Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tezbitsin tezbitsin kankişim kaptana katılıyorum tatilin tadını çıkar kasmadan berilceee berilceee hani kızım sana söylüyorumu azcık değiştirerek kaptanım hani ben de tatile gidince salsam mı demeye kalmıyor terlik sesiyle rüyadan uyanıyorum
sen muzaffer bir insan olarak garanti vereceğine inanıyoruz dönüşünde Döne mezunsun demek ki kanki

bazen 1.5 kilo fazlam çıktığı bile oldu biliyomusun

Naalaannn nerelerdesin canım göremedim seni özledim hele tezbitsin tezbitsin yok mu ooo hiç daha beni merak etmiyor bilseniz ben onu ne kadar arıyorum formda
Burdayııııım işteeee
O senı boşadı
Yeni gözdesı benım
:D evet bu hafta Berildenim
Evet birisi vardı devamlı tarçınlı su içerdi su şişesinin içine katardı çubuk tarçın ..tatlı isteğini bastırıyor bende de :KK49: elma ya da doğrayıp seviyorum bazen her yolu deniyoruz :KK70:hele tezbitsin tezbitsin in chialı pudingi süper oldu benim için sağolsun :KK56:
Benim değil kız. Ama çok süper oluyor hem soğuk hem tatlı. İnsan zamanla tatlı yemeyi unutuyor sanki. Önce arayıp özlüyorsun sonra da unutuyorsun gibi. Cuma günü baklava yiyince anladım ki unutmuşum tatlıyı hani çok da elzem değilmiş sürekli yemek. Evet çok güzel ama hergün değil.

Bitter deyince otomatikman sade kahve ardından ballı sohbet eşliğinde fala bakma isteğim depreşiyor aylar var ki bitter yüzü görmedim bana acıyabilirsin @obezzto
Karşılığı olacak canım inşallah bu emeklerinin :KK66:
Şöyle senin tatilden sonra daha da süper olacak :halay:

Bugunku menum berilceee berilceee Pembe_patikli Pembe_patikli
Sabah: 2 dilim peynir. 4 yk yagsiz tuzsuz peynir. 1 domates. 3 salatalik
Ara: 2 nektarin
Ara: chiali puding
Oglen: 1 parca kizarmis tavuk gogsu. 5 tane karnibahardan mucver. Rokali kuru ve taze domatesli naneli salata 1 tabak
Ara: 2 avuc cekirdek ici. 15 findik. 10 badem
Ara: elma
Aksam: 1 parca kizarmis tavuk gogsu. 2 tane kizarmis karnibahar. Salata
Ara: 2 fincan sutlu kahve

Su: 2.5 lt tezbitsin tezbitsin
Spor: 1 saat anne bebek sporu (cok fazla squat vardi)
5 km yuruyus gunduz
Gece de yurudum ama gece saymadim kac km 2 filandir az yurudum

Ayvalık merkeze gittik, eşim kavunun içinde dondurma yedi, ben çay içtim.
Yanımda güzel şeyler yenilince vr ben yemeyince iradem daha da kuvvetleniyor, başkaları yerlen ben yemeden kalkarsam mutlu oluyorum.
Bunun sayesinde hala tombul da olsam eski eteklerimi şu an giyiyorum hatta bugün mini etek giydim.
Ne diyoruz istediğini yersen, istediğini giyemezsin...
Aynen doğru laf...

Evet birisi vardı devamlı tarçınlı su içerdi su şişesinin içine katardı çubuk tarçın ..tatlı isteğini bastırıyor bende de :KK49: elma ya da doğrayıp seviyorum bazen her yolu deniyoruz :KK70:hele tezbitsin tezbitsin in chialı pudingi süper oldu benim için sağolsun :KK56:
Yeliz geçen kış kabuk tarçın filan suyuma atıyorum gören bu ayıp olmasın çiş gibi duruyor diye diye beni tiksindirdiler

Ayvalık merkeze gittik, eşim kavunun içinde dondurma yedi, ben çay içtim.
Yanımda güzel şeyler yenilince vr ben yemeyince iradem daha da kuvvetleniyor, başkaları yerlen ben yemeden kalkarsam mutlu oluyorum.
Bunun sayesinde hala tombul da olsam eski eteklerimi şu an giyiyorum hatta bugün mini etek giydim.
Ne diyoruz istediğini yersen, istediğini giyemezsin...
Aynen doğru laf...
Super bir lafmiss tuttum bunu iyi tatiller canim

Oglen: 1 parca kizarmis tavuk gogsu. 5 tane karnibahardan mucver. Rokali kuru ve taze domatesli naneli salata 1 tabak

5 km yuruyus gunduz
Deryacım, bu anne bebek sporu nasıl oluyor, bebeği kucağına mı alıp yapıyorsun?

Koyu renkli şişe almak işi çözer mi acaba :KK70:aman boşver herkes karışıyor zaten herşeye :-)
Gerçekten hastane numunesi gibi duruyordu
Şişe aldım içine otları koyayım dönüşte artık diye niyetleniyorum otu yedim sonuç bu şimdi de otu içeyim diyorum bakalım ne olacak:KK70::KK70:

5 km yuruyus gunduz
Kızartmalar biraz riskli geliyor bana ..ama mecbur pratik oluyor çekirdek riskli olabilir yağ açısından ..8 öğün mü olmuş ama sporun süper ötesi :halay:inşallah tartı da yüzünü güldürür

Bitter deyince otomatikman sade kahve ardından ballı sohbet eşliğinde fala bakma isteğim depreşiyor aylar var ki bitter yüzü görmedim bana acıyabilirsin @obezzto
Keske yakin olsak da falima baksan canim . burda bir zayiflama klubu var hamilelik oncesi ben ancak 1 ay gidebildim sonra hamile kaldim. Hedef kilolara gelince kizlar hep beraber birkac gunluk tatile gidiyorlar super olurdu aslinda

Back
X