Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selamlar kızlar canlar
Menüm:
Kahvaltı 09: şekersiz çay, 1.5 kk beyaz peynir, 1 paket çok tahıllı kıtır, 2 domates, 2 biber, 1 salatalık, 5 zeytin, 4 dilim sucukla yumurta sahanda, yarım şeftali
Ara 13: 1 paket kıtır daha
Öğlen 15: 1 tabak zeytinyağlı börülce yemeği
Akşam 19: Mangalda balık, yağsız salata
1 litre su (daha içerim)
Yüzme yürüyüş
:KK200:
Supper

Karalahana da olur tatlım yeterki fırın olsun da aslında aynı pazı işlemi ile patates dolması var onuda çok özledim ama şimdi diyetteyim yiyemem akşam gene abim 2 dolu tabak mantı devirdi yanımda ben 2 dilim şeftali ile kaldım olsun şunun şurasında hedefe ne kaldı ilk hedef de yiycem o mantıyı
Himm manti

İyi akşamlar arkadaşlar çok yoğun bir fun geçirdim sağlık ocaginda. Bisürü aşı geldi.baya yoruldum bugn
Menüm
Sabah 1 kutu sut
İki zeytin
İki çatal domates
2 çatal peynir
1 ceviz
1 salatalık
Öğle
Domates
2 zeytin
1 tt ekmek
Kk dan az peynir
2 yumurta sarısı
Aksam
Bi tabak taze fasulye
Salata
1 bardak ayran
3 tane uzum
Su 3 litre belki daha fazla olur
Spor yok cok yorgunum
Afiyet olsun canim guzel bir diyet menusu

canım benim bastan 6 dilim ekmeğim vardı.yani diyetisyen bana her öğün iki olmak üzere toplamda altı dilim vermisti ekmek.fakat kilo verdikçe ekmegi indirdi ki hiç yeme dese yemem şu an.bir dilimi zorla bitiriyorum öğünümde

valla fark var mı yok mu bilmiyorum kaptan.hiç dikkat etmedim ona.ama diyetisyen duysa çok kızardı emin ol.çünkü ara yemediğinde kırmızı görmüş boga gibi saldırırsın yemeğe der kendisi..ekmek uno premium tahıllı yiyorum,en son 7.30 en enn son 8 de yemiş oluyorum..

Barbunya listemde var, yedi kaşık..

Inşallah canım..
oo ödül olmaz mı var tabii.bir kere haftada bir sütlü tatlı yeme iznim var, fakat ben sekerli sevmedigim ve yemek istemedigim için bitter çikolata yiyorum.tabii bunu mönülerde göremezsin ayrı :)) tek sırrım spor ve diet canım.başka da bir sırlık durumu yok zaten..
kaç kilosun canim

Gece aciktigin icin mi iciyorsun Yelizcim yoksa yag yakimini filan mi hizlandiriyor
Acıkıyorum birşeyler arıyorum biraz birde yağ yakıyormuş etki ediyor bende sanki ..herşeyi deniyorum işte
İnternettede var yorumlar iyi diye
Bazen de altın süt içiyorum
Az zerdeçal az tarçın çay kaşığı ucuyla bal pişiriyorum oda iyi ..

Acıkıyorum birşeyler arıyorum biraz birde yağ yakıyormuş etki ediyor bende sanki ..herşeyi deniyorum işte
İnternettede var yorumlar iyi diye
Bazen de altın süt içiyorum
Az zerdeçal az tarçın çay kaşığı ucuyla bal pişiriyorum oda iyi ..
Acikmadim aslinda ama yag yaktiriyorsa okuyum bi olmadi ben de iceyim geceleri

Oyle valla. Benim kizim eylul 1 de krese basliycak kuzum ya cok kucuk daha. 1 ay alisma suresi sonra ben de ise zaten. Off zor olacak ikimize de
Evet ya küçük daha aslında ama ne yapacaksın ..Allah kolaylık versin sana da ona da :KK66:
Sabahları koşturmaca çok olacak desene :KK70:sağlıklı olsunlarda olur bir şekilde inşallah

60kiloyum 60kiloyum Fulyacığım çok sevindim güzel vermişsin artık böyle devam edersin arada uğra kiloyu aşağı doğru güncelle senin de mezuniyetini görürüz artık tebrikler

Kizlar selaaaam, ben de katilmak istiyorum araniza ama bir iki sorum ve hatta sorun var:

1- iki bebeli hayatta tartilmayi duzenli yapamiyorum, aklima gelmiyor

2- diyabetik'im ama duzenli beslenemiyorum :KK43:

3- cok az da olsa emzirdigimden ilaclarimi alamadigim icin kilo veremiyorum. Spor mu yapsam sadece? Ay bi akil verin tontirik oldum ciktim :KK43:
Hoş geldiniz bebeğinizi sağlıkla güle güle büyütün kilo vermeye başladıkça değerleriniz de düzelir sıkıntı yapmayın @midia
bazen 1.5 kilo fazlam çıktığı bile oldu biliyomusun

Naalaannn nerelerdesin canım göremedim seni özledim hele tezbitsin tezbitsin yok mu ooo hiç daha beni merak etmiyor bilseniz ben onu ne kadar arıyorum formda
zukkum zukkum Hiloşum canım ne güzel veriyorsun şu kiloları her hafta eksisin nerden nereye diye yazdıklarını okuyunca senin adına çok sevindim gencecik güzeller güzeli bir anne oldun şimdiden böyle devam helal sana

Evet ya küçük daha aslında ama ne yapacaksın ..Allah kolaylık versin sana da ona da :KK66:
Sabahları koşturmaca çok olacak desene :KK70:sağlıklı olsunlarda olur bir şekilde inşallah
Bakalim esimle is saatlerimizi ayarliycak kizim kreste cok kalmasin diye. Ben erken basliycam esim gec
O birakacak kizimizi ben de is cikisi alcam. Planlar boyle ins uygulamada sorun yasamayiz. Cok uzun saat kreste kalsin istemiyorum en fazla 7 saat

Bir bak bana iyi geliyor tadı da..erken bitirince yemek işini acıkıyorum bende :KK70:kahve çay içsem uykum kaçıyor en iyisi süt :halay:
Aklimda olsun canim. Senin tavsiyenle artik her kahvemi tarcinli iciyorum turk kahvesini bile gercekten acligi yatistiriyor

Nalan 324 mesajın var okuya okuya gel bacım
berilceee berilceee Kaptan bu ne ya hiç bize yapılır mı bu yoğunlukta bu kadar konuşma okumadan geçmek içime sinmiyor arkadaşlar yazmış değer vermiş sayfaya çabaya emeğe saygı diye okuya okuya geldim yazmaya mecalim kalmadı haftaya uğrayamayınca siz artık 25binleri görürsün sayfa olarak diyorum

canım benim bastan 6 dilim ekmeğim vardı.yani diyetisyen bana her öğün iki olmak üzere toplamda altı dilim vermisti ekmek.fakat kilo verdikçe ekmegi indirdi ki hiç yeme dese yemem şu an.bir dilimi zorla bitiriyorum öğünümde

valla fark var mı yok mu bilmiyorum kaptan.hiç dikkat etmedim ona.ama diyetisyen duysa çok kızardı emin ol.çünkü ara yemediğinde kırmızı görmüş boga gibi saldırırsın yemeğe der kendisi..ekmek uno premium tahıllı yiyorum,en son 7.30 en enn son 8 de yemiş oluyorum..

Barbunya listemde var, yedi kaşık..

Inşallah canım..
oo ödül olmaz mı var tabii.bir kere haftada bir sütlü tatlı yeme iznim var, fakat ben sekerli sevmedigim ve yemek istemedigim için bitter çikolata yiyorum.tabii bunu mönülerde göremezsin ayrı :)) tek sırrım spor ve diet canım.başka da bir sırlık durumu yok zaten..
Bitter deyince otomatikman sade kahve ardından ballı sohbet eşliğinde fala bakma isteğim depreşiyor aylar var ki bitter yüzü görmedim bana acıyabilirsin obezzto obezzto

Aklimda olsun canim. Senin tavsiyenle artik her kahvemi tarcinli iciyorum turk kahvesini bile gercekten acligi yatistiriyor
Evet birisi vardı devamlı tarçınlı su içerdi su şişesinin içine katardı çubuk tarçın ..tatlı isteğini bastırıyor bende de :KK49: elma ya da doğrayıp seviyorum bazen her yolu deniyoruz :KK70:hele tezbitsin tezbitsin in chialı pudingi süper oldu benim için sağolsun :KK56:

Evet birisi vardı devamlı tarçınlı su içerdi su şişesinin içine katardı çubuk tarçın ..tatlı isteğini bastırıyor bende de :KK49: elma ya da doğrayıp seviyorum bazen her yolu deniyoruz :KK70:hele tezbitsin tezbitsin in chialı pudingi süper oldu benim için sağolsun :KK56:
Aynen oyle bugun de yedim cok lezzetli himm

Back
X