• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sabah 12.00
1kk beyaz peynir
2 haşlanmis yumurta
3 zeytin
1,5 dilim tam buğday ekmegi
Domates-biber
Sekersiz cay

Ara 15.00
3 dilim karpuz
16.00
2 turk kahvesi

17.30
1 tabak bulgur pilavi
1 kase yogurt
Domates- biber

1,5 lt su
9da 1 bardak tarcinli sut icerim
Bence menun cok dengeli, dün de soracaktım yazamadım. Tarcinli sütteki tarcin toz mu yoksa cubuk mu?
Canim karpuza dikkat. Spor da yapcanim huc degilse 30 dakika hergun. Hicbirsey yapamiyorsan ac sevdigin diziyi gec karsisina hem izle hem yerinde hizli hizli yuru 30 dk.
Bak bu yürüyüş fikri cok güzelmiş. (dün soz vermistim ya bugün guzell bi koşu yaptim ben de en tempolusundan :)

Slm kizlar
Bugunku menum:
Sabah: 1 kase yogurt. Icine 2 yk yulaf. Yarim muz. Yarim nektarin. 1 erik. Yarim armut.
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Oglen: 4 kofte yagsiz. 1 tabak rokali kuru domatesli salata. 1 tabak cacik. 3 yk kara bugday haslama.
Ara: 1 kase chiali puding
Ara: 1 fincan sutlu kafeinsiz kahve bol tarcinli
Aksam: 3 kofte. 2yk misir pirinci haslama. 1 tabak salata.

Su: 3 lt
Spor: 1 saat zumba
1 saat latin danslari
Chai denemedim hiç, markette kac kez denk geldim almadim. Tadi nasil? Benzedigi bir sey var mi tad olarak

Arkadaslar karar verdim telefon almicam cok pahali. :kızgın:Bu yuzden adreslerinizi verin ya mektuplasalim yada dumanla haberleselim.:KK70::KK70::KK70:
:KK70:

Ayy bugün kardesime kirtasiye alisverisi yapmaya götürdüm çocuğu ondan çok ben aldım gene :)) kirtasiye malzemelerine niye aşığım ben ya biraksalar orda yatabilirim yani :p
Ben de kızım icin gittim. Cok kalabalikti ya. Sauna etkisi yaratti bende:KK34:
Bugünkü yediklerim
Sabah 3 yk musli 1/2 bardak süt 2 tane kuru kayısı
Ara 1 elma 1 avuc leblebi
Öğle kozlenmis sebze salatasi ton baligi 1 dilim ekmek yoğurt
Ara 1 avuc leblebi
Aksam 1.5 tabak kiymali yumurta 1 porsiyon sütlü tatlı:duduk:
Su 2 lt
Sanki şu bir buçuk tabak biraz fazla olmus ama daha var cumaya. Rakibin sansliymis :))

Benim 700 gitti bile :p ins geri gelmez cok korktum ya :)

Ablacim sen daha iyi bilirsin de doktora soylesende vitaminle falan destekleseniz mi acaba bu yil biraz bebisi

Vaaay bugün danslardan gidilmis :p yine bol meyveli bir gun olmus afiyet olsun :)

Zen abla demek rakibimi tutuyorsun :KK43:
Pribiyotik verdi cnaim doktor. Geri kalan vitaminleri burda pek onermiyorlar normal yiyerek alsin diye.
Oyle oldu bugun sabah gittim salonda cok yakin degil 2km den biraz fazla evime. 1 saat zumbadan sonra baktim telefona arayan soran yok dedim demekki kizimla babasinin keyfi yerinde. kaldim bir saat daha bir sonraki derse o da sansima latin danslariymis ama zumbayi aratmadi baya hizliydi. Ben meyveleri birakamiyorum goruldugu uzere ;)

:KK70::KK70:vallahi haklısın nihalcim

Hemen atıyorum posta adresimi:KK19:
:D
Bence menun cok dengeli, dün de soracaktım yazamadım. Tarcinli sütteki tarcin toz mu yoksa cubuk mu?

Bak bu yürüyüş fikri cok güzelmiş. (dün soz vermistim ya bugün guzell bi koşu yaptim ben de en tempolusundan :)

Chai denemedim hiç, markette kac kez denk geldim almadim. Tadi nasil? Benzedigi bir sey var mi tad olarak

Sanki şu bir buçuk tabak biraz fazla olmus ama daha var cumaya. Rakibin sansliymis :))
Aslinda pek bir tadi yok canim. Ben sutun icine kakao ve bir muz da koyuyorum o zman guzel tadi oluyor ;)

Benim 700 gitti bile :p ins geri gelmez cok korktum ya :)

Ablacim sen daha iyi bilirsin de doktora soylesende vitaminle falan destekleseniz mi acaba bu yil biraz bebisi

Vaaay bugün danslardan gidilmis :p yine bol meyveli bir gun olmus afiyet olsun :)

Zen abla demek rakibimi tutuyorsun :KK43:
Insallah geri gelmesin canim senin 700 bir o kadar daha gitsin hatta ;) amma onumuzdeki hafta :P

Ay ben ne demisim oyle. :olamaz: Tu bana:KK70:
:D
Bugün yine bi hata yaptim obez ama uzun bi süre olmayacak söz
Canim bence sutlu tatli yiyebilirsin haftada bir veya iki ama gunduz saatlerinde ye. Mesela ogleden once veya sonra olmaz mi?
bu kışlıklar yüzünden birikti ya yoruluyor um yapamıyorum başka is zamanda kalmıyor zaten.

Hosgeldin canim. İşin zor en az 1.5 kilo hedefle yoksa geçerim seni.

ohh afiyet olsun bizde yarın aciyoruz inşallah. Gerçi ben yemiycem amma olsun.

off off spora gel menü de güzel afiyet olsun bebegim.

bekliyor olucaz anacım.

Afiyet olsun güzel olmuş.

Afiyet olsun şekerim.

afiyet olsun mısır pirinci nedir ilk kez duydum. Zumba harika olmuş.
Canim burda genelde cocuklara pisiriyorlar onu. irmik gibi kucuk taneli. Misirdan yapiliyor. suda hasladim onu kizim yesin diye o yemeyince ben yedim :D

Ayy bugün kardesime kirtasiye alisverisi yapmaya götürdüm çocuğu ondan çok ben aldım gene :)) kirtasiye malzemelerine niye aşığım ben ya biraksalar orda yatabilirim yani :p
Hadi sen hala okula devam ediyorsun. Benim okul biteli 7 yil oluyor ben hala severim oyle kirtasiye urunlerini. Is yerimde arada banka oyle suslu puslu kalemler ajandalar falan veriyor aslinda kullanmiyorum herseyi laptpta yapiyorum ama cok hosuma gidiyor hemen gidip begeniyorum kendime :P

İyi akşamlar kızlar
Menü:
1 haşlanmış yumurta
Domates
Lor peyniri
1/2 bardak armutlu smoothie

Ara:
1 dilim karpuz
1 bardak süt

Öğle:
3 fırında köfte
Salata
Ayran

Akşam:
1 kase kırmızı mercimek
Cacık

Su: 3l
Spor: 40 dk cardio, 60 dk pilates
Cok begendim canim menunu. masallah hem kalorisi az hem dengeli. Sporun da harika
bu kışlıklar yüzünden birikti ya yoruluyor um yapamıyorum başka is zamanda kalmıyor zaten.

Hosgeldin canim. İşin zor en az 1.5 kilo hedefle yoksa geçerim seni.

ohh afiyet olsun bizde yarın aciyoruz inşallah. Gerçi ben yemiycem amma olsun.

off off spora gel menü de güzel afiyet olsun bebegim.

bekliyor olucaz anacım.

Afiyet olsun güzel olmuş.

Afiyet olsun şekerim.

afiyet olsun mısır pirinci nedir ilk kez duydum. Zumba harika olmuş.
Haklisin canim tabi kislik hazirladin o kadar masallah sana.

Bugünkü yediklerim
Sabah 3 yk musli 1/2 bardak süt 2 tane kuru kayısı
Ara 1 elma 1 avuc leblebi
Öğle kozlenmis sebze salatasi ton baligi 1 dilim ekmek yoğurt
Ara 1 avuc leblebi
Aksam 1.5 tabak kiymali yumurta 1 porsiyon sütlü tatlı:duduk:
Su 2 lt
aslinda cok yememissin cnaim. Az once de yazdigim gibi sadece sutlu tatlinin yeri degisse aksam degil de aksam oncesi veya oglen oncesi olsa super olurdu. Vee spor neden yok?

Toparlayacagim cumaya kadar

Canim bence sutlu tatli yiyebilirsin haftada bir veya iki ama gunduz saatlerinde ye. Mesela ogleden once veya sonra olmaz mi?

Canim burda genelde cocuklara pisiriyorlar onu. irmik gibi kucuk taneli. Misirdan yapiliyor. suda hasladim onu kizim yesin diye o yemeyince ben yedim :KK70:
Bende uzun bi süre yemiycem artık canım kesin kararliyim

Eklentiler

• 0daf8382-651c-4b46-8f65-29179c6ed049.webp
    0daf8382-651c-4b46-8f65-29179c6ed049.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 28
öğretmen ve öğrenci olduğun için olabilir mi..ben de bugün aldim kendime kırtasiye malzemelri pazartesiyi heyecanla bekliyorum

Back
X