- 23 Kasım 2008
- 4.223
- 9.227
- 773

sen muzaffer bir insan olarak garanti vereceğine inanıyoruz dönüşünde Döne mezunsun demek ki kanki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burdayııııım işteeeebazen 1.5 kilo fazlam çıktığı bile oldu biliyomusun
Naalaannn nerelerdesin canım göremedim seni özledim heletezbitsin yok mu ooo hiç daha beni merak etmiyor bilseniz ben onu ne kadar arıyorum formda
O senı boşadı
Yeni gözdesı benım
Benim değil kız. Ama çok süper oluyor hem soğuk hem tatlı. İnsan zamanla tatlı yemeyi unutuyor sanki. Önce arayıp özlüyorsun sonra da unutuyorsun gibi. Cuma günü baklava yiyince anladım ki unutmuşum tatlıyı hani çok da elzem değilmiş sürekli yemek. Evet çok güzel ama hergün değil.Evet birisi vardı devamlı tarçınlı su içerdi su şişesinin içine katardı çubuk tarçın ..tatlı isteğini bastırıyor bende deelma ya da doğrayıp seviyorum bazen her yolu deniyoruz
hele
tezbitsin in chialı pudingi süper oldu benim için sağolsun
![]()
Karşılığı olacak canım inşallah bu emeklerininBitter deyince otomatikman sade kahve ardından ballı sohbet eşliğinde fala bakma isteğim depreşiyor aylar var ki bitter yüzü görmedim bana acıyabilirsin @obezzto
Yeliz geçen kış kabuk tarçın filan suyuma atıyorum gören bu ayıp olmasın çiş gibi duruyor diye diye beni tiksindirdilerEvet birisi vardı devamlı tarçınlı su içerdi su şişesinin içine katardı çubuk tarçın ..tatlı isteğini bastırıyor bende deelma ya da doğrayıp seviyorum bazen her yolu deniyoruz
hele
tezbitsin in chialı pudingi süper oldu benim için sağolsun
![]()
Afiyet olsun canim gayet iyiMenüm
Sabah1 tane pankek
Ara
1 nektarı
Aksam
Izgara balık
BiraZ haşlanmış kırmızı et
Az kalorili bikac çeşit salata
BiraZ meyve
Baya yürüyüş
Çok lt su=)
iyi geceler dilerim kızla:)
Super bir lafmiss tuttum bunu iyi tatiller canimAyvalık merkeze gittik, eşim kavunun içinde dondurma yedi, ben çay içtim.
Yanımda güzel şeyler yenilince vr ben yemeyince iradem daha da kuvvetleniyor, başkaları yerlen ben yemeden kalkarsam mutlu oluyorum.
Bunun sayesinde hala tombul da olsam eski eteklerimi şu an giyiyorum hatta bugün mini etek giydim.
Ne diyoruz istediğini yersen, istediğini giyemezsin...
Aynen doğru laf...
Deryacım, bu anne bebek sporu nasıl oluyor, bebeği kucağına mı alıp yapıyorsun?Bugunku menumberilceee
Pembe_patikli
Sabah: 2 dilim peynir. 4 yk yagsiz tuzsuz peynir. 1 domates. 3 salatalik
Ara: 2 nektarin
Ara: chiali puding
Oglen: 1 parca kizarmis tavuk gogsu. 5 tane karnibahardan mucver. Rokali kuru ve taze domatesli naneli salata 1 tabak
Ara: 2 avuc cekirdek ici. 15 findik. 10 badem
Ara: elma
Aksam: 1 parca kizarmis tavuk gogsu. 2 tane kizarmis karnibahar. Salata
Ara: 2 fincan sutlu kahve
Su: 2.5 lttezbitsin
Spor: 1 saat anne bebek sporu (cok fazla squat vardi)
5 km yuruyus gunduz
Gece de yurudum ama gece saymadim kac km 2 filandir az yurudum
Kankacım ben de aynını çayıma koyuyorum ve hatta bütün gün o kupayla çay içiyorum enfes oluyorYeliz geçen kış kabuk tarçın filan suyuma atıyorum gören bu ayıp olmasın çiş gibi duruyor diye diye beni tiksindirdiler
Koyu renkli şişe almak işi çözer mi acabaYeliz geçen kış kabuk tarçın filan suyuma atıyorum gören bu ayıp olmasın çiş gibi duruyor diye diye beni tiksindirdiler
İyi fikirKoyu renkli şişe almak işi çözer mi acabaaman boşver herkes karışıyor zaten herşeye
![]()
Kendimi tatil dönüşüne endeksledim acilen size yetişmem lazımKankacım ben de aynını çayıma koyuyorum ve hatta bütün gün o kupayla çay içiyorum enfes oluyor
Tatilde arada bize de takıl burda, yoksa sayfalar ilerlemiyor vallaha bitiremezsin oku okuKendimi tatil dönüşüne endeksledim acilen size yetişmem lazım
Bayram dönüşü de squat şampiyonası mı yapsak kankaaaaaKendimi tatil dönüşüne endeksledim acilen size yetişmem lazım
Gerçekten hastane numunesi gibi duruyorduKoyu renkli şişe almak işi çözer mi acabaaman boşver herkes karışıyor zaten herşeye
![]()
Kurtuluşun yok bayram sonu spora iyi başlayalım ne bulursak yapalım turnuvalar düzenleyelim kupalar alıp verelimBayram dönüşü de squat şampiyonası mı yapsak kankaaaaa![]()
Kızartmalar biraz riskli geliyor bana ..ama mecbur pratik oluyor çekirdek riskli olabilir yağ açısından ..8 öğün mü olmuş ama sporun süper ötesiBugunku menumberilceee
Pembe_patikli
Sabah: 2 dilim peynir. 4 yk yagsiz tuzsuz peynir. 1 domates. 3 salatalik
Ara: 2 nektarin
Ara: chiali puding
Oglen: 1 parca kizarmis tavuk gogsu. 5 tane karnibahardan mucver. Rokali kuru ve taze domatesli naneli salata 1 tabak
Ara: 2 avuc cekirdek ici. 15 findik. 10 badem
Ara: elma
Aksam: 1 parca kizarmis tavuk gogsu. 2 tane kizarmis karnibahar. Salata
Ara: 2 fincan sutlu kahve
Su: 2.5 lttezbitsin
Spor: 1 saat anne bebek sporu (cok fazla squat vardi)
5 km yuruyus gunduz
Gece de yurudum ama gece saymadim kac km 2 filandir az yurudum
Keske yakin olsak da falima baksan canim . burda bir zayiflama klubu var hamilelik oncesi ben ancak 1 ay gidebildim sonra hamile kaldim. Hedef kilolara gelince kizlar hep beraber birkac gunluk tatile gidiyorlar super olurdu aslindaBitter deyince otomatikman sade kahve ardından ballı sohbet eşliğinde fala bakma isteğim depreşiyor aylar var ki bitter yüzü görmedim bana acıyabilirsin @obezzto