- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
Her yıl o şıralarla şıralanmasam ölürümŞirinceyi özlemekteki nedeninin bir takım üzüm şıraları olduğunu düşünüyorum @kitkurdu daha iyi bilir ama vişne şeftali şıraları da mevcut
Çok severım o koyu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her yıl o şıralarla şıralanmasam ölürümŞirinceyi özlemekteki nedeninin bir takım üzüm şıraları olduğunu düşünüyorum @kitkurdu daha iyi bilir ama vişne şeftali şıraları da mevcut
Off off olsa da ellerimize sürsek dimi BerilHer yıl o şıralarla şıralanmasam ölürüm
Çok severım o koyu
Ziyan edermıyım onu elıme sürüpOff off olsa da ellerimize sürsek dimi Beril![]()
Cilde dost şıralar yaaaZiyan edermıyım onu elıme sürüp
Bu şıralar baska şıralarCilde dost şıralar yaaa![]()
Zaman işte bi çok şeyi öğretiyor :) sağlık olsun napalım .Şimdiki aklım ve tecrübem olsaydı bende yazmazdım nıccıme vs
Ama geçtı benden
Evet olabilir :))))Tabiki adını söylememekte özgürsün canım benim nikin uzun da obdan sorup duruyoruz sanırım. Sana Huzur diyelim mi ?
Niye kız ismin ne güzel Berilyum diye element var C cilginkimyaci doğru mu hatırlıyorum
Ben ne edem Döneeee mi yazaydım![]()
Sana çoookk katılıyorum belki bir öğün kapatılıyor da zor oluyor valla ipin ucu kaçmasa iyi olurKızlar kızlar canlar
Bugün cuma takımlar arası tartı var diye tartıldııık sonra da ohh bitti dedik daha haftaya cumaya çoook var dedik vee nasılsa hallederim diyip tartıdan sonra kaçamak yaptık
Mıııı
Hayııır
Yapmadık diyin
Kendimden örnek veriyim:
Çok kilo verdin çok kilo verdin dediler ben de çok aşırı şımardım çok kilo verdim lan dedim bişi olmaz dedim 2 cuma üst üste gömdüm kebapları yanına pideleeer efendime söyliyim acılı ezme humus ne ararsanız artııık...amaaan dedim ne olacak dedim yedim muzları ekmekleri hallederim pazartesi başlarım dediiim
Ammaaa 2 pazartesi de bu edepsizliğimin cezasını çektim ve artı çıktım daha da motivasyonum düştü
Cumaya kadar toparlamaya çalıştım ilk hafta eksiye düşebildiiim ammaaa bu hafta beceremedim vee artı çıktım
Bu kimin terbiyesizliği kimin nefsine hakim olamaması kimin hatası???
Benim.
Yani kıssadan hisse: Aman diyim haftasonu yemeğe içmeye abanmayın toplamanız zor olur.
Pufff ya ne biliyim kafayı yedim heptenYok ya canım hiç girme öyle işlere ..zararlı bence ..benim arkadaşımda zayıfladı öyle sonra bırakınca kilolar hooop geri ..
Sen sağlıklısından ver yavaş olsun için rahat olsun
Belkide bünye farkı olabilirBenim arkadaş hiç zayıflamamıştı boş yere para verme vallaha Hilal herkese etki etmiyo demek
Yiyelim yiyelim de 1 öğün yiyelim ya bünyemiz almaya müsait bütün gün tıkınınca olmuyorSana çoookk katılıyorum belki bir öğün kapatılıyor da zor oluyor valla ipin ucu kaçmasa iyi olur
Olsun bu da deneyim oldu sana iyi toparladın yine bırakmadın çabaladın ..demekki bir bıraksak eskiye döneceğiz Allah korusun
Aynen haftasonu kaçamaklara tatlılara boğulmayalım bence de
Bu uyarıda güzel oldu yavvv arada lezzetli şeyler gördüm sanki
Çok teşekkürler![]()
Afiyet bal şeker olsun, ekşili lahana nasıl oluyor Hilal tarif versene kızSabah
2 yumurta
Biraz biber buğulama
Domates salata
Ara
1 bardak çay
3 küçük parça cevizli pestil
Aksam
1 tavuk butu hazır
1 kepçe çorba
1 kepçe ekşili lahana
3 çatal taze fasulye
Salata
3 lt su
Sen de veriyorsun canım yakında iyice hissedeceksin hızlı verince hızlı alıyorsunPufff ya ne biliyim kafayı yedim hepten
Belkide bünye farkı olabilir
belki yürüyüş yaparsınız erken daha ..Menüm:
Kahvaltı 09: 2 yumurtayı lor ve maydanoz ile 1 yk zeytinyağında omlet yaptım, 3 sivribiber, 2 çatal ezine peyniri, 1 dilim tb ekmeği, 1 dilim domates
Ara 12: 1 kup muzlu şeftalili kakaolu chialı puding
Öğlen 14: 1 tabak zeytinyağlı taze fasülye, 1 domates, 1 sivribiber, yarım kase sarımsaklı yoğurt
Akşam 19: 2 yeşil elma, 1 sb sıcak tarçın ekilmiş inek sütü
2 litre su
Spor yok aferin bana![]()
Amin canim
İnsanın hedefinin de altında olması nasıl bir duygu Allahım yaaaa vay anasınaAmin canim