeyim 1 hafta kadar bildirim yapamazsam sıkıntı olmasın takım için bildirim yapmak için elimden geleni yapicamm gittiğim yerde net iyi çekmiyor olurda bildirim yapamazsam takimi etkilemek istemem tabi sizde müsaade ederseniz sakıncası yoksa
Tamam canım öyle yapalımAbla ben biraz daha bekleyeyim 1 hafta kadar bildirim yapamazsam sıkıntı olmasın takım için bildirim yapmak için elimden geleni yapicamm gittiğim yerde net iyi çekmiyor olurda bildirim yapamazsam takimi etkilemek istemem tabi sizde müsaade ederseniz sakıncası yoksa
Kızılı çok kullandım 4 senedir kendi renginde canım kestane rengi beyazım yok 2 tane 3 tane tel anca vardırBoyum kisa canim 165. Yok ki soyle 175 boyumuz salina salina gezelimSagol canim.
Sacinin kiriklarini aldir bence sadece tabi herkesin kendi karari ama ben kadina uzun saci yakistiririm senin dedigin gibi kizil veya bakir tonlarini darenk cabuk akiyor ne yazik ki ama canli bir ton dene bence.
Simdiki sac rengin ne canim?
İlk iş günün hayırlı olsun ZeynepKızlar ben yatıyorum yarın işe gideceğimbiraz uykucu olduğum için erkenden yatayım ki kalkabileyim. Yarın akşam bildirim yapacağım inşallah. Hadi çok öptüm hepinizi