• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar :KK31:
Bugünlerde çok yoğunum ..kursa yazıldım bir taraftan o .zaman yetmiyor gibi bu aralar sanki .ama ara ara takipteyim tabi ..
Yılbaşına baktım 13 hafta varmış ..
Güzel bir zaman dilimi ..herkes plan yapabilir daha önce hiç olmazsa haftada 500 gr demiştik ..mantıklı bir hedef ..
Bu arada aşurelerle dolu bir hafta sonuydu galiba :KK48:bu hafta eritmek lazım :KK48:

Kız. Benim kızın mide normal insan gibi herşeyi yiyor da ayrım yapmadan ama bu ara bir iştah düşüklüğü oldu bugün farkettim de kalabalık istiyor sanırım babası ile çok güzel kahvaltı ve akşam yemeği yedik evde ses şamata olunca gayet güzel yedi yalnız gitmiyor demekki büyüdü artık kocaman kız oldu arkadaş oldu bana :KK66: aşure de evet seviyorum e bide az şekerli bol meyveli olunca daha bir güzel geldi
Dedigin gibi arkadas istiyordur canim. Ooh ellerine saglik.

Giden -1 kilo

Eklentiler

• 20171002_102817-1.webp
    20171002_102817-1.webp
    6 KB · Görüntüleme: 29
Supersiniz kizlar hemen hemen hepiniz eksi gormussunuz ben malesef +300 um cuma bol miktarda aldigim karbon ve yedigum asureden sanirim,bir de regl olmam lazim bugun yarin onunda etkisi olabilir ama hic sorun degil cumaya guzel bir eksi ile gelmek icin elimden geleni yapicam cunku listeye girmem laizm:)

günaydın pazartesi günün ilk kilo bildirimi benden gelsin
cuma 72.00
bugün 71.6
fark eksi 400 gram

cuma 56.4
bugün 56.1
fark -300 gr
aslında pazar sabaha 55.4 ile uyandım ama ben dün salak gibi beslendiğim için yediklerimi hiç yazmayım yani o derece kötü bir beslenme sabah 56.1 ile kalktık. sözde kasıma 52 kilo ile girecektim ama 53 ile girsem dua edecem. çok fazla kaçamak yaptım bu hafta kendimi sarsmam lazım.

Gunaydin kizlar
Cuma 74.4
Bugun 74
Fark -400
Hafta sonu cok dikkat ettim yemezsek oluyor

Kızlar harikasın iz Hilal gözün aydın canım 7 leri gördün maşallah.

Artılar fazla değil demekki cumaya herkes eksi harikasın iz canlar.

Korkak kaptan tartılmıyor ne yapsanız ki bana
tartıl kaptanım sonuna düşünen kahraman olamaz :KK70:

Hadi merak ettim.

Şaka maka yılı bıtırıyoz kımler yılbaşına fıt gırecek bakalım

Yılbaşı hedefı yapalımmı yada ben yokken yaptınızmı
yapalım bence motivasyon için iyi bir fikir.

Back
X