- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
şeker diyeti mi ne geçmişi okurken gördüm
hahahahaa avucunu yalarsın şekerim yağsız tarafından yedim ızgara cumaya seni geçeceğim sende göreceksinneredesin deryaaaa tut beni tuuutt kaptan üstüme kırıyor dümeni
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şeker diyeti mi ne geçmişi okurken gördüm
hahahahaa avucunu yalarsın şekerim yağsız tarafından yedim ızgara cumaya seni geçeceğim sende göreceksinneredesin deryaaaa tut beni tuuutt kaptan üstüme kırıyor dümeni
![]()
Hazır meyve suyu şekerSabah kahvaltı 11.00
4 zeytin,2 kk peynir,1 ince dl kaşar peyniri,5 yk yoğurt,domates,salatalık,1 dl beyaz ekmek,şekersiz çay,1 tutam maydanoz,3 yaprak marul
Öğle yemedim.
Akşam 17.00
2 su brd. hazır vişne suyu, 1 avuç içi büyüklüğünde ızgara tavuk,1 tabak közlenmiş patlıcan biber salatası, 1,5 dl beyaz ekmek
Ara 18.20
2 tane siyah erik,20 tane üzüm (tek tek saydım),2 tane taze kelek, 2 salatalık
3800 cc su içtim.
1 saat leslie yaptım.
Bugün bir sürü kaçamak yaptım sabah tartıda artı çıkacağım büyük ihtimal![]()
Bugünkü rakamdan sonra yan gel OsmanOyunlara gelme Hilalll
yenemezsen yandık
![]()
Hazır meyve suları oldukça şekerli dikkat et canım ..Sabah kahvaltı 11.00
4 zeytin,2 kk peynir,1 ince dl kaşar peyniri,5 yk yoğurt,domates,salatalık,1 dl beyaz ekmek,şekersiz çay,1 tutam maydanoz,3 yaprak marul
Öğle yemedim.
Akşam 17.00
2 su brd. hazır vişne suyu, 1 avuç içi büyüklüğünde ızgara tavuk,1 tabak közlenmiş patlıcan biber salatası, 1,5 dl beyaz ekmek
Ara 18.20
3800 cc su içtim.
1 saat leslie yaptım.
Aslında meyve suyu hariç iyimişte şu meyveleri araya mı alsan acaba?su ve spor güzelmiş ..Sabah kahvaltı 11.00
Öğle yemedim.
Akşam 17.00
Ara 18.20
3800 cc su içtim.
1 saat leslie yaptım.
Aynen öğleden önce yesem daha iyi olacakAslında meyve suyu hariç iyimişte şu meyveleri araya mı alsan acaba?su ve spor güzelmiş ..
Dimi ama yiyorum ben galiba ya ne kadar istemesemde ucu kaciyo yoksa bu kadar spora vermem lazim :))Ne yapsak kâr canım moralini bozma önümüzdeki haftaya yüklen![]()
Gopezi bilemedim ama güzel spor mikemmelllBende menüyü yazayim şuraya
Sabah:
Peynirli maydanozlu omlet
Izgarada pisirilmis 4 yesil biber
6 siyah zeytin
Yarim dilim eksi maya ekmegi üzerine sekersiz erik marmelati sürüp yidim
Bi kac dilim de domates
Öğlen:
Bi dilim kavun
Bir tane incir
Aksam:
Izgarada bi cipura
Kızarmış iki minik gopez
Kozlenmis biber ve patlican salatalarinda bi kac catal
Maydanoz sogan pevrezi
Su: 3 litre
Spor: jullian michael 30 days :))
Gopez de balik küçük bi balik sardalya ebatlarindaGopezi bilemedim ama güzel spor mikemmelll
Ne yazik ki ahh o meyveler diyim. Sabah bol protein almaya calistimafiyet olsun canim eti yağ yerine Grill tava yada tost makinasında yaparsan daha sağlıklı okur menun güzel. Suyun sporun da öyle.
ekmek Biraz cokmu olmuş sankisosis zararlı kız eve bile alma. Afiyet olsun.
Afiyet olsun güzel menü canım. Spor unda suyunda mis olmuş.
Afiyet olsun menun çok iyi cano. Şu Ara işini bi yapabilsem bende ne güzel olucak.
Afiyet olsun. O pekmezli tahini bizim affetmemize gerek yok tarih nasıl affedecek :)))
Evet bence de cereyan da kalmışsın anneler her zaman doğruyu bilir
Afiyet olsun menun güzel ekmek yerine krep olmuş. Ama bence fazla tüketme krebi.
anneler öyledir canım hepimiz daha cocuguz onlar için :))
Afiyet olsun sabah çok karışık olmuş sanki. Meyve yine baştaci bilemedim :))
afiyet olsun 1 porsiyon sucuklu yumurta fazla olmuş. Aksam çok karbon var gibi ama miktarları az bunları yan yana yemek biraz sıkıntılı olabilir.
Haklisin canim yazinca anladim. Yaz yaz bitmiyor bugun dikkat ettim hem de bayaKarpuza dikkat şekercimbol meyveli bir gün olmuş desene ..
insan buraya yazınca anlıyor yediklerini bugün az yersin canım bak gitsin bir an önce 70 ler
![]()
Yaparsin sen canim. Bu arada al olculerini ve bize de soyle canim mesela 10 gun sonra kac cm incelme olcak. Ben almamistim baslangictaAz bi et kesigi olmus ama bugun tekrar yapmayi düşünüyorum hamda degildim ama pespese olmasi zorladi sanirim :)
Yok kız şaka ediyorumHiiiiy asla kirmak istemedim olur mu öyle şey 22 kilo vermeyi basarmissin benim ne haddime sana laf etmek![]()
KocabaşKuzum dip bucak sıldım
Çamaşırlar yıkandı kurutuldu ütü kuruldu benı beklıyor
Sıpaları Kocabaşa verdım dışarı çıkardım
Geçmişe bakıyım dedım
Oooh süper yaaAkşam bana teyzem gelecek
Dolaba mantı yapacaz bakalım
Vardık dün. Hava esiyor üşüdüm vallaha yav.Fıstıgım vardın mı
Nasıl benım memleket begendınmı
Mayo nasıl oldu kız bır resım at ya
Ben de yüksekten uçmuşum dün anladım daKızlar bu ağustos ayı sonu kilo hedeflerimizde ben çok uçuk kaçık bir rakam söylemişim herhaldetam tamina 5 kilo
şunun şurasında 20 günden az kaldı taş çatlasa 1 kilo vermisimdir
hiç istikrarlı olamadım çok üzgünüm
![]()
Hoşgeldin canım. Ben Döne. Nasılsın iyi misinSelam 13.takımben 1.takımdan zayıflamak için uğraşan bir bağyanım.burada yer varsa takım değiştirip 13.takıma transfer olmak istiyorum.mümkün müdür acaba??
Güzel menü bence yavaş ama kararlı istikrarlı verir ve geri de almazsın. Uygula derim.kızlar ben diyetisyenee gittim bana 1550 kalorilik diyet verdi haftada bir kilodan ayda 4 kilo verirsin dedi iyi de yazdıkları fazla gibi geldi onlarla haftada 1 kilo gider mi bilemedim bir de siz bakın
Sabah
2 kk peynir
1 yumurta
7-8 tane yeşil zeytin
2 önce dilim kepek ekmeği
mevsim sebzeleri
eğer yumurta yenecekse peynir 1kk olacak
Ara
1 porsiyon meyve+1 çay bardağı yoğurt
öğlen
1 avuç ici kadar et ya da köfte
1 küçük kepçe sebze yemeği
1kase çorba ya da 3 kaşık pilav
2 dilim kepek ekmeği
Ara
1 porsiyon meyve +1 çay bardağı yoğurt
Akşam
1 avuç ici kadar et
1 küçük kepçe sebze yemeği
1 kase çorba veya 3 kaşık pilav
2 dilim kepek ekmeği
son ara
1porsiyon meyve+1 çay bardağı yoğurt+2 çubuk galeta
İnşallahBana yaz vakti diet yapacaksın deseler hadi ordan der, terlikle vurasım gelirdi suratına suratına :)) ama heyhaat kader ağlarını kötü örmüş :)
Ben 92 ile başladım , şu an 75 küsur civarındayım.68 ile ilk mezuniyetimi yaşamak istiyorum.insallah maşallah bakalım..
Hoşgeldiniz ikiniz de arkadaşlar. Yeni yeni insanlar görmek ne güzel. Birlikte sonuca ulaşıcaz inşallah. Ben bu ara tatilde olduğum için çok aktif değilim ama tanışır kaynaşırız.@obezzto ablam geldiyse bende gelmek isterim:)
Kahvaltıda iyi başlamışsın canım kaşar hariç. Sonra öğlen yememişsin. Öyle olunca şeker düşmüş sanırım ki abanmışsın biraz. Vişne suyu yanlış olmuş sen de biliyorsun, ama bir anda şekerini çıkarmak istemiş vücut. Aç kalarak zayıflanmıyor ben bizzat yaşadım bunu. Çünkü sonradan saldırıyor insan her şeye, gözü dönüyor. Ama sporun da iyi erken de yiyip kapatmışsın günü. Bence artı çıkmazsın. Menülerin düzelir zamanla sıkıntı yapma.Sabah kahvaltı 11.00
Öğle yemedim.
Akşam 17.00
Ara 18.20
3800 cc su içtim.
1 saat leslie yaptım.
Gopez iyi olmuş bence. Gopez olmadan bir gün geçiremem illaki her öğünde yerimBende menüyü yazayim şuraya
Sabah:
Peynirli maydanozlu omlet
Izgarada pisirilmis 4 yesil biber
6 siyah zeytin
Yarim dilim eksi maya ekmegi üzerine sekersiz erik marmelati sürüp yidim
Bi kac dilim de domates
Öğlen:
Bi dilim kavun
Bir tane incir
Aksam:
Izgarada bi cipura
Kızarmış iki minik gopez
Kozlenmis biber ve patlican salatalarinda bi kac catal
Maydanoz sogan pevrezi
Su: 3 litre
Spor: jullian michael 30 days :))
Oyle oldu canim dun yine yedim karpuzu. Ama bugun cok dikkat ettim. Ins cumaya en az 1 kg eksim olsun artik.@DeryaOnDiet Deryacığım sanki dün meşhur karpuz kaçamağını gördüm sankineler yapıyorsun zamansız uğrayınca ben karşılaşamadık şu işleri halledip toplanırsak burada da düzene gireriz liste bu hafta size emanet aman dikkat
Abla aynen öyle kahvaltıdan sonra her şey iyi gidiyodu saat 4 oldu ben adeta canavara dönüştüm şekerli şeyler istedi canım uzun süre aç kalmak mahvetti dediğin gibi haklısınYok kız şaka ediyorum
Kocabaş
Oooh süper yaa
Vardık dün. Hava esiyor üşüdüm vallaha yav.
Ben de yüksekten uçmuşum dün anladım da
Hoşgeldin canım. Ben Döne. Nasılsın iyi misin
Güzel menü bence yavaş ama kararlı istikrarlı verir ve geri de almazsın. Uygula derim.
İnşallah
Hoşgeldiniz ikiniz de arkadaşlar. Yeni yeni insanlar görmek ne güzel. Birlikte sonuca ulaşıcaz inşallah. Ben bu ara tatilde olduğum için çok aktif değilim ama tanışır kaynaşırız.
Kahvaltıda iyi başlamışsın canım kaşar hariç. Sonra öğlen yememişsin. Öyle olunca şeker düşmüş sanırım ki abanmışsın biraz. Vişne suyu yanlış olmuş sen de biliyorsun, ama bir anda şekerini çıkarmak istemiş vücut. Aç kalarak zayıflanmıyor ben bizzat yaşadım bunu. Çünkü sonradan saldırıyor insan her şeye, gözü dönüyor. Ama sporun da iyi erken de yiyip kapatmışsın günü. Bence artı çıkmazsın. Menülerin düzelir zamanla sıkıntı yapma.
Gopez iyi olmuş bence. Gopez olmadan bir gün geçiremem illaki her öğünde yerim
Bulmuşsunuz gene bana yabancı bişi ya kelime dağarcığımı geliştiriyorsunuz vallahi
Erik marmaletı ne güzel ekşi ekşidir oohh
Benim de daha 3 kg var hedefe. Ama daha 2 hafta var canim. Haa gayretKızlar bu ağustos ayı sonu kilo hedeflerimizde ben çok uçuk kaçık bir rakam söylemişim herhaldetam tamina 5 kilo
şunun şurasında 20 günden az kaldı taş çatlasa 1 kilo vermisimdir
hiç istikrarlı olamadım çok üzgünüm
![]()
Kılodas olduk