- 18 Mart 2009
- 8.660
- 3.741
- 373
2 aydır ilk kaçamak ama baya bi kaçamak olmuş bir daha olmasın![]()
Öyle vallaa cıssss aylin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 aydır ilk kaçamak ama baya bi kaçamak olmuş bir daha olmasın![]()
tebrkler canımBaslangic 78
3 hafta once 76.4 dum
Ama bu 3 haftalik tatil icinde cok kacamaklar yaptim duzenli beslenemedim ve bir ara tartilmistim en son 76.8 olmustum
Bugun 76 ( dun 75.8 di ac yattim daha dusuk bekliyordum ama saglik olsun )
En azindan tatil oncesi kilona dusmussun canim.Baslangic 78
3 hafta once 76.4 dum
Ama bu 3 haftalik tatil icinde cok kacamaklar yaptim duzenli beslenemedim ve bir ara tartilmistim en son 76.8 olmustum
Bugun 76 ( dun 75.8 di ac yattim daha dusuk bekliyordum ama saglik olsun )
Evetttt inşallah güzel bir eksiyleBen demistim dengeleyecem diye :))
Haftaya listede miyim simdi ona göre çalışayım bende dersime![]()
Sen ye canım birşeyler ben 1 e kadar evdeyim .sonra okula gideceğim kızı almayaben çok acıktım kızlar ya :))))
ayrıldığın kilonun altında olman gerekiyormuş canım . Yeliz daha iyi biliyor görüp yazar şimdiBen listedeyim değil mi artık
Yok canım sabah yazdım sana ..karar defterine baktım ben ..kilo vererek girmen şartmış ..şu an izne ayrıldığın kilonla aynısın ..Ben listedeyim değil mi artık
Tamam patron hallederizaynen listedesin iyi çalış dersine ben yaşlı bir ablayım metom iyi degil yavaş senin zehir gibi iki kişilik zayıfla tamam mı![]()
Insallah şurada araliga ne kaldiEvetttt inşallah güzel bir eksiyle..
O zaman düşük kalorili bir kahvalti seni bekler ablacim :))ben çok acıktım kızlar ya :))))
Tamam patron hallederiz
Insallah şurada araliga ne kaldi
O zaman düşük kalorili bir kahvalti seni bekler ablacim :))
aslında tam 65 değil 64.9 ben 100 gr ın çok önemi yok diye öyle dedim ama hata ettim sanırımYok canım sabah yazdım sana ..karar defterine baktım ben ..kilo vererek girmen şartmış ..şu an izne ayrıldığın kilonla aynısın ..
O yüzden bu hafta sıkı tutup haftaya gireceksin inşallah
Bu hafta peşindeyim merak etme yaagitsin o 65 ..yapıştı kaldı valla
![]()
Gram gram kilo verdigimiz su donemde onemi olmaz mi söyle sen 100 gram bile olsa :))aslında tam 65 değil 64.9 ben 100 gr ın çok önemi yok diye öyle dedim ama hata ettim sanırım![]()
Hosgeldin cano.Kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum![]()