Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

var benimde listem.. siz grupça nasıl başladınız ya? birinizin listesini hepiniz mi yaptınız?

benim şimdi diyetisyenim var ya, ona verdiğim paralar yanmasın, biraz gideyim kendisine, sonra listeye başlarım..
Bız denedık sadece oda kılo verdı
Ay ne paralar verdım bu testlere ama degdı ne yıyecegımı bılıyom

IMG_3019.webp
ne güzel, maşallah.. kıskandım.. benin de pırasa gibi..
Sanırım bızde genetık sac
Kızlarımınkıde çok uzun

:KK48: ayy simardim çıtır yazısını görünce :KK36:yesilleri severim :bicak:

Merhaba kabakçı fıstık memnun oldum :KK5:o zaman kadehler kabak aşkına kalksin:KK50:
Göz dırek avatarın yanındakı yazıya kayıyor
Iyı vermişsın
Tıytıllıkyan kelebeklıge doğru gıdıyon ıste kuzum

:KK48: ayy simardim çıtır yazısını görünce :KK36:yesilleri severim :bicak:

Merhaba kabakçı fıstık memnun oldum :KK5:o zaman kadehler kabak aşkına kalksin:KK50:
Hele şükür beni anlayan birini buldum :KK36:
Kadehlerimizi sebze suyuyla kaldıralım diyorum istemiyordu kimse :-):-):eğlence:

Göz dırek avatarın yanındakı yazıya kayıyor
Iyı vermişsın
Tıytıllıkyan kelebeklıge doğru gıdıyon ıste kuzum
Teşekkür ederim biraz yavaş oldu ama :KK48: sağlık olsun diyorum:KK52: ağzından bal damlıyor kelebekolcam inşallah Hoppa

Hele şükür beni anlayan birini buldum :KK36:
Kadehlerimizi sebze suyuyla kaldıralım diyorum istemiyordu kimse :-):-):eğlence:
Onlar ağzının tadını bilmez canm mis gibi kabak yeşillik oh oh :KK48::KK36: neyse no problem ben anlıyorum seni :KK5:

Günaydın kızlar 3 gündür canım bisi istemiyor kahvaltı da meyve yiyorum iyi mi kötü mü acep bu arada da dün yediğim bulgur lavaş süper bi ödem yaptı davul gibi elim ayağım yüzüm :) daha yok karbonhidrat ne kadar rahatım yemesem oysaki

Back
X