Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydinnnn

eliya eliya kiz taktin benim karbonhidratlara :KK70: takilmicak gibi degil hani :KK66:
Bende merak ediyorum.
18.8. Tartilamadigim icin 11.8. 117kg ile yarinki kg ikiye bölcem. Dün 114.4 düm
Yarin ne olcak bakim
Napim tatlım gördüğüm u söylüyorum ;) ama maşallah azaltmaya da niyetin yok canom.

13 gün ne demek. Allah yardımcın olsun. Ben bi de glukofen kullanmaya başladım. İnisülin baya yüksek geldi. O ilaç da feci lavaboya çıkarıyor.
1 hafta oluyor bazen ben bi çözüm bulamadım öyle z.yağı kayısı vs bana birsey yapmıyor 2 bekunis 2 de form çayı anca. Kronik bi durum bebeklikten beri.

Kız 3 litre suyun nesi olmamış daha içemem valla reçel de adet dönemi tatliistegi için vişne reçeli yiyorum

Bende aynıyım canım herkesle bu etkiyi yapmıyor sanirim

Çok zayıfkende adet görülmeye biliniyor canım

ben de ilk haftalar mahvoldum ana geçiyor hafifliyor ishal hep aynı ama
1 litre gormusumdur ben onu bebeğim :))) kusura bakma.

Canım neyın var
Anlatmak ıstersen dınlerım belkı bır hal caresı vardır
Olmasada gamını boşaltırsın bana tatlım
Umutsuz olan benim beril ablaaa yani ben kilo konusunda ekoldüm ya çevremde kilo veripte bi daha asla almayan deli gibi dikkat eden aslında hala dikkat ediyorum ama tartı niye böyle bilmiyorum adet olamadım hala hormonlardan mı ne bilmiyorum acaip sıkıldım aslında bende 55 ten memnunum ama eşim fazlasın diyor bilemedim ne yapacağımı

Umutsuz olan benim beril ablaaa yani ben kilo konusunda ekoldüm ya çevremde kilo veripte bi daha asla almayan deli gibi dikkat eden aslında hala dikkat ediyorum ama tartı niye böyle bilmiyorum adet olamadım hala hormonlardan mı ne bilmiyorum acaip sıkıldım aslında bende 55 ten memnunum ama eşim fazlasın diyor bilemedim ne yapacağımı
canım boyun kaçtı senin esin 55e fazla diyor çok şaşırdım kendisi kaç kilo acaba biraz da kendine baksin

kızlar diyetisyenden geldim şimdi 16 günde 2 kilo 600 gram vermişim yaklaşık 1 haftadır oturamıyorum bile genelde uzanıyorum rahatsız olduğumdan ona rağmen iyi vermişsin dedi..ekmek ve çorba, pilav olayını sordum ekmek mutlaka her öğünde yiyeceksin dedi pilav ya da çorba olsa bile zaten ya çorba olacak ya da pilav ama ekmek mutlaka olacak dedi metabolizma için

geçen hafta veremedim bu hafta ümit yok gibi devam mı etsem bıraksam mı bilemiyorum kendime sinir oluyorum
Bak canım ben bugün tartıldim ve artı çıktım belki sabaha daha çok artı çıkar belki de eksi olurum kim bilir ama hala dikkat ediyorum şurada hedefine ne kalmış bak benim daha önüm de 14 kilo var vermem gereken ben napiyim uzun sabırlı bi yol keşke demek kolay ama aklım neredeydi bu kiloyu alırken diyorum kendime çek cezanı diyorum şuan açlıktan bayılıyorum deli gibi yemek ve ekmek yemek istiyorum ama sabrediyorum tavuk haslanacak akşam salata yenecek hep si sağlığım ve çocuğum için

Evet eşler hep daha fazlasını ister 1 çocuk verirsin yetmez 2. İster 1 çeşit yemek yaparsın yetmez 2. İster üzerini yıkarsın bide ütüle ister ister de ister peki esin senin için napiyor bunları dusunuyormusun kendini ve varsa çocuğunu düşün sen şuan çok çok iyi kiloladasin kendini mutlu hissettiğin kilo da kal lutfen esin de dahil kimseye kulak asma çünkü onları asla memnun edemezsin benim ki de asla ben kilo vereyim diye uğraşmaz hiç bisi demez bu konuda ama spora gidemem yüzmeye gidemem destek olmaz yani hiç anlicagin ama ben buna rağmen sıfır destek ile yapmaya çalışıyorum lütfen motiveni bozma :*sende biz hep buradayız ve sana destegiz

Back
X