• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ay kokulu silgi vardı bugün ilkokul geldi aklıma arimayali silgi :KK66:))))

Afiyet olsun mis gibi menü. Mis gibi spor. :KK66:

yarın pirinç lapasi yapıcam ondan yoksa balık candir :KK66:

yani o tatlıya kadar harikaydı hersey bebeğim cumaya iyi bir eksi bekliyoruz ha gayret.

bizim mısır ununun taneli hali gibi anladım galiba :KK66:

ablacim evet gümrük vergi alıyor malesef belli bir tutarın üstüne hiç bulaşma derim. Bizim ağzıma yandı. Kuzenim giysi alıyor yüz kremleri vs sıkıntı yok ama elektronik sıkıntılı.

çilek reçeli canım o görünce dayanamayıp aldım :KK66:
Evet canim aynen ;)
Evet midem çok kötü zaten detoks 1 günlük yarında lapa var sonra balans diyetine basliyorum.
Bugun sadece pirinc mi yiyeceksin Elifcim?

Kızlar abimin evi taşınıyor temizlik işleri bende yazamadım yarında böyle olacak kusura bakmayın

Sabah 12
Menemen
2 dil ekmek

Öğlen 15
Kabak spagetti 2 kaşık yoğurtlu
2 dil ekmek ince

Aksam 20
Lahmacun
Ayran
3 litre su
Taşınma dan sebeb menü böyle sözde salata haftası olacaktı yakamdan dusmuyorlar kiiii :KK43: poooffff bir hafta da evimde kalıp. Ayaklarımı uzatıp istediğim menüyü uygulamak istiyorum artık
Kolay gelsin canim. Ee sen de hayir diyemeyenlerdensin anlasildi. Menun bence iyi sadece laacunun saati gec olmus.

Arkadaslar canan karatay diyor ki(net te okudum) sabah 9 a kadar kahvalti yaparsaniz metobolizmaniz 5 km kosmus gibi calisir.:ukala:

Yani ben hem kahvaltimi yaptim hem de 5 km. Kostum. :KK73:gerisini siz dusunun:KK73:
Supersin canim
Günaydın kızlar ben gündelik kıyafetlerimi giyinip temizliğe doğru yol alıyorum yanıma yarma ve yoğurtla oluşan corbami alıyorum salata mi alıyorum sabah 82.2 çıktım cildiricam bu 82 ne lanet bir rakam çıktı ya sanırım geç yedim onun da etkisi var artık cumaya 81 ı net görmek istiyorum hatta 80.8 falan bıktım ya bu 82 den hayatımın en kötü rakamı :'(
Ins gorursun canim. Sakin kacamak yapma. Kucucuk bir tatli bile yeme

Bakalim canim amacimiz 2 yasina kadar hic seker vermemek. Ins basaririz. 6. Aydan sonra ek gidaya baslayinca da once 1 ay sadece sebze verdik sonra et ve en son meyve. Tatli ya meyve yiyince cocuklar yemek yemiyormus. Yaradi sanki ise masallah cok guzel yer.
Bence de yap koy dolaba chiali pudingimi sabaha yer cikarsin hem ben de mi oyle yapsam ki. :KK66:

Ben de uzun zamandir hep LG tercihim. Sadece aman dikkat LG g4 alma serisi sorunlu.
ben de vermemeye çalıştım özellikle abur çubukla tanıştırma istememiştim ama taa ki memlekete gidene kadar orda anneanne babaanne dede ve kuzenler tanıttı şimdi de aklı erdiği için kendisi istiyor malesef..lg ben de kullanıyorum g4 her şeyinden çok memnunum ama sürekli yetersiz hafıza diyor eşimin de benim telefonum aynı beraber aldık onunluk de hic öyle bir sorun yok benimki böyle çıktı

Kızlar abimin evi taşınıyor temizlik işleri bende yazamadım yarında böyle olacak kusura bakmayın

Sabah 12
Menemen
2 dil ekmek

Öğlen 15
Kabak spagetti 2 kaşık yoğurtlu
2 dil ekmek ince

Aksam 20
Lahmacun
Ayran
3 litre su
Taşınma dan sebeb menü böyle sözde salata haftası olacaktı yakamdan dusmuyorlar kiiii :KK43: poooffff bir hafta da evimde kalıp. Ayaklarımı uzatıp istediğim menüyü uygulamak istiyorum artık
abin bayramda taşınma dimi yahu doğum falan da vardı sanki kafam karıştı.

Tızlaaar güzel bir pazar diliyorum aman ailecek yapacağınız pazar kahvaltınız da yeşillik haşlanmış yumurta bol olsun kızartmalar börekler soframızdan uzak olsun :KK200:
aynen uzak olsun.

Cilek reçeli pek sevmem ben marmelatciyim :) gecen sene bende yapmistim pirinc lapasini tadi fena degil aslinda ama 3 öğün bayiyor

Kardesimde benim tam tersim alacaklarini aldi hadi cikalim hadi cikalim tutturdu :) ben kitapcilarda da kendimi kaybediyorum hele ki sahaf olacak alsancak sevgi yolu kitapçıları gibi bi yer mesela :))
evet bayiyor.

Bakalim canim amacimiz 2 yasina kadar hic seker vermemek. Ins basaririz. 6. Aydan sonra ek gidaya baslayinca da once 1 ay sadece sebze verdik sonra et ve en son meyve. Tatli ya meyve yiyince cocuklar yemek yemiyormus. Yaradi sanki ise masallah cok guzel yer.
Bence de yap koy dolaba chiali pudingimi sabaha yer cikarsin hem ben de mi oyle yapsam ki. :KK66:
bizimkiler 3 lu yaşlarda tanıştı ikisi de ufak 4 yaşında büyük 13 çay içerler bazen şekersiz ama :))))

Haber ver canim nasil sonuc patates diyetinde?
-200 degermiydi bilmiyorum.

Evet canim aynen :KK66:

Bugun sadece pirinc mi yiyeceksin Elifcim?
Evet canım sadece pirinç :(

abin bayramda taşınma dimi yahu doğum falan da vardı sanki kafam karıştı.

aynen uzak olsun.

evet bayiyor.

bizimkiler 3 lu yaşlarda tanıştı ikisi de ufak 4 yaşında büyük 13 çay içerler bazen şekersiz ama :))))

-200 degermiydi bilmiyorum.

Evet canım sadece pirinç :KK43:
1 gunde eksi 200 ise hic fena degil canim. En iyisini yapmissiniz cocuklar icin

zukkum zukkum o 82 inecek hiç merak etme.
Elifim benim de sorunum 70le off. Ne yapsam ki yarin ve ertesi gun ayran detoksu mi yapsam. Bugun baktim 100 gr artiyim. Hic de kacamak yapmadim. Boyle giderse sogurum. Ne dersin canim? Ayran detoksu mu yapayim? Ya da sen ne yapiyorsun? Bana da anlatirmisin lutfen? Belki ben de katilirim sana

Yap yap bende yapayim kahvaltiyi boyle hafif yiyip cikalim da ben öğlenleri okulda ne yicem kafamda deli sorular :(

Ben de uzun zamandir hep LG tercihim. Sadece aman dikkat LG g4 alma serisi sorunlu.
G4 elimdeki bi kere ana karti yandi degistirdiler sknti yok daha mas :)
ben de vermemeye çalıştım özellikle abur çubukla tanıştırma istememiştim ama taa ki memlekete gidene kadar orda anneanne babaanne dede ve kuzenler tanıttı şimdi de aklı erdiği için kendisi istiyor malesef..lg ben de kullanıyorum g4 her şeyinden çok memnunum ama sürekli yetersiz hafıza diyor eşimin de benim telefonum aynı beraber aldık onunluk de hic öyle bir sorun yok benimki böyle çıktı
Benim telde de oyle bi sorun yok

Elifim benim de sorunum 70le off. Ne yapsam ki yarin ve ertesi gun ayran detoksu mi yapsam. Bugun baktim 100 gr artiyim. Hic de kacamak yapmadim. Boyle giderse sogurum. Ne dersin canim? Ayran detoksu mu yapayim? Ya da sen ne yapiyorsun? Bana da anlatirmisin lutfen? Belki ben de katilirim sana
Ayran detoksu iki gun oluyor zaten hem de cok pratik yapalim mi beraber sali baslayabilirim ama ben :)

Kizlar ayran detoksu yada isvec mi yapsam acaba diyorum ne dersiniz
Ayran detoksu yap canim isvec sagliksiz geliyor bana hem de suresi uzun ayram detoksu 2 gün metoyu bi calistirir sonra normal diyete devam edersin

Yap yap bende yapayim kahvaltiyi boyle hafif yiyip cikalim da ben öğlenleri okulda ne yicem kafamda deli sorular :KK43:

G4 elimdeki bi kere ana karti yandi degistirdiler sknti yok daha mas :)

Benim telde de oyle bi sorun yok

Ayran detoksu iki gun oluyor zaten hem de cok pratik yapalim mi beraber sali baslayabilirim ama ben :)

Ayran detoksu yap canim isvec sagliksiz geliyor bana hem de suresi uzun ayram detoksu 2 gün metoyu bi calistirir sonra normal diyete devam edersin
Bende muhtemelen öyle yapıcam canim

selam kızlar bu sabah erken kalktım ama kahvaltı için eşimi bekledim o sırada da okula gidip bir sınav yapıp geldim ac gitmemek için de
Sabah 7.30
1 muz

saat 11.00
2dilim kepek ekmeği
1.5 kk peynir
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı reçel

Ara 1 incir

Akşam 16.30
2 tane küçükten biraz iri firin balık
salata
şimdi de canım çok çekti bir tane lokum yedim
spor yapamadım bugün..su 2 litre olmuştur

Slm.

Valla cnm istemiyo bugün bisey..
Öyle bi topladim evi.
Bastan asaga temizlik istiyo of of camlar batikkk.

Menüm

Sabah 7
1 muz

Sabah 11
2 haslanmis yumurta
1 zeytin
2 kk peynir
Kuruyemis
1 kücük kutu yogurt 150gr
1 bardak tarcinli süt

Aksam 17.30

2 tabak kiymali cokk az bulgurlu lahana yemegi
1 kutu yoghurt (150gr)

Simdiye kadar 2l su. 3 olur ins
Öppldünüz

Ben vereyim canim derya ablam cikti sanirim :)
2 yemek kasigi chia tohumu
1 su bardagi süt
Istedigin meyvelerden
Meyveleri ezip veya kucuk kucuk dograyip tüm malzemeleri karistiriyoruz ben birazda tarcin atiyorum guzel oluyor :) kaseler koyup 5 saat buz dolabinda bekletiyoruz haziiir :p
Teşekkürler canım. Chia alinca denicem ilk iş. :KK52: senin okul ne zaman açılıyor? Ankara cok sicak bugünlerde geldiğinde sicaktan eriyebilirsin bak bir kilo kadar:confused:

selam kızlar bu sabah erken kalktım ama kahvaltı için eşimi bekledim o sırada da okula gidip bir sınav yapıp geldim ac gitmemek için de
Sabah 7.30
1 muz

saat 11.00
2dilim kepek ekmeği
1.5 kk peynir
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı reçel

Ara 1 incir

Akşam 16.30
2 tane küçükten biraz iri firin balık
salata
şimdi de canım çok çekti bir tane lokum yedim
spor yapamadım bugün..su 2 litre olmuştur
Kalk ablacim kalk spora al esinide çıkın bi yürüyüp gelin :p hem lokum hem recel olmus miktarlari az gerçi genel olarak güzel bence :)

Slm.

Valla cnm istemiyo bugün bisey..
Öyle bi topladim evi.
Bastan asaga temizlik istiyo of of camlar batikkk.

Menüm

Sabah 7
1 muz

Sabah 11
2 haslanmis yumurta
1 zeytin
2 kk peynir
Kuruyemis
1 kücük kutu yogurt 150gr
1 bardak tarcinli süt

Aksam 17.30

2 tabak kiymali cokk az bulgurlu lahana yemegi
1 kutu yoghurt (150gr)

Simdiye kadar 2l su. 3 olur ins
Öppldünüz
Canim sen hala 3 öğün yiyorsun karatayda ama ikiye dusurmenin zamani gelmedi mi kuruyemis muz falan bana fazla göründü
Teşekkürler canım. Chia alinca denicem ilk iş. :KK52: senin okul ne zaman açılıyor? Ankara cok sicak bugünlerde geldiğinde sicaktan eriyebilirsin bak bir kilo kadar:confused:
Izmirdeyim ben ya kurban olayim ankaranin sicagina yandim burda kac aydir :) ay basinda geldim ankaraya mis gibiydi valla zaten ekim ortasi ilk kar düşer pek bi sey kalmadi :)) ay sonu dönüyorum canim :p

Buyrun menü bol yorum istiyorum he :p
Sabah:
2 kuru kayisi
Öğlen:
1 yt kiymali yumurta
1 dilim misir ekmegi
Ara:
4 cig badem
6 cig findik
Aksam:
1 yt firinda kuzu etli patates ( patatesi cok az yedim iki elma dilim bile degil)
Yarim kase yoğurt
Su: 3 litre
Spor: bugün canim hic istemedi simdi kosu bandinda 40 dk dusuk tempoda kosucam

Back
X