- 7 Ağustos 2017
- 3.077
- 8.488
- 73
- 54
Ben de sevinmistim. Sen de git ben burda grubu yalniz yalniz beklerimKızlar yeni uyandım ama tartilmicam hemen biraz daha uyumak istiyorum çok yorgunum sislerim insin öyle cikicam tartıya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de sevinmistim. Sen de git ben burda grubu yalniz yalniz beklerimKızlar yeni uyandım ama tartilmicam hemen biraz daha uyumak istiyorum çok yorgunum sislerim insin öyle cikicam tartıya
Ooo süperrrr canımGunaydin. Tarti da bol eksili gunler.
Gecen hafta101
Bu hafta 99.4
Fark 1.6
% 1.58
Ilk hedefim 2 li haneleri gormekti. Cok sukur gordum. Yasasin 2 li haneler![]()
Amannnn boşver canım ne olacak sanki..5 kere paylasşş ne olacakPardon arkadaslar telefonumun azizligi.Tamam cok sevindim ama 2 kere paylasmama da gerek yoktu. Yarim saattir ugrasiyorum sildirmiyor da.
![]()
Tesekkur ederim.Ooo süperrrr canımmaşallah
emeklerinin karşılığı işte ..inşallah hep böyle güzel gider
![]()
Insallah canim. Tum arkadaslarimizla birlikte esas hedeflerimize ulasmak nasip olsunAmannnn boşver canım ne olacak sanki..5 kere paylasşş ne olacak
Darısı en yakın zamandaaylin90 a inşallah
![]()
Kolay gelsin canimBen okula bırakayım kızı ..geleyim toparlarız listeleri inşallah![]()
Gunaydin. Tarti da bol eksili gunler.
Gecen hafta101
Bu hafta 99.4
Fark 1.6
% 1.58
Kızlar yeni uyandım ama tartilmicam hemen biraz daha uyumak istiyorum çok yorgunum sislerim insin öyle cikicam tartıya
Amannnn boşver canım ne olacak sanki..5 kere paylasşş ne olacak
Darısı en yakın zamandaaylin90 a inşallah
![]()
Kizlar sabah telaşım var şu an hemen yazip kaçayım. Sonra gene girerim.
Baslangic:66,7 Hedef:57
Gecen hafta:65,8 bu sabah:65,3
-500 (yarim kilo yag gitti o dun resmini gördüğümüz. Buna şükür :)
Harikasin canim. Masallah masallah.Gunaydin. Tarti da bol eksili gunler.
Gecen hafta101
Bu hafta 99.4
Fark 1.6
% 1.58
Gunaydin canim. Ins eksiyle gelirsin.Kızlar yeni uyandım ama tartilmicam hemen biraz daha uyumak istiyorum çok yorgunum sislerim insin öyle cikicam tartıya
AmiiinInsallah canim. Tum arkadaslarimizla birlikte esas hedeflerimize ulasmak nasip olsun![]()
Canim benim uzme kendini demekki dikkat etmesen alacakmissin. Deli gibi spor yaptim sadece 400 gr gitmis ama mutluyum. Eksi mi eksi. Yavas yavas gidecek hepsi.Koskoca hafta da sadece 100 gryüzde hesaplamiyorum belli zaten kızlar
Cok guzel canim masallah. Her hafta 500 gitse super bence.Kizlar sabah telaşım var şu an hemen yazip kaçayım. Sonra gene girerim.
Baslangic:66,7 Hedef:57
Gecen hafta:65,8 bu sabah:65,3
-500 (yarim kilo yag gitti o dun resmini gördüğümüz. Buna şükür :)
Iyi vermissin canim. Sen de kendine cook iyi bak.günaydın geçen hafta 65.5
bugun 64.5
buraya yazamıyorum artık gün içinde yediğim doğru düzgün birsey yok çünkü listeden çıkmam gerekiyorsa çıkarım kendinize iyi bakın
Tebrikler canim. Masallah ev disinda bile devam.Cuma 72.8 kg
Bu cuma 72.3 kg
-500 gr
Yüzdesi
0,5.100: 50
50/72.8:0,686 buldum kızlar bir de siz bakarmısınız doğrumu.
Menü paylaşamadım çünkü burada net yok benim kendi netim çok az gördüğünüz gibi fotosunu atamadım cumartesi eve geçiyoruz rahat