Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ooo Derya sende de iyi kas varmış ya, aranızdaki tek löp benim demek herkes jillian yapabildiğine göre

Selam canımcııım ben Döne.

İyi yapmışsın zaten sporun çok iyi hiçbir şey olmaz en azından artı çıkacağını sanmıyorum. Turşun kötü sadece bence, o da ödemden dolayı.
Canının çok çektiği bir şeyden 3 ısırık alma hakkın var her zaman canım. Sakın çok kasıp iradenle oynama yorulursun. Diyet yarı yolda kalır, verdiğini de daha fazla geri alırsın, örnekleri çok biliyorsun sen de.

Canım kırmızı et bana yaramıyor, kilo aldırıyor, ızgara, fırın vs bile olsa. O yüzden az yerim hep. Her bünyede farklı tepki oluyor demek ki.
Yumurta peynir yoğurt balık esirgemem ama kendimden kesmem hiçbir zaman. Diyetten önceki kadar yiyorum hatta. Sadece meyveyi biraz azalttım son 1 aydır o kadar.

1 haftada 2 kilo vermişsin, çok çok iyi bence. Boyun da çok uzun maşallahın var çok kıskandım vallaha. Birlikte yola devam edicez canım inşallah aradığın motivasyonu burada bulursun. Diyet zorlu bir süreç oluyor bazen yani motive olabilmek şart. Biz akşam tüm menüleri spor ve içtiğimiz suyu buraya yazıyoruz ve canımızın istediği menülere yorum yapıyoruz, zamanla alışacaksındır kurallar çok basit. Hoşgeldin tekrar.

Fish finger nedir canım? Fırında yapmışsın ama benim aklıma marketten hazır alınan paket şeklindeki şeylerden geldi, etrafı çıtır gibi veya una bulanmış gibi, ondan mı oluyor o yemedim hiç de güzel mi

Aylin, menün iyi canım ama kahvaltı ile öğleni birleştirme bence hepsini zamanın varsa düzgün düzgün ayrı öğün olarak yemen metabolizman için çok iyi olur. Hızlanır. Az yiyince yavaşlar. Öğün atlayınca az yiyince hızlı zayıflanıyor ama hızlı da alınıyor, bir ileri bir geri gider gider gelirsin buraya canım. Kahvaltı güzel bir öğün kız hem...

Aynen bence de hergün olmadıktan sonra strese gerek yok

1 çiğ köfteyle kalmak tebrik edilesi olmuş ya
Ben olsam 10 tane gömerdim :KK70:
Yok be canim bacaklarin da kollarin da disinda kas var ici yag :P

Bu arada kızlar bizim evdeki tartı dijital ve kas yağ oranini günlük alman gereken kalori miktarını ölçüyor benm.vucudumun yüzde 30u yağ çıktı çok yüksek esim sen en az 20 kilo verirsin yağdan diyor alman gereken kalori.ise 1999 kalori

eliya eliya Elifim, beni mayoyla mini etekle görsen ne olur kız, 2 tombik bacak kısa bir boy işte
Kompleks yaptım yıllarca giymedim, denize girmedim, dolapta etekler çürüdü, modaları geçti...
Bu sene komplekslerden arınma senem oldu adeta
Kim bakarsa baksın ne derlerse desinler giyicem dedim inat ettim
Giydim
Ha manken gibi miyim hayır belki yakışmıyor
Ama 3 günlük dünyaya bir daha gelmiycem dedim
Kuzum 68 kilosun daha ne yaa. Bence gayet de manken gibisindir oyle bir kilon yokk. Giy tabii giy de millet alimli guzel bayan gorsun ;)

girdim.duşa ve evet kaslar.gitti et bölündü derler bizde :)
Hmm iyi yapmissin o zaman yarin nasil olacaksin merak ediyorum :)
Yok be canim bacaklarin da kollarin da disinda kas var ici yag :p
Ayni benimde oyle iste icler bingil dışlar taş iclerde zor eriyo :((
Bu arada kızlar bizim evdeki tartı dijital ve kas yağ oranini günlük alman gereken kalori miktarını ölçüyor benm.vucudumun yüzde 30u yağ çıktı çok yüksek esim sen en az 20 kilo verirsin yağdan diyor alman gereken kalori.ise 1999 kalori
Ayy bu hesaptan hic anlamiyorum ya

Menumu yazayım

Saat 7
1 kayısı
Yarım kk peynir

Saat 11
5 kaşık melemen
1.5 dilim kızarmış tam buğday
1 kk peynir
Salata domates
1 kaşık jalapeno

Saat 18
1 kepçe domates çorbası
6 kaşık yoğurtlu kabak salatası

Saat 21
5 fındık
5 badem

Su 3 litre
Spor
Eki Görüntüle 2034413
Afiyet olsun canim. Menun de sporun da cok iyi

Ne guzelmis tartin. Benimki sadece kilo gosteriyor :P

Döne valla geç kalmışsın canım kompleklerden kurtulmak için hiç saklanmadim mini de giydim napim yakışmıyor du ama içimde mi kalsın bide kim bakarsa baksın arkamdan konussalar ne olur çokta fifi.
Tam benim kafa. Amaaan ben yakistirdiktan sonra pehh yani

ayy ne fıstığı allasen..ayaklı yağ tulumu gibiyim halen :KK43:

evet o dediğinden canım da siz benim küçük tatlı fish fingerlarımı neden begenmiyorsunuz bakiimm?? @DeryaOnDiet
Canim eminim ki kolay olmustur bazen mecburen kolaya kaciyoruz. Ama kuzum kendin taze balik alip yapaydin daha iyi olma miydi ;)

Canim eminim ki kolay olmustur bazen mecburen kolaya kaciyoruz. Ama kuzum kendin taze balik alip yapaydin daha iyi olma miydi :KK66:
Yazın her gün taze balık nerdee :( bir de ben bu balık işini hiç sevmezdim, sağlıklı beslenme moduna geçince haftada iki kere mecbur yiyorum yediriyorum cocuklara.fish fingerıda kolay diye yapıyorum, çocuklarda seviyor

Slm kizlar
Bugunku menum (dunku alkolden sonra cumaya kadar boyle pur dikkat tam dikkat )
berilceee berilceee @anderes
sabah: 1 fincan bol tarcinli sut
ara: 100 gr kadar yogurt, 75 gr tavuk gogsu (1 tk hindistan cevizi yaginda hazirladim)
oglen: 100 gr somon baligi, 1 domates
ara: 1 fincan sutlu kahve
aksam: 1 tabak yumurtali salata (marul, 2 yumurta, 1 demet dere otu, 2 salatalik, limon, 1 tk zeytinyagi, tuzsuz), 1 tabak rokali salata (3 avuc kadar roka, 70 gr az yagli peynir, 1 tutam taze nane, 2 tane kuru domates, 2 tane taze domates, dimon, 1tk zeytinyagi, tuzsuz)

su: 4 litreye yakin tezbitsin tezbitsin
spor: 30 dk aqua zumba
5km yuruyus
Leslie 3 mile (45 dak)
Leslie floor session (karin hareketleri 11 dak)

Yazın her gün taze balık nerdee :KK43: bir de ben bu balık işini hiç sevmezdim, sağlıklı beslenme moduna geçince haftada iki kere mecbur yiyorum yediriyorum cocuklara.fish fingerıda kolay diye yapıyorum, çocuklarda seviyor
Anladim canim. Ben donmus balik alip onu pisiriyorum taze bulamadigimda. Istersen dene. Al at dondurucuna geceden buzdolabina koyuyorum sabaha pisiriyorum.

Ay gece gece canım çekti :rolleyes:
Ayy aman gece gece olmaz leptin işi var. ;)

aci mi bu ben aci yiyeiyorum ya
acı evet canım.

ev tartilari doğru bilgi vermiyor yağ kas oranı hakkında canım anca diyetisyenler in profesyonel tartilari bunu gerçekten yapıyor. Sen bilgileri giriyorsun dimi ona göre hesaplıyor. Benim koşu bandım da eliptik bisiklet imde yapıyordu onu ama guvenmedim hiç.

Ayy aman gece gece olmaz leptin işi var. :KK66:

acı evet canım.

ev tartilari doğru bilgi vermiyor yağ kas oranı hakkında canım anca diyetisyenler in profesyonel tartilari bunu gerçekten yapıyor. Sen bilgileri giriyorsun dimi ona göre hesaplıyor. Benim koşu bandım da eliptik bisiklet imde yapıyordu onu ama guvenmedim hiç.
inşallah doğru değildir o zMan :)

Slm kizlar
Bugunku menum (dunku alkolden sonra cumaya kadar boyle pur dikkat tam dikkat )
berilceee berilceee @anderes
sabah: 1 fincan bol tarcinli sut
ara: 100 gr kadar yogurt, 75 gr tavuk gogsu (1 tk hindistan cevizi yaginda hazirladim)
oglen: 100 gr somon baligi, 1 domates
ara: 1 fincan sutlu kahve
aksam: 1 tabak yumurtali salata (marul, 2 yumurta, 1 demet dere otu, 2 salatalik, limon, 1 tk zeytinyagi, tuzsuz), 1 tabak rokali salata (3 avuc kadar roka, 70 gr az yagli peynir, 1 tutam taze nane, 2 tane kuru domates, 2 tane taze domates, dimon, 1tk zeytinyagi, tuzsuz)

su: 4 litreye yakin tezbitsin tezbitsin
spor: 30 dk aqua zumba
5km yuruyus
Leslie 3 mile (45 dak)
Leslie floor session (karin hareketleri 11 dak)
tebrikler çok güzel spor ve menu

Telefonum donuyor kapanıyor mefta olucak galiba valla çok korkuyorum. Alintilarim hep gitmiş kapaninca şimdi başa dönücem.
Benimki kapanmaya baslamisti kendi kendine allahtan hemen foto videolarimi kopyaladim. Bir gun aniden kapandi ve mefta. Istersen kopyalaman gerekenleri hemen kopyala canim.

Back
X