Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar diyetisyenden geldim şimdi 16 günde 2 kilo 600 gram vermişim yaklaşık 1 haftadır oturamıyorum bile genelde uzanıyorum rahatsız olduğundan ona rağmen iyi vermişsin dedi..ekmek ve çorba, pilav olayını sordum ekmek mutlaka her öğünde yiyeceksin dedi pilav ya da çorba olsa bile zaten ya çorba olacak ya da pilav ama ekmek mutlaka olacak dedi metabolizma için
Evet az yenincede hakikaten çalışmıyor meto

ay simiiiiiiiiiiiiiiitttttt arasına peynir domates koyup tosta basacaksın ohhh miss uzun zamandır yememiştim aklıma getirdin bu cumayı bi atlatayım ben de yicem bu arada menün güzel

3 mile leslie de yaptın mı süper olur oh miss keşke ben de bu kadar spor yapmaya düşkün olsam

menün çok iyi ya :) keşke ben de bu kadar dengeli ve az yiyebilsem

sporu da yaptın mı süper olacak kııızzzzz

wasayı duydum da yemedim tadı güzel mi
menün güzel bu arada derya abla :)

nescafe yerine türk kahvesi tercih edebilirsin metabolizmayı hızlandırıyor :)

ben de senin gibi ekmek tüketmemeye çalışıyorum 2 gündür :) şimdiden hafifledim sanki ama çoook ekmekcilim ya tadı damağımdaaaaaa
menün güzel canım afiyet olsun

Öğlen yemediğin için acıkmıyor musun ? Karatay diyeti galiba seninki :)

yokluğunu farketmez olur muyum ablaa :) listelerime rağmen bana terlik fırlatan yok hiç yerin çooook ayrı

nohut püresi nasıl oluyor ? tadı güzel mi yemek mi bu yemekse eğer tarifini alabilir miyim :)
türk kahvesini içemiyorum canım
ay simiiiiiiiiiiiiiiitttttt arasına peynir domates koyup tosta basacaksın ohhh miss uzun zamandır yememiştim aklıma getirdin bu cumayı bi atlatayım ben de yicem bu arada menün güzel

3 mile leslie de yaptın mı süper olur oh miss keşke ben de bu kadar spor yapmaya düşkün olsam

menün çok iyi ya :) keşke ben de bu kadar dengeli ve az yiyebilsem

sporu da yaptın mı süper olacak kııızzzzz

wasayı duydum da yemedim tadı güzel mi
menün güzel bu arada derya abla :)

nescafe yerine türk kahvesi tercih edebilirsin metabolizmayı hızlandırıyor :)

ben de senin gibi ekmek tüketmemeye çalışıyorum 2 gündür :) şimdiden hafifledim sanki ama çoook ekmekcilim ya tadı damağımdaaaaaa
menün güzel canım afiyet olsun

Öğlen yemediğin için acıkmıyor musun ? Karatay diyeti galiba seninki :)

yokluğunu farketmez olur muyum ablaa :) listelerime rağmen bana terlik fırlatan yok hiç yerin çooook ayrı

nohut püresi nasıl oluyor ? tadı güzel mi yemek mi bu yemekse eğer tarifini alabilir miyim :)
kahveyle çok aram yok aslında arada nescafe içiyorum canım teşekkürler önerin için

İyi geceler kızlar :) nasılsınız?

Menü:
Sabah:
1 tavada yumurta
1 kk peynir
1/2 domates
1 dilim kavun
Ayran

Ara:
6 üzüm

Öğle:
Mercimek çorbası
5 yk menemen
Salata
Ayran

Ara: yeşil çay

Akşam:
2 köfte
Domates salatası
Yoğurt

Ara:
Ayran

Su: 3.5l
Spor:
30 dk kardiyo
40 dk bölgesel egzersiz
Leslie 2 mil
4 km yürüyüş
Bugün kendimi biraz halsiz hissediyorum kızlar. Malum dün regl oldum vücudumda hafif bir şişkinlik de var. Yarın umarım daha iyi hissederim kendimi.
spor da menü de çok iyi canım

Kizlar menum cok dengeli degildi malesef
09.30 2 yumurta,13 zwytin,domates salatalik biber,peynir 2kk kadar,2 kuru kayisi,4 ceviz
16.00 . 1tabak domates corbasi(icine un koydum 1,5 kasik kadar),firinda yagsiz mantar,salata,1 avuc leblebi(yasak oldugunu biliyorum dayanamdim)
19.30 1 avuc cekirdek,biraz fistik
3.5 litre su
çekirdek yeme tatlım çok yağlı

Bak canım ben bugün tartıldim ve artı çıktım belki sabaha daha çok artı çıkar belki de eksi olurum kim bilir ama hala dikkat ediyorum şurada hedefine ne kalmış bak benim daha önüm de 14 kilo var vermem gereken ben napiyim uzun sabırlı bi yol keşke demek kolay ama aklım neredeydi bu kiloyu alırken diyorum kendime çek cezanı diyorum şuan açlıktan bayılıyorum deli gibi yemek ve ekmek yemek istiyorum ama sabrediyorum tavuk haslanacak akşam salata yenecek hep si sağlığım ve çocuğum için

Evet eşler hep daha fazlasını ister 1 çocuk verirsin yetmez 2. İster 1 çeşit yemek yaparsın yetmez 2. İster üzerini yıkarsın bide ütüle ister ister de ister peki esin senin için napiyor bunları dusunuyormusun kendini ve varsa çocuğunu düşün sen şuan çok çok iyi kiloladasin kendini mutlu hissettiğin kilo da kal lutfen esin de dahil kimseye kulak asma çünkü onları asla memnun edemezsin benim ki de asla ben kilo vereyim diye uğraşmaz hiç bisi demez bu konuda ama spora gidemem yüzmeye gidemem destek olmaz yani hiç anlicagin ama ben buna rağmen sıfır destek ile yapmaya çalışıyorum lütfen motiveni bozma :*sende biz hep buradayız ve sana destegiz

Benim esimde habire sen kilo aldin iyice diyordu
Diyetteyim 1 haftadir simdide bu nerden cikti diyor :)

aman bunlara da yaranilmiyor ha benim eşim de o kadarcık mi yicen kalorili mi diye dalga geçiyor:sinirli:
kızlar çok yoğun bi gün geçirdim bugün öğlen 2 tane çiğ köfte yedim marulla yarına bişi olur mu akşamı hafif geçiricem bu arada geçen cuma 67 ydim buraya başlarken bu sabah 65.8 çıktım:halay:
öğlen yetmişsin ve iki tane bence çok değil iyi durdurmuşsun kendini öğlen başka bir şey yemediysen sıkıntı olmaz gibi

İyi günler kızlar. Malum yarın tartı var günü erken kapatıyorum.
Menü
Sabah:
1 yumurta
1kk peynir
Domates
1 Hindi füme
Ayran

Ara:
Yeşil çay

Öğlen:
Mercimek çorbası
Domates salatası
Ayran

Ara: 6 üzüm

Akşam:
1 cacık kase
Domates salatası

Ara:
Yeşil çay

Spor: kahvaltıdan önce Jillian 30 Day
Leslie 2 mil
40 dk bölgesel egzersiz

Menü
Sabah:
1 yumurta
1kk peynir
Domates
1 Hindi füme
Ayran

Ara:
Yeşil çay

Öğlen:
Mercimek çorbası
Domates salatası
Ayran

Akşam:
1 cacık kase
Domates salatası

Ara:
Yeşil çay

Leslie 2 mil
40 dk bölgesel egzersiz
sanki pek bir az olmuş bence dengeli beslenmek önemli bugün kan tahlili verdim diyetisyenim bana gelmeden önce diyet mi yaptın protein kaybı var dedi evet dedim kendi capimda yapmıştım yanlış bir diyet uygulamışsın vücuduna zarar vermiş dedi ben de senin gibi bu şekil çok az yiyordum

ben hala 3 öğüne çıkamadım neyseki ayin 5inde okul açılıyor artik düzene girerim diyetisyenim verdiği gibi 3 öğün yerim..bugünkü menüm
Sabah 10.00
2 dilim ekmek
1kk peynir
5 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
domates ve salatalık

Ara 10 üzüm ve 1 bardak ayran

Akşam 18.00
1 kase çorba
1 küçük fırında pişmiş kefal
yağsız salata ve 2 dilim ekmek
su az oldu bugün 1.5 litre ama hava çok serin bol yağmurlu insanın da cani çekmiyor ,spor hala yok bir düzelmedi şu belim

merhaba arkadaslar)üç gündür diyete başladım.başlangıç kilom 80 hedefim 69
sabah kalkınca ilk bir bardak limonlu su
kahvaltıda 1haslanmis yumurta,domates,salatalık,küçük bi parça peynir,bir kac kaşık yogur))
öğlen şeftali veya armut
saat 15.gibi yaptığım yemekten yani sebze yemeği bikac kaşık yiyorum.akşamda acikirsam yine küçük bi porsiyon ekmek siz gün içi 2.5litre su içiyorum.
bugün izgarayi fazla kaçırdım .tabi ekmek yok salata
not:)canan karatay diyeti uyguluyorum .tabi söylediklerinin yarısını yiyorum.birde ben hiç kilo veremiyorum.okadar ac durmama rağmen çok yavaş gidiyor .hatta gitmiyor desem yeridir açlık koymuyor bana ama kilo vermeyince motivem dusuyor.

Bide o tarafı var tabi boşver kulak asma verince kiloyu yutar o laflarını :)

kızlar çok yoğun bi gün geçirdim bugün öğlen 2 tane çiğ köfte yedim marulla yarına bişi olur mu akşamı hafif geçiricem bu arada geçen cuma 67 ydim buraya başlarken bu sabah 65.8 çıktım:halay:
bakalım yarın görürüz :D iyi gidiyor ama

Menü
Sabah:
1 yumurta
1kk peynir
Domates
1 Hindi füme
Ayran

Ara:
Yeşil çay

Öğlen:
Mercimek çorbası
Domates salatası
Ayran

Akşam:
1 cacık kase
Domates salatası

Ara:
Yeşil çay

Leslie 2 mil
40 dk bölgesel egzersiz
Sporun çok iyi afiyet oldun

ben hala 3 öğüne çıkamadım neyseki ayin 5inde okul açılıyor artik düzene girerim diyetisyenim verdiği gibi 3 öğün yerim..bugünkü menüm
Sabah 10.00
2 dilim ekmek
1kk peynir
5 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
domates ve salatalık

Ara 10 üzüm ve 1 bardak ayran

Akşam 18.00
1 kase çorba
1 küçük fırında pişmiş kefal
yağsız salata ve 2 dilim ekmek
su az oldu bugün 1.5 litre ama hava çok serin bol yağmurlu insanın da cani çekmiyor ,spor hala yok bir düzelmedi şu belim
Afiyet olsun canım

merhaba arkadaslar)üç gündür diyete başladım.başlangıç kilom 80 hedefim 69
sabah kalkınca ilk bir bardak limonlu su
kahvaltıda 1haslanmis yumurta,domates,salatalık,küçük bi parça peynir,bir kac kaşık yogur))
öğlen şeftali veya armut
saat 15.gibi yaptığım yemekten yani sebze yemeği bikac kaşık yiyorum.akşamda acikirsam yine küçük bi porsiyon ekmek siz gün içi 2.5litre su içiyorum.
bugün izgarayi fazla kaçırdım .tabi ekmek yok salata
not:)canan karatay diyeti uyguluyorum .tabi söylediklerinin yarısını yiyorum.birde ben hiç kilo veremiyorum.okadar ac durmama rağmen çok yavaş gidiyor .hatta gitmiyor desem yeridir açlık koymuyor bana ama kilo vermeyince motivem dusuyor.
Afiyet olsun düşürme motiveni kaçamak yapmamaya dikkat et yeter gerisi gelir zaten hayır demeyi basarinca çok dahautlu oluyor insan

Sabah 10.00

2 yumurta sarısı
3 küçük domates
Bi kaç küçük kare kaşar
1 dil ekmek büyük tam buğday

Ara
1.5 avuc üzüm
2 erik

Öğlen 15.00
1 tabak kapuska
1 kaşe yoğurt
Çeyrek dilim ekmek

Aksam 18.30
1 kepçe çorba şehriye li tavuk
1 kaşe tavuklu salata

3 lt su

2 mil leslie
300 hızlı tempo ip atlama
45 mekik
10 sn plank
6 leg reise ( yeni başladım bu programa 1 aylık katlanacak hergün sayılar )

Back
X