- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Cokkkk teşekkür ederim anlayışınız içinTamam canım öyle yapalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cokkkk teşekkür ederim anlayışınız içinTamam canım öyle yapalım
günaydın canım.belki hergun paylaşım yapamam(muhakkak yapmaya çalışırım) ama her cuma bildirim yaparım.(çok cok mani bi durum olmadıkça)
Beyazin yoksa aslinda en iyisi kendi rengi canim. Boya saci yipratiyor biliyorsundur gerci sen de kullanmissin onceKızılı çok kullandım 4 senedir kendi renginde canım kestane rengi beyazım yok 2 tane 3 tane tel anca vardır
İlk iş günün hayırlı olsun Zeynep
Vayy süpersingünaydın canım.belki hergun paylaşım yapamam(muhakkak yapmaya çalışırım) ama her cuma bildirim yaparım.(çok cok mani bi durum olmadıkça)
bu arada güncel kilom 60.0(aslında 59.9 gördüm ama düz olsun sımdılık)
Geçen hafta :61.4
Bu hafta:60
Yüzde: 2.33
Bu haftaki azmim hep sursun amin:)
Neden sıkıyorsun canım çok güzel vermişsinEski kilom 86.6
Güncel kilom 81.9 maalesef
Fark 700 Gr çok canım sıkıldı
Hadi inşallahCanım 55 olmak istiyorum.kilo verme konusunda gerçekten azimliyim.doğumdan sonra 70 i gördükten sonra:)
Çok güzel tebriklerGunaydin arkadaslar kilom: 73.4 gecen hafta 74.7 fark: 1.3 kg ;-)
Aynen yapacak bişi yok oldukça dikkat ediyorum umarım daha sonra verebilirimNeden sıkıyorsun canım çok güzel vermişsinvücut bazen çok veriyor bazen az kendini toparlıyor
Hep böyle git inşallah bundan sonra arada daha yavaş gidebilir ama hep belli olmaya başlayacak
Tebrikler![]()
TebriklerGünaydın kızlar, hem yatılı misafirim var hem gün içinde sürekli misafirlerim var Pazar'a kadar böyleyim, diyetin saat düzeni bozuldu bu hafta idare edin artık
Yine de kilo vermişim ama hedefin altında
Kilo: 109
Verilen : 0,5 kg
Yüzdesi: 0,45
Pazar'dan itibaren yine aktif buralardayım
Verirsin canım merak etme şakın moralini bozma ...Aynen yapacak bişi yok oldukça dikkat ediyorum umarım daha sonra verebilirim
Yüzden 2.28 sanırımgünaydın canım.belki hergun paylaşım yapamam(muhakkak yapmaya çalışırım) ama her cuma bildirim yaparım.(çok cok mani bi durum olmadıkça)
bu arada güncel kilom 60.0(aslında 59.9 gördüm ama düz olsun sımdılık)
Geçen hafta :61.4
Bu hafta:60
Yüzde: 2.33
Bu haftaki azmim hep sursun amin:)
Gunaydin canimGünaydın kızlar
Hayırlı cumalar