- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Üzüm suyu derdim ama kaloriliPembe_patikli @berilceee Yeliz kaptan olsaydı bu otları yemiyorum içiyorum derdim efkarlandım yok mu şerbetin renkli renkli
![]()

B berilce yi de özledik valla gelse de laf atsa bize ..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzüm suyu derdim ama kaloriliPembe_patikli @berilceee Yeliz kaptan olsaydı bu otları yemiyorum içiyorum derdim efkarlandım yok mu şerbetin renkli renkli
![]()
Ya senide yeşillere kaptırmayalım ne o hep yeşil , renklendir canımcım azcık boş ver yeşili sarı kırmızı mor daha neler neler türlü türlü renkli güzellikler içelim yiyelim zevk alalım demi ama
Aman ben de bi şey var sandım ne adaleti kız hem @obezzto ve @nefertityy demedi mi tahriksiz olmaz yarış bu feyırpley filan ben ne anlarım ne de yazabilirim sen bu hafta kazan bana ver bir ceza hanım hanımcık susup cezamı çekeyim ama şartım ne kazan şu yarışı hem ben gram tutkunuyum yavaş ve gram üzerinden çalışırım işin kolay yeter ki iste![]()
Bravo sana azim işin tamam neticen de yakındır inşaallah , üstadımsın peşindeyim artık bilineIsteme isi kolay cunku cok istiyorum. 3.5 4 ay oldu diyetisyenim kacamak hakki verdigi halde kullanmadim. Iki bayram gecti degil tatli yemek kirinti tatmadim.![]()
Canim sporun cok iyi menun de. Vee hemen soruyorum bu sutlu lahana yemegi nasil birseydir acep? hazir evde lahanam da varkenİyi akşamlar kızlar
Bugün günü erken kapattım
Hemen başlayayım
Sabah (10:00)
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 biber
2 yk lor peynir
1/2 bardak smoothie (1 armut, 3 yk yoğurt, 3 yk süt)
Ara:
1 bardak süt, 1/2 elma
Öğle (14:30)
4 tavuk köfte
2 tane haşlanmış havuç
1 kase salata
Ara:
1 bardak süt
Akşam (17:30)
1/2 tabak Sütlü lahana yemeği
Su: 3l şimdiye kadar
Spor: 40 dk dance cardio, 60 dk pilates
Menü sporSlm kizlar
Bugunku menum
sabah: 2 yumurtali maydonozlu taze soganli omlet, 1 dilim ekmek, 2 domates, 2 salatalik
ara: 1 fincan sutlu kahve, yarim nektarin
ara: 75 gr tam tahilli ekmek kurusu , 1 ck recel
oglen: yarim tabak taze fasulye , 1 kase yogurt
ara: 1 kase yogurt, 10 badem, 5 findik, 15 kuru uzum
aksam: 1 tabak taze fasulye, 2 dilim yagsiz peynir
su: 4 litre
spor: 1 saat tbc
1 saat tabata
Harikasin derya cim menu de spor da super.Slm kizlar
Bugunku menum
sabah: 2 yumurtali maydonozlu taze soganli omlet, 1 dilim ekmek, 2 domates, 2 salatalik
ara: 1 fincan sutlu kahve, yarim nektarin
ara: 75 gr tam tahilli ekmek kurusu , 1 ck recel
oglen: yarim tabak taze fasulye , 1 kase yogurt
ara: 1 kase yogurt, 10 badem, 5 findik, 15 kuru uzum
aksam: 1 tabak taze fasulye, 2 dilim yagsiz peynir
su: 4 litre
spor: 1 saat tbc
1 saat tabata
Sabahin o saatinde de mi cok insan oluyormus ya otobuste. Yillar oldu Ankaraya gitmeyeli haklisindir canim.Ohh afiyet olsun abartsaydin ya nolacak onun kalorisinden
Hahayyt bugün gene getirmis en sevdigim cikolata dolguludan yemiycem dedim yemedim simdi sen düşün
Hocam agir tahrik var burda
Aksama hocalara olan sinirimi aletlerden cikaricam
Bence olur da kisin ankarada karda kista yollar kapanacak gec kalma olucak müdürler sorun çıkaracak bide ankarada toplu taşıma bilenler bilir ölümdür oyle kitap oku dizi izle yapilamaz pek yani off offf
Canim bana eskiden gittigim doktor kafeini cok yuksek diye gunde 2 fincandan fazla icme demisti.Canlar yeşil çayı fazla icersek zarari olur mu? Var mı bu konuda bilgisi olan, mesela günde kac bardağa kadar olabilir?
Insallah canim. Hep birlikte guzel neticelere.Bravo sana azim işin tamam neticen de yakındır inşaallah , üstadımsın peşindeyim artık biline![]()
Sagol canimHarikasin derya cim menu de spor da super.![]()
Canim gece uyursan bu kadar kafeinin ustune sana bravo. Bende sadece uykusuzluk yapiyor cok icince baska bir sikintisini gormedimBen hani geçenlerde bahsettiğim yesil cay soda limon üçlüsünü denedim bugün. Hatta biriniz ona dukan birasi diyolar demisti
Neyse 750ml suya yesil cay demledim. Yarim limon + 1 şişe soda. Oldu mu sana bir sürahi yeşil çaylı karisim.
İçtim hepsiniüstüne de normal cay demledim 2 fincan da öyle ictim. Öğlen de sütlü nescafem vardı bi
Şimdi de korkuyorum iyi mi yaptım kötü mü diye.![]()
Ohh canim sporun ne guzel. Ama aksamini lutfen proteinsiz kapatma sonra gece acikirsin. 1 kase yogurt ye yada birkac dilim peynir veya et tavuk birsey.Öğlen
2 Şahan yumurta
Domates salata
Peynir
1 dil ekmek
Aksam
Aslında dişe değer birşey yok kızımı yedirirken bir kaşık taze fasulye 1 kaşık bulgur pilavı ve 1 kaşık kadarda biber buğulama yedim 2 dilim ekmek ile o yüzden açık birşey yok canlarım kalkıp spor yapcam şimdi
Şu 1.5 ama tamamlarım 3
40 dakika eliptik 150 ip atlama 102 walsit yapılacak bana kolay gelsin
Ama benim cok uykum geldi. Icmesem dokuzda uuurmusum. Demek ki :))Canim bana eskiden gittigim doktor kafeini cok yuksek diye gunde 2 fincandan fazla icme demisti.
Deme yaa Derya tombise mi yakisiyorBak bence şalgam suyu, kola ya da şerbet denemelisin. Epey inceltiyor
Benim ismim derya. Aslinda iki ismim var diğer deryayla karismasin diyorsaniz filiz de diyebilirsiniz. Normalde filizi kullaniyorum zaten ama bu forumda bu tombullukla abes kaçar diye deryayi tercih etmistim bu kez![]()
Himm bugunku kalorimi hesaplamadim spordan 20 dakika once geldim. Rakip disli hafta sonunu kacamaksiz gecirmem lazim. heyacanlandim bakalim cumaya kimin yuzdesi daha yuksek olacak. Aaa bir de bu cuma senin listedeki ilk cuman olacakMenü:
Sabah: 1 dilim tt ekmek
Yarim kk peynir
1 tk zeytinyagi
Domates salatalik
1 yk az yagli kavurma
Öğlen:
Yarim yt menemen
Yarim kase cacik
1 dilim tt ekmek
Ara: 1 mandalina
4 cig findik
Aksam:
1 yt firinda kiymali patlican yemegi
Yarim kase yogurt
Toplam: 724 kalori @DeryaOnDiet
Spor: 40 dk speed 6da kosu bandi
50 squat
Su: 3 litre
Sagol canim. amiiininşallah canım..görürsün ama maşallah azimli ve iradelisin
Ohh ne guzel o zaman sorun yok. demek ki sana etki etmiyor.Ama benim cok uykum geldi. Icmesem dokuzda uuurmusum. Demek ki :))
iyi geceler hepinize![]()