• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menüm. Sabah= 7zeytin (nar ekşili, kekikli), az keçi peyniri, yarim dilim cavdar ekmeği
Ara= dukan birasi, 3-4 cizi kraker, Türk kahvesi
Ara = minik bir börek (misafirlige gittim bebek gormeye) belki dayanamam diye en azindan öğle yemeği yemedim ama cidden iyi idare ettim+ eve donunce dukan birasinin kalani
Akşam = kabak spagetti, 1erik birkac leblebi
Spor yapamadim. Yorucu bir gündü. Cook su ictim
Kraker disinda iyi bence canim

Hayat böyle gerçekten ..iyi yaptın kuzum çocukla ..boşver iyilik yap denize at demişler :KK66:
O konuda pek emin degilim ben obur tarafa gidip gelen olsa da anlatsa keske bize :P ana iyilik yapmak sadece karsindaki icin degil tabi aslinda insan da kendini uyi hissediyor.

O konuda pek emin degilim ben obur tarafa gidip gelen olsa da anlatsa keske bize :p ana iyilik yapmak sadece karsindaki icin degil tabi aslinda insan da kendini uyi hissediyor.
Aynen canım :KK48:ama hayır diyebilmekte lazım bazen işte ..karşısındakininde bozulmayıp anlayışlı olması lazım ama zor yani :KK48:

Ben eskiden yapıyordum muzlu ..dur bende yapayım chia pudingi :KK48:
5 kuru kayisi birazda tarcin koydum ben bakalm nasil olacak :))
Grupca chialanalim yarin :p

Yeme bu saatten sonra canim. Bak yersen vicdan azabi cekicen pisman olucan. Puding iyi fikir canim :KK9:
Yok yemedim zaten ablacim gittim puding yaptim mutfagi topladim makinayi calistirdim geldim :))

Off bu yaris kizismali oluyor baya :KK66:
Bu yaris kizisali cok olduuuu :p bu hafta baya hirsliyiz ya bakalm :p neyse cok ugrasmiycam yarin biz soyleyelim mi kilolari ablacim cunaya mi kalsin :p

5 kuru kayisi birazda tarcin koydum ben bakalm nasil olacak :))
Grupca chialanalim yarin :p

Yok yemedim zaten ablacim gittim puding yaptim mutfagi topladim makinayi calistirdim geldim :))

Bu yaris kizisali cok olduuuu :p bu hafta baya hirsliyiz ya bakalm :p neyse cok ugrasmiycam yarin biz soyleyelim mi kilolari ablacim cunaya mi kalsin :p
Sen soylersen kalbime filan iner bilemedim ki iki gun once -700 dun. Ben +100 dumm. Off

Back
X