- 4 Şubat 2014
- 4.754
- 17.369
- 408
Bence menun cok dengeli, dün de soracaktım yazamadım. Tarcinli sütteki tarcin toz mu yoksa cubuk mu?Sabah 12.00
1kk beyaz peynir
2 haşlanmis yumurta
3 zeytin
1,5 dilim tam buğday ekmegi
Domates-biber
Sekersiz cay
Ara 15.00
3 dilim karpuz
16.00
2 turk kahvesi
17.30
1 tabak bulgur pilavi
1 kase yogurt
Domates- biber
1,5 lt su
9da 1 bardak tarcinli sut icerim
Bak bu yürüyüş fikri cok güzelmiş. (dün soz vermistim ya bugün guzell bi koşu yaptim ben de en tempolusundan :)Canim karpuza dikkat. Spor da yapcanim huc degilse 30 dakika hergun. Hicbirsey yapamiyorsan ac sevdigin diziyi gec karsisina hem izle hem yerinde hizli hizli yuru 30 dk.
Chai denemedim hiç, markette kac kez denk geldim almadim. Tadi nasil? Benzedigi bir sey var mi tad olarakSlm kizlar
Bugunku menum:
Sabah: 1 kase yogurt. Icine 2 yk yulaf. Yarim muz. Yarim nektarin. 1 erik. Yarim armut.
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Oglen: 4 kofte yagsiz. 1 tabak rokali kuru domatesli salata. 1 tabak cacik. 3 yk kara bugday haslama.
Ara: 1 kase chiali puding
Ara: 1 fincan sutlu kafeinsiz kahve bol tarcinli
Aksam: 3 kofte. 2yk misir pirinci haslama. 1 tabak salata.
Su: 3 lt
Spor: 1 saat zumba
1 saat latin danslari
Arkadaslar karar verdim telefon almicam cok pahali.Bu yuzden adreslerinizi verin ya mektuplasalim yada dumanla haberleselim.
![]()

Ben de kızım icin gittim. Cok kalabalikti ya. Sauna etkisi yaratti bendeAyy bugün kardesime kirtasiye alisverisi yapmaya götürdüm çocuğu ondan çok ben aldım gene :)) kirtasiye malzemelerine niye aşığım ben ya biraksalar orda yatabilirim yani![]()

Sanki şu bir buçuk tabak biraz fazla olmus ama daha var cumaya. Rakibin sansliymis :))Bugünkü yediklerim
Sabah 3 yk musli 1/2 bardak süt 2 tane kuru kayısı
Ara 1 elma 1 avuc leblebi
Öğle kozlenmis sebze salatasi ton baligi 1 dilim ekmek yoğurt
Ara 1 avuc leblebi
Aksam 1.5 tabak kiymali yumurta 1 porsiyon sütlü tatlı
Su 2 lt