• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

5 kuru kayisi birazda tarcin koydum ben bakalm nasil olacak :))
Grupca chialanalim yarin :p

Yok yemedim zaten ablacim gittim puding yaptim mutfagi topladim makinayi calistirdim geldim :))

Bu yaris kizisali cok olduuuu :p bu hafta baya hirsliyiz ya bakalm :p neyse cok ugrasmiycam yarin biz soyleyelim mi kilolari ablacim cunaya mi kalsin :p
Söylemeyelim bence sürpriz olsun:KK19:menülerden takip edelim ..
Eylül ayının son 2 haftası boş geçmesin ...bu hafta sıkı tutalım ..kaçamaksız olsun inşallah :rapci:

5 kuru kayisi birazda tarcin koydum ben bakalm nasil olacak :))
Grupca chialanalim yarin :p

Yok yemedim zaten ablacim gittim puding yaptim mutfagi topladim makinayi calistirdim geldim :))

Bu yaris kizisali cok olduuuu :p bu hafta baya hirsliyiz ya bakalm :p neyse cok ugrasmiycam yarin biz soyleyelim mi kilolari ablacim cunaya mi kalsin :p
Ohh iyi yapmissin canim. Tebrikler.:KK36:

Ben kaçayım kızlar ..kızı uyutayım yarın okul temposu var ..hava soğuk yağmurlu zaten ..tam uyku havası ..
Haydi kaçıyorum :KK55::KK55:
Burda da ayni buz gibi ve cok fena yagmur var. Benim kizicim yarin evde hasta hala hic hali yok. Iyi geceler canim kolay gelsin.

Söylemeyelim bence sürpriz olsun:KK19:menülerden takip edelim ..
Eylül ayının son 2 haftası boş geçmesin ...bu hafta sıkı tutalım ..kaçamaksız olsun inşallah :rapci:
Ay insallah ya artik su 60lardan bi kurtarin beni ekime kaldi resmen koca bir eylul ayi bos gecti ya :(

Canim bugun yemegi saat 17:00 de bitirdim. 1 saattir yatiyom yatakta da uykum yok. Ama en azindan yatinca yemiyom :) rakip cok fena
Benim o fena :p bak bi kumru yiycem burdan ayrilmadan onu bile son güne sakliyorum ki cumadan önce olmasin :))

-700u gosterdi ama bugün -700 degildi ya yani bugun 63.4tu -500 olmus oluyor dunden sonra nasil 200 gram aldim ben anlamadim benim vucudum beni cok sasirtiyo ya :)
Aynini ben de +100 u gorunce dusundum. Ne yapiyir bu vucut diye. Cok sIk tartilmam normalde iyi degilmis iste sIk tartilmak bunu anladim.

Ay insallah ya artik su 60lardan bi kurtarin beni ekime kaldi resmen koca bir eylul ayi bos gecti ya :KK43:

Benim o fena :p bak bi kumru yiycem burdan ayrilmadan onu bile son güne sakliyorum ki cumadan önce olmasin :))
Bak son gune kalmasin unutursun filan. Aklinda olacagina midende kalsin :D

Sen soylersen kalbime filan iner bilemedim ki iki gun once -700 dun. Ben +100 dumm. Off
Yediklerine dikkat ediyorsun derya cim o yuzden kilon bu kadar cok oynamaz canim. Odem yapiyor olabilir vucudun. Spordan sonra da tartilmamalisin kaslar sisiyor cunku fazla cikiyor.

Burda da ayni buz gibi ve cok fena yagmur var. Benim kizicim yarin evde hasta hala hic hali yok. Iyi geceler canim kolay gelsin.
Yaaa daha iyilesemedi mi minik :( evin korunakli ortamindan ilk defa bu kadar uzun cikiyor ya bütün mikroplara acik duruma geliyor iste insallah bu hastaliktan sonra bagisiklik kazanir

Yaaa daha iyilesemedi mi minik :KK43: evin korunakli ortamindan ilk defa bu kadar uzun cikiyor ya bütün mikroplara acik duruma geliyor iste insallah bu hastaliktan sonra bagisiklik kazanir
Insallah canim. Aslinda biz yazin cok gezdik hiic hasta olmadi o tatillerde. Dedim bu cocuk saglam krese gidince birsey olmaz ama iste oldu.

Back
X