Ooo Derya sende de iyi kas varmış ya, aranızdaki tek löp benim demek herkes jillian yapabildiğine göre
Selam canımcııım ben Döne.
İyi yapmışsın zaten sporun çok iyi hiçbir şey olmaz en azından artı çıkacağını sanmıyorum. Turşun kötü sadece bence, o da ödemden dolayı.
Canının çok çektiği bir şeyden 3 ısırık alma hakkın var her zaman canım. Sakın çok kasıp iradenle oynama yorulursun. Diyet yarı yolda kalır, verdiğini de daha fazla geri alırsın, örnekleri çok biliyorsun sen de.
Canım kırmızı et bana yaramıyor, kilo aldırıyor, ızgara, fırın vs bile olsa. O yüzden az yerim hep. Her bünyede farklı tepki oluyor demek ki.
Yumurta peynir yoğurt balık esirgemem ama kendimden kesmem hiçbir zaman. Diyetten önceki kadar yiyorum hatta. Sadece meyveyi biraz azalttım son 1 aydır o kadar.
1 haftada 2 kilo vermişsin, çok çok iyi bence. Boyun da çok uzun maşallahın var çok kıskandım vallaha. Birlikte yola devam edicez canım inşallah aradığın motivasyonu burada bulursun. Diyet zorlu bir süreç oluyor bazen yani motive olabilmek şart. Biz akşam tüm menüleri spor ve içtiğimiz suyu buraya yazıyoruz ve canımızın istediği menülere yorum yapıyoruz, zamanla alışacaksındır kurallar çok basit. Hoşgeldin tekrar.
Fish finger nedir canım? Fırında yapmışsın ama benim aklıma marketten hazır alınan paket şeklindeki şeylerden geldi, etrafı çıtır gibi veya una bulanmış gibi, ondan mı oluyor o yemedim hiç de güzel mi
Aylin, menün iyi canım ama kahvaltı ile öğleni birleştirme bence hepsini zamanın varsa düzgün düzgün ayrı öğün olarak yemen metabolizman için çok iyi olur. Hızlanır. Az yiyince yavaşlar. Öğün atlayınca az yiyince hızlı zayıflanıyor ama hızlı da alınıyor, bir ileri bir geri gider gider gelirsin buraya canım. Kahvaltı güzel bir öğün kız hem...
Aynen bence de hergün olmadıktan sonra strese gerek yok
1 çiğ köfteyle kalmak tebrik edilesi olmuş ya
Ben olsam 10 tane gömerdim