• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ay ben menü paylasmadim daha:
Sabah= haşlanmış yumurta, domates, ketentohumlu lor peyniri, 3 tane küçük aci biber, bir dilim çavdar ekmeği ve çay
Öğlen= yarım şeftali, 2 kk koyun peyniri, 3-4 fıstık, bir avuç aycekirdeği ve sütlü nescafe
Akşam= 2 köfte ve firinda yogurtlu patates (az miktarda) + 2 fican çay, 1 erik

Bugün arasız 3 ögün yapmis oldum. Şu dukan birası beni ara ogunlerimden etti. :KK66:
Tadı da çok fena :silah: umarim ictigime değmiştir. Yarini merak ediyorum :KK28:
Dukan birasi ne ise yariyormus ki canim.

Yazdıkların tam okunmuyor canım ya flu çıkmış. Canım dondurma istiyor mu dedin :dondurma::KK39:
Şaka bi yana dukan birasi iyi geldi mi gelmedi mi yarın belli olur. sonuc iyiyse beraber yapariz hilalcim:KK50:. Madem rekabet yok biz de ortak gibi hareket ederiz:eğlence::KK9:
Bak bu çok güzel. Oldu tatlı tatlı motive edelim birbirimizi :) dondurma istiyorum ama pazartesi yiycem hurmalidondurma inşallah

21462724_1774162772612446_9218586516918968816_n.jpg

Ben güvenilir gezgin eşsiz insan
Bende dürüst başkan ;)

bence dengeli beslen canım en sağlıklısı diğer türlü verilen hemen geri geliyor
canım direnci kirabilmek için hani bir haftalık bu surec bi nevi detoks düşün

Hem de süper olur tatlim bence yapmalisin:):) kabak spagetti yaptım bile kabakları hallettim yarında soslamasini yapıp yerim gariii:)

Hmm bi dusuneyim :p affetmek ne demek ablacim birbirimizi düşünüyoruz sonucta :))

Biliyorum ya sakasina dedim zaten kizartma yiyip yenilmeye niyetim yook :p

Ay ben menü paylasmadim daha:
Sabah= haşlanmış yumurta, domates, ketentohumlu lor peyniri, 3 tane küçük aci biber, bir dilim çavdar ekmeği ve çay
Öğlen= yarım şeftali, 2 kk koyun peyniri, 3-4 fıstık, bir avuç aycekirdeği ve sütlü nescafe
Akşam= 2 köfte ve firinda yogurtlu patates (az miktarda) + 2 fican çay, 1 erik

Bugün arasız 3 ögün yapmis oldum. Şu dukan birası beni ara ogunlerimden etti. :KK66:
Tadı da çok fena :silah: umarim ictigime değmiştir. Yarini merak ediyorum :KK28:
kız az olmuş o pattiiiss biraz daha yeseydin bak benim için de yeseydin şöyle hol ketçap mayonez li immmm enfes oluyordu ne olcak yani kardeşiz şunun şurasında :D üstüne şöyle enfes bir tatlı

Ayyy bu ne coşkuuu :halay:hey hey hey arada halaya arada gireyim bari :halay::halay:
Şiirler yazılmış atışmalar yapılmış :KK49::KK49:
Fena yarış varrr:KK50:
Ama yeliz cim sikayetciyim.:KK68: Benim rakibim cok zorluyor beni. :KK17::KK17::KK17:@kitkurdu duymasin ama korkutuyor beni.
:KK70::KK70::KK70:

Dene dene :halay:etkiliyse yapalım bizde evde yeşil çay dolu valla :KK48:
Iyiymis ama ben yapamiyorum oyle seyler. Diyetisyenim yasakladi. Kendi kafana bir sey yapma ki nerde durup nerde hata yaptigimi gorelim diyor:KK76: yoksa bir sorun oldugunda cozum bulamazmis:ukala:

Ama yeliz cim sikayetciyim.:KK68: Benim rakibim cok zorluyor beni. :KK17::KK17::KK17:@kitkurdu duymasin ama korkutuyor beni.
Zen71 Zen71 bak şimdi meşhur atalar sözünü söyleteceksin kuştan korkan darı ekmez mi
Ye arkadaşım ye bak sık sık tekrarlayınca ne güzel ritim tutulur ye ye ye ye ye :ıslık::ıslık: rep mi desem ooo ye ye rock mu desem yeeeee caz mı desem yyyee yyee uzun havasıda güzel olur ye ye yeeeeeeeeeeeeeee aman yeeeeeee çekinme ye yeeeeeeeeee:KK70::KK70:

Zen71 Zen71 bak şimdi meşhur atalar sözünü söyleteceksin kuştan korkan darı ekmez mi
Ye arkadaşım ye bak sık sık tekrarlayınca ne güzel ritim tutulur ye ye ye ye ye :ıslık::ıslık: rep mi desem ooo ye ye rock mu desem yeeeee caz mı desem yyyee yyee uzun havasıda güzel olur ye ye yeeeeeeeeeeeeeee aman yeeeeeee çekinme ye yeeeeeeeeee:KK70::KK70:
Bilinçaltına hangisi giderse artık haaa:KK70::KK70:

Imdaaat sike var bu yarisma da tahrik var. Benim rakibim adil yarismiyor:duduk::duduk:

Yeşilse bizdendir:KK70:
Ya senide yeşillere kaptırmayalım ne o hep yeşil , renklendir canımcım azcık boş ver yeşili sarı kırmızı mor daha neler neler türlü türlü renkli güzellikler içelim yiyelim zevk alalım demi ama

Imdaaat sike var bu yarisma da tahrik var. Benim rakibim adil yarismiyor:duduk::duduk:
Aman ben de bi şey var sandım ne adaleti kız hem obezzto obezzto ve nefertityy nefertityy demedi mi tahriksiz olmaz yarış bu feyırpley filan ben ne anlarım ne de yazabilirim sen bu hafta kazan bana ver bir ceza hanım hanımcık susup cezamı çekeyim ama şartım ne kazan şu yarışı hem ben gram tutkunuyum yavaş ve gram üzerinden çalışırım işin kolay yeter ki iste :KK22::KK45::KK45:

Ya senide yeşillere kaptırmayalım ne o hep yeşil , renklendir canımcım azcık boş ver yeşili sarı kırmızı mor daha neler neler türlü türlü renkli güzellikler içelim yiyelim zevk alalım demi ama

Aman ben de bi şey var sandım ne adaleti kız hem obezzto obezzto ve nefertityy nefertityy demedi mi tahriksiz olmaz yarış bu feyırpley filan ben ne anlarım ne de yazabilirim sen bu hafta kazan bana ver bir ceza hanım hanımcık susup cezamı çekeyim ama şartım ne kazan şu yarışı hem ben gram tutkunuyum yavaş ve gram üzerinden çalışırım işin kolay yeter ki iste :KK22::KK45::KK45:
Nalan bu hafta at şu artıyı az zaten ..şöyle güzel kilo ver canım :KK66: az az girsin sağlam gitsin..seneye yaza fıstık gibim dolaşacaksın bak ..evrene pozitif enerji ..
Kim demiş veremem diye :ıslık:
Burda çabalıyoruz bir hafta eksi olsun bizden olsun
:rolleyes:

Back
X