- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Sagol Narinim. Sen ne zaman listeye giriyon Narin yoksa ben mi kacirdim?Ha tamam şimdi anladım teşekkür ederim
Tebrikler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol Narinim. Sen ne zaman listeye giriyon Narin yoksa ben mi kacirdim?Ha tamam şimdi anladım teşekkür ederim
Tebrikler![]()
G Gundirella simdi gordum canim aday listedeymisdin. Tebrikler cok guzel vermissinSagol Narinim. Sen ne zaman listeye giriyon Narin yoksa ben mi kacirdim?
Canim ben de meyve sevenlerdenim. Drne istersen yogurdyn icine findik. Badem ceviz ve 1 yk yulaf.E ben ne yiyecegim şimdi meyveyi de kestim.kahvaltı mi meyve ile yapıyodum.
Zıkkımın kökünü ye de mi![]()
Listeye girebilmem için haftaya yine kilo vermem gerekiyormuş şuan aday listedeyim derya ablaSagol Narinim. Sen ne zaman listeye giriyon Narin yoksa ben mi kacirdim?
Geçmiş olsun.vücut bazen güçsüz kaliyor dinlenmek sana iyi gelirSagol Berilim. Bir anda titreme useme geldi. Ates vardi dun. Butun heryeerim agriyor ve sicak havada usuyorum. Yatip dinlenmem lazim galiba. Dunden beri yatiyom iste
Sagol canim.geçmiş olsun
Sagol canim. Ins cabuk gecsin de spora devam sonraGeçmiş olsun.vücut bazen güçsüz kaliyor dinlenmek sana iyi gelir
Tamam canım yoğurda yulaf ve tarçınlı yiyeceğim. Fındık fistik katmayayim artık dikkat edeyim.Canim ben de meyve sevenlerdenim. Drne istersen yogurdyn icine findik. Badem ceviz ve 1 yk yulaf.
Gel kuzum. Masallah hep bu haftadaki gibi versen erir gidersinListeye girebilmem için haftaya yine kilo vermem gerekiyormuş şuan aday listedeyim derya ablaAma bekleyin beni bomba gibi döneceğim ahaha çok pis hırslandım
![]()
Adetlerini cok yemezsen kilo yapmiyorlar canim. Hem enerji olur.Tamam canım yoğurda yulaf ve tarçınlı yiyeceğim. Fındık fistik katmayayim artık dikkat edeyim.
Deneme süresı ıkı hafta canımcanim şimdi tam olarak anlamadim
yani iki hafta sonra mi takıma eklenecegim yani kilo verdikten sonrami
3 haftada da gıtsın o zamanKizlar 80.4 um malesef 3 hafta= +5 utaniyorum valla
Eda hangı etapta kac kılo gıttın ızne yazarmısınKizlar yeni gelen arkadaslar icin ben Eda,33 yasindayim 2 cocugum var erkek 4.5 kiz 2 yasinda,Tokatta yasiyorum Yozgatliyim,fen bilgisi ogretmeniyim
Hosgeldin canim. Beril hakli cok kalmasinlar. Geldikleri gibi gitsinlerKizlar 80.4 um malesef 3 hafta= +5 utaniyorum valla