Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bence de hafif olsun sıcak zaten ..sebze salata yoğurt yeter gibi ..hiç olmadı köfte yap kendine ayır biraz ..ama kızartma az su koy tavaya öyle pişir ..
Hadi bakalım :KK66:
Tavada suyla mi?? hic pisirmedim oyle. Firinda yapiyorum kofte ama tavada sulu hic yapmadm himm mantiken sulu kofte gibi olur aslinda

Kızlar ben yatıyorum yarın işe gideceğim :cool:biraz uykucu olduğum için erkenden yatayım ki kalkabileyim. Yarın akşam bildirim yapacağım inşallah. Hadi çok öptüm hepinizi:KK15:
Umarım yarın tartıda herkesin yüzü güler :dua::KK71:
Iyi geceler canim. Yeni isin de hayirli olsun. Insallah hepimiz eksi gorelim yarin ;)

Kızlar ben yatıyorum yarın işe gideceğim :cool:biraz uykucu olduğum için erkenden yatayım ki kalkabileyim. Yarın akşam bildirim yapacağım inşallah. Hadi çok öptüm hepinizi:KK15:
Hafi bakalım normalde aç karnına sabah yaparsın tartı probleminden demiştim canım sorun değil

@guldanee
meliyke meliyke kızlar liste ıcın me dıyonuz
Melike 300 gıttımı canım
Liste sorumluluğu ıcın ne dıyonuz
Listeye gırınce 2 aydan önce ızınlı olunmuyor malum

@guldanee
meliyke meliyke kızlar liste ıcın me dıyonuz
Melike 300 gıttımı canım
Liste sorumluluğu ıcın ne dıyonuz
Listeye gırınce 2 aydan önce ızınlı olunmuyor malum
Abla ben biraz daha bekleyeyim 1 hafta kadar bildirim yapamazsam sıkıntı olmasın takım için bildirim yapmak için elimden geleni yapicamm gittiğim yerde net iyi çekmiyor olurda bildirim yapamazsam takimi etkilemek istemem tabi sizde müsaade ederseniz sakıncası yoksa

Abla ben biraz daha bekleyeyim 1 hafta kadar bildirim yapamazsam sıkıntı olmasın takım için bildirim yapmak için elimden geleni yapicamm gittiğim yerde net iyi çekmiyor olurda bildirim yapamazsam takimi etkilemek istemem tabi sizde müsaade ederseniz sakıncası yoksa
Tamam canım öyle yapalım

Boyum kisa canim 165. Yok ki soyle 175 boyumuz salina salina gezelim :KK66: Sagol canim.
Sacinin kiriklarini aldir bence sadece tabi herkesin kendi karari ama ben kadina uzun saci yakistiririm senin dedigin gibi kizil veya bakir tonlarini da :KK66: renk cabuk akiyor ne yazik ki ama canli bir ton dene bence.
Simdiki sac rengin ne canim?
Kızılı çok kullandım 4 senedir kendi renginde canım kestane rengi beyazım yok 2 tane 3 tane tel anca vardır
İlk iş günün hayırlı olsun Zeynep

Back
X