• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Haklısın ..makul hedeflerle olacak kolay değil..eğer önlem almazsak 3-5 derken 10-15 olacak
Haklisin canim. Off dunden bugune arti yim anlamiyorum dun hele sifir kh yedim. Neyse cumaya kadar tartilmiycam.
ben yine çok iyi beslenemedim malesef bugünde olmadı gibi aşure yedim
Daha aksama var canim. Dikkat edersin aksama kadar.
Zen71 Zen71 ablacım öncelikle kendini hiç üzme biz de yanındayız ve en önemlisi Rabbim yanında sağlığına inşAllah kavuşursun hayırlısıyla. Diyete de gelince kızlar işten bi arkadaşım çok zayıfladı geçekten çok ama sordum şimdi nasıl diyet bitti dedim o da asla bırakmıyorum dedi yediğim fazladan 2 yk pilav dedi 1 gün bırakırsam hemen geri alırım diyo bende anladımki diyet psikolojisinden çıkmam lazım artık az yemeyi öğrenmem lazım sağlıklı şeyleri çok zararlı şeyleri ya hiç yada az yemem lazım artık diyette değilim yani:halay:
Aynen canim. Omur boyu dikkat etmemiz lazim.

verilir verirsin biz senin az mini biliyoruz Berilim.

hiç yemesem harika olur :KK66: ama çok yiyesin varsa öğle ye.

ablacim kortizon tedavisi için olan sonuç mu çıktı nasıl bir tedavi. Biz senin arkanda önünde sağında solundayiz hiç moralini bozma bunu da atlatacaksin bizde yanında olucaz. Seni seviyoruz.
Sagol canim. Evet guzelim.

Bende bir haftadır Afedersiniz ama öyle bir gaz varki nerden geliyor anlamadım. Hayatımda ilk defa geçen hafta hunnap yedim acayip çalıştı bağırsaklarım omu yaptı acaba ya :KK43: çok kötü bi durum.
Gecmis olsun canim. Hunnap in tadi nasil elif. Ben de goruyorum ama hic yemedim.

ben ilk diyete başladığım dönemde yani geçen sene kasımda :) 2 ay kimseyle görüşmedim.. kendime kapandım, düzenimi oturttum.. biraz kilo verdim özgüvenim yerine gelmeye başladı, sonra yavaş yavaş sosyal aktivitelere başladım. ancak üzülerek söylüyorum ki, bu sosyal görüşmeler beni ya artıya götürüyor ya yerimde saydırıyor.. biraz fazla hareketli olan hayatımı nerdeyse yarıya indirdim.. çünkü bu anlayış beynime tam yerleşmeden mevcut düzende götürmem çok zor..

senin vereceğin kilo azsa, bu sürede kendi içine dön biraz.. puzzle al yapabiliyorsan, onu bitirene kadar biraz akşamları oyalan.. seni motive edecek sağlık kitapları oku mesela.. onlar da motivasyonunu arttırıyor.. aynada kendini incele, hayal et.. ve lütfen düşünerek at ağzına her yiyeceği.. ben mesela sağ elimin işaret parmağına yavaşlamakla ilgili bir dövme yaptırmak istiyorum minimal.. elimi ağzıma her götürdüğümde bana yavaşlamam gerektiğini hatırlatsın diye..

ve sakın morali bozma.. bizi en çok etkileyen onlar.. sen sağlıklı beslenmeye odaklan.. bırak ben de yiyorum.. sonra devam ediyorum.. bunlar bizim taşlı yollarımız.. herşey mükemmel şekilde ilerlemiyor ki hayatta bu da mükemmel ilerlesin.. zaten o kadar kolay olsaydı bu iş, bence biz de böyle şişman olmazdık.. kendimizle gurur duymalıyız.. bir kilo bile başarı bence..
sigara içen insanlara sigarayı bırak de bakalım bizim kilo vermemiz kadar kolay bırakabiliyorlar mı.. onların ki daha da zor..
Harika tespitler canim.:KK9:

Canim sakin bozmamoralini. Sen ustesinden gelirsin. Biliyorsun herseyde moral cok onemli. Insallah kisa surede sagligina kabusup iyi haberlerini paylasavaksin bizimle.
Insallah canim.

Aslinda cok da az yemedim sadece kh almamaya calisiyorum. Ya da en az duzeyde. Kh bana hemen kilo yapiyor ya. Anam nasil bir vucutmus yeden geliyor yemesen geliyor offf.

Zen71 Zen71 ablacım öncelikle kendini hiç üzme biz de yanındayız ve en önemlisi Rabbim yanında sağlığına inşAllah kavuşursun hayırlısıyla. Diyete de gelince kızlar işten bi arkadaşım çok zayıfladı geçekten çok ama sordum şimdi nasıl diyet bitti dedim o da asla bırakmıyorum dedi yediğim fazladan 2 yk pilav dedi 1 gün bırakırsam hemen geri alırım diyo bende anladımki diyet psikolojisinden çıkmam lazım artık az yemeyi öğrenmem lazım sağlıklı şeyleri çok zararlı şeyleri ya hiç yada az yemem lazım artık diyette değilim yani:halay:
Sagol canim. Aslin da dogru diyorsun. Diyette yanlis bir kelime. Bu bizim yasam tarzimiz olmali. Saglik beslenmeyi sectim bundan sonra boyle demeliyiz. Hedef kilolarimiza geldigimizde canimizin cok istedigi bir seyi yiyip sonraki ogun telafi etmeliyiz.

Son düzenleme:
Aynen canim benim de ruh halim tartiya bagli bu ara hastalik gibi hergun tartiliyorum. Ve anlam veremiyorum. Dunden bugune 1kg fazlayim. Ama neden. Butun gun balik salata ve kahvalti badem filan yedim. Uzgunum biraz.
Sen 100gri verirsin hatta eksiye de dusersin daha cumaya.

Hergün tartılma canım cok etkiliyor insanı eskiden bende oyleydim

Ay bugün hic giremedim buraya staj gunu malum :) okulda öğlen yemegi cikiyormus öğretmenlere iyi oldu hazir yemege kalmadim taze fasulye yedim :))
ne güzel okulmuş kız orası bizim okulda yemek çıkıyor ama sadece taşımalı eğitim alan öğrencilere bir de nöbetçi öğretmene

Menum
Sabah:
Yarim yt menemen
3 zeytin
1 dilim cavdar ekmegi
Öğlen:
1 yt taze fasulye
Yarim kase cacik
Ara:
1 muzlu chia puding
Aksam:
1 porsiyon uskumru tavada pismis
Yesillik salata
Su: 2lt
Spor: henuz belli degil yaparim aksam bi seyler :)

Menum
Sabah:
Yarim yt menemen
3 zeytin
1 dilim cavdar ekmegi
Öğlen:
1 yt taze fasulye
Yarim kase cacik
Ara:
1 muzlu chia puding
Aksam:
1 porsiyon uskumru tavada pismis
Yesillik salata
Su: 2lt
Spor: henuz belli degil yaparim aksam bi seyler :)
afiyet olsun güzel menü sporla da taçlandı mi tamamdır

ben de yazayım
sabah 7.00
2dilim kepek ekmeği
1kk peynir
5 zeytin
1 yumurta
1 tatlı kaşığı reçel

Öğlen 12.00
1.5 dilim kepek ekmeği
2 kaşık sulu patates
1kk peynir
biber salatalık marul

Ara 15.00
yarim paket eti form

Akşam 17.00
1.5 dilim kepek ekmeği
1 kase çorba
marul bir kaç dal ve bir biber

Ara 19.00
bir kahve fincanı leblebi ve iki hurma

Spor yarim saat eliptik

sen de iyi ol lütfen, canını sıkma.. Allah şifası olan hastalıklarla karşılaştırsın bizi.. herşey bizim için.. moral de herşeyden daha önemli.. sen iyi ol, biz de iyi olalım..
Sayeniz de daha iyi atlaticam insallah canim. Yaradanim biliyor her seyin sirasini. Bana once bir vesileyle sizleri tanima firsati verdi sonra da rahatsizligi ki bu kadar kisa surede yanim da olmanizla kolayca atlatabilmem icin. Hepinizi ayri ayri cok sevdim sanki yillardir bir arada gibiymisiz geliyor bana. Cok sagolun canlarim.

Simdi menumu yazmayi deneyim. Biraz karisik ve cok gibi gorulebilir.ilk gun diye saatli yazicam.
07:00 1 bardak sut(tarcin zencefil zerdacal karisimi 1 tatli kasigi)
08:00 1 dl. Ekmek (tam bugday yulaf karisimi kendim yaptim. Artik boyle ben yapicam ekmegimi)
1 cay bard.lorla domates salatalik bol yesillik (hepsi karisik salata seklinde)
09:30 sutlu turk kahvesi 1 seftali
10:30 2 kasik yogurt 1 maden suyu karistirip
12:00 izgara tatli su baligi ve karisik salata
13:30 yesil cay (taze zencefil dilimli limonlu)
14:30 cacik
16:00 sutlu kahve
17.30 peynirli izgara sebze fondu
4 kasik yogurt
19:30 1 cay bard sut tarcinli
Bu saatten sonra da acikirsam salatalik koz patlican biber ve bitki cayi serbest. Hepsi tuzsuz yemeklerin. Aslinda karisik ve cok gibi dursa da miktar onceki diyetimden az yedim. Burda amac aclik krizlerine izin vermemek icin az ve sık sık yemek.
Su 3 lt.
Spor 20 dk. Hafif tempo yuruyus

Sayeniz de daha iyi atlaticam insallah canim. Yaradanim biliyor her seyin sirasini. Bana once bir vesileyle sizleri tanima firsati verdi sonra da rahatsizligi ki bu kadar kisa surede yanim da olmanizla kolayca atlatabilmem icin. Hepinizi ayri ayri cok sevdim sanki yillardir bir arada gibiymisiz geliyor bana. Cok sagolun canlarim.
ablacım senin iyi olman için her zaman destekçiniz sen kendine güven moralini yüksek tut gerisi gelir allahın izniyle..bu arada ayıp olmazsa merak ettim rahatsızlığın neydi belki yazmışsındır ama kaçırmış olabilirim orayı

Simdi menumu yazmayi deneyim. Biraz karisik ve cok gibi gorulebilir.ilk gun diye saatli yazicam.
07:00 1 bardak sut(tarcin zencefil zerdacal karisimi 1 tatli kasigi)
08:00 1 dl. Ekmek (tam bugday yulaf karisimi kendim yaptim. Artik boyle ben yapicam ekmegimi)
1 cay bard.lorla domates salatalik bol yesillik (hepsi karisik salata seklinde)
09:30 sutlu turk kahvesi 1 seftali
10:30 2 kasik yogurt 1 maden suyu karistirip
12:00 izgara tatli su baligi ve karisik salata
13:30 yesil cay (taze zencefil dilimli limonlu)
14:30 cacik
16:00 sutlu kahve
17.30 peynirli izgara sebze fondu
4 kasik yogurt
19:30 1 cay bard sut tarcinli
Bu saatten sonra da acikirsam salatalik koz patlican biber ve bitki cayi serbest. Hepsi tuzsuz yemeklerin. Aslinda karisik ve cok gibi dursa da miktar onceki diyetimden az yedim. Burda amac aclik krizlerine izin vermemek icin az ve sık sık yemek.
Su 3 lt.
Spor 20 dk. Hafif tempo yuruyus
az ve sık güzel zaten hepsinin de kalori değeri oldukça düşük afiyet olsun

Back
X