Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gezmedeyimmmm :))))eliya Elif baretler hazır mı ne haldesin cano
Kolay gelsin bebekBugün yemeğe misafirim var hazırlıklara başladım ancak geç saatte uğrarım herkese selamlar sevgiler yarın tartı günü unutmayın yarın eksi görürsek cumaya eksimiz bizi sevindirecek boyuta ulaşır![]()
merhaba nalancım60kiloyum Fulyacığım ne yaptın ne zamandır uğramadın da kilo durumun nasıl Karatay nasıl gidiyor merak ettim
Ooof ooof gene çalar saat gibisin YeliiiizEvett kızlar yarın tartııı günüüü
Pazar moduna girmeyelim bayrama ne kaldııı?
17 gün![]()
Süpersin
Naaber kız Beril özledim yav 2 lafın belini kırakDünkü plan yattı
Davetsız mısafır ordusu geldı
Mutfakta esır oldum
Geç saatte gıttıler
Anca yat zıbar uyan gel oldu
Bugun havada az bıraz güneş var
Bugünde derle topla ıle gecer
Tövbe yarabbi ya bi ben ezik bi ben köşelerde jillian yapamayan kassız yağ torbası Dönecikormangozlu ama harika hissettiren bir ağrı değil mi çabanın karşılığı zayıflama sancıları ben nerdeyse iki haftadır sadece yürüdüm onda da ağrı nerde
eliya Elif baretler hazır mı ne haldesin cano
Vallaha dibine vurmuşum aynen çünkü sabah +800 gr dım ppööööf hemen mi kilo alınır ya hayata bak su içsem yarıyo kankatezbitsin Döne cısların dibini buldun mu yoksa kız ben sen geldikten sonra mı çıkacağım o halde
ben de perşembe yola çıkacağım otelde spor salonundan çıkmam derken azcık kendime güvenim sarsıldı nasıl olacak dur bakalım
Oo ne yemek yapacaksınBugün yemeğe misafirim var hazırlıklara başladım ancak geç saatte uğrarım herkese selamlar sevgiler yarın tartı günü unutmayın yarın eksi görürsek cumaya eksimiz bizi sevindirecek boyuta ulaşır![]()
Mus mutlu pazarlarıniz olsun canlarim.
Ablam acaba tatilin tadini yüzerek gezerek falan mi cikarsan 800 iki gunde biraz fazla olmamis mi gene ye tabi tatilde durulmaz da ne bilim bol bol yüz yak bari :))Kızlar tatile çıkacaklar
Dikkat edin vallaha anında +800 olmuşum
Çok fena yaaaa
Tatilin tadı da kasınca çıkmıyo ama
İki ucu... değnek yani eşim de boşver diyeti miyeti diyince tabi ben dünden razı![]()
Basla basla valla cok etkili bunun yaninda pilates bile tirt kaliyo :)) merdiven cikamayacak kadar kötü degilim ya kollarimla uyluk arkasinda biraz agri var sadece :) ins devam ederim bende 30 gun yapsam var ya off yani gerci arada sehir disina gitmem falan gerekecek gene bölünür bu da :)Şakın pes etme canım ben 3 gün merdivenleri zor inip çıktım ama sonra alıştım çoğumuz öyle oldu ..haftaya başlayacağım ben de
![]()
İnşallah yaa vakit kaybetmemek iyidirBugün yemeğe misafirim var hazırlıklara başladım ancak geç saatte uğrarım herkese selamlar sevgiler yarın tartı günü unutmayın yarın eksi görürsek cumaya eksimiz bizi sevindirecek boyuta ulaşır![]()
Bir kısmı ödemdir merak etme ..kızartma hamurişi yeme bol bol yüzKızlar tatile çıkacaklar
Dikkat edin vallaha anında +800 olmuşum
Çok fena yaaaa
Tatilin tadı da kasınca çıkmıyo ama
İki ucu... değnek yani eşim de boşver diyeti miyeti diyince tabi ben dünden razı![]()
Yap yap acayip sıkılaştırıyor kısa zamanda farketti bendede ..hele resimleri gördüm çok farketmiş insanlarda .Basla basla valla cok etkili bunun yaninda pilates bile tirt kaliyo :)) merdiven cikamayacak kadar kötü degilim ya kollarimla uyluk arkasinda biraz agri var sadece :) ins devam ederim bende 30 gun yapsam var ya off yani gerci arada sehir disina gitmem falan gerekecek gene bölünür bu da :)
Afiyet olsun canim. Aslinda ekmeklerden dolayi sanki cokmus gibi gozukuyor menun ilk basta ama totalde az yemissin, gunluk kalorinin altinda oldugun kesin
ekmek Biraz cokmu olmuş sankisosis zararlı kız eve bile alma. Afiyet olsun