• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ablacım senin iyi olman için her zaman destekçiniz sen kendine güven moralini yüksek tut gerisi gelir allahın izniyle..bu arada ayıp olmazsa merak ettim rahatsızlığın neydi belki yazmışsındır ama kaçırmış olabilirim orayı
Sagol canim.
Parkinson/ sle pan karisimi sistemik rahatsizlik / simdi de vucudum bobregimi nakilmis gibi red ediyor canim.

ben de yazayım
sabah 7.00
2dilim kepek ekmeği
1kk peynir
5 zeytin
1 yumurta
1 tatlı kaşığı reçel

Öğlen 12.00
1.5 dilim kepek ekmeği
2 kaşık sulu patates
1kk peynir
biber salatalık marul

Ara 15.00
yarim paket eti form

Akşam 17.00
1.5 dilim kepek ekmeği
1 kase çorba
marul bir kaç dal ve bir biber

Ara 19.00
bir kahve fincanı leblebi ve iki hurma

Spor yarim saat eliptik

Afiyet olsun canim. Guzel menu ancak diyetisyen bilgisi etiform ve leblebi tarzi seyler yaninda sut yogurt yada ayran meyvenin yaninda da ceviz badem ya da sut ayran gibi seyler tuketilmeliymis canim. Kan sekeri yukselmesin ve sindirimi kolay olsun diye.

Menum
Sabah:
Yarim yt menemen
3 zeytin
1 dilim cavdar ekmegi
Öğlen:
1 yt taze fasulye
Yarim kase cacik
Ara:
1 muzlu chia puding
Aksam:
1 porsiyon uskumru tavada pismis
Yesillik salata
Su: 2lt
Spor: henuz belli degil yaparim aksam bi seyler :)
Afiyet olsun canim.

Selam kizlar menumu yazayim

Sabah:11.00 uc kasik cokelek(icine roka ve 4 ceviz),1 has yum,10 yesil zeytin ve yesil cay.

Ara 6-7 kuru uzum.

Aksam:19.00 bir tabak kiymali kabak yemegi,bir dilim tb ekmegi ve bir kase yogurtlu pancar.

40 dk yuruyus 2 litre su
Afiyet olsun zeynep cim guzel menu.

Arkadaslar dunyanin en ilginc sporlari baslikli forum u okudunuz mu. Takim kurup yapsak mi 13.takim turnuvalari duzenleriz. Ee once ayni ildekiler sonra iller arasi sonra da yurt disinda ki arkadaslarimizla:KK70:

Afiyet olsun canim. Guzel menu ancak diyetisyen bilgisi etiform ve leblebi tarzi seyler yaninda sut yogurt yada ayran meyvenin yaninda da ceviz badem ya da sut ayran gibi seyler tuketilmeliymis canim. Kan sekeri yukselmesin ve sindirimi kolay olsun diye.
evet benim diyetisyenim de verdi ama hep ihmal ediyorum malesef bundan sonra dikkat etmeye çalışayım

Ay bugün hic giremedim buraya staj gunu malum :) okulda öğlen yemegi cikiyormus öğretmenlere iyi oldu hazir yemege kalmadim taze fasulye yedim :))
Iyi olmus canim afiyet olsun
Menum
Sabah:
Yarim yt menemen
3 zeytin
1 dilim cavdar ekmegi
Öğlen:
1 yt taze fasulye
Yarim kase cacik
Ara:
1 muzlu chia puding
Aksam:
1 porsiyon uskumru tavada pismis
Yesillik salata
Su: 2lt
Spor: henuz belli degil yaparim aksam bi seyler :)
Menu guzel ;)
ben de yazayım
sabah 7.00
2dilim kepek ekmeği
1kk peynir
5 zeytin
1 yumurta
1 tatlı kaşığı reçel

Öğlen 12.00
1.5 dilim kepek ekmeği
2 kaşık sulu patates
1kk peynir
biber salatalık marul

Ara 15.00
yarim paket eti form

Akşam 17.00
1.5 dilim kepek ekmeği
1 kase çorba
marul bir kaç dal ve bir biber

Ara 19.00
bir kahve fincanı leblebi ve iki hurma

Spor yarim saat eliptik
Canim gunduz iyi ama aksama protein eksik olmus. Ayran icseydin iyi olurdu.
Sayeniz de daha iyi atlaticam insallah canim. Yaradanim biliyor her seyin sirasini. Bana once bir vesileyle sizleri tanima firsati verdi sonra da rahatsizligi ki bu kadar kisa surede yanim da olmanizla kolayca atlatabilmem icin. Hepinizi ayri ayri cok sevdim sanki yillardir bir arada gibiymisiz geliyor bana. Cok sagolun canlarim.
Sen cok sagol canim bu pozitifligin ve aktifligin icin. Insallah cabucak kavusursun sagligina.

Sabah:11.00 uc kasik cokelek(icine roka ve 4 ceviz),1 has yum,10 yesil zeytin ve yesil cay.

Ara 6-7 kuru uzum.

Aksam:19.00 bir tabak kiymali kabak yemegi,bir dilim tb ekmegi ve bir kase yogurtlu pancar.

40 dk yuruyus 2 litre su
afiyet olsun güzel menü spor da var oh mis:KK39:

Adeta tarti bagimlilik yapti elimfe degil saka gibi hep arti cikiyorum ve uzuluyorum.
canım tartiyi gözünün önünden kaldır ben yatağın altına koydum cumaya kadar tartılmayacağım yoksa psikolojimi bozuyor bir artı bir eksi

Iyi olmus canim afiyet olsun

Menu guzel :KK66:

Canim gunduz iyi ama aksama protein eksik olmus. Ayran icseydin iyi olurdu.

Sen cok sagol canim bu pozitifligin ve aktifligin icin. Insallah cabucak kavusursun sagligina.
sen yazınca fark ettim akşam yarim kk peynir yemiştim yazmayı unutmuşum

Sabah
3 yumurta soğanlı az tereyağında
Kızımla beraber yedik ben 1 tane anca yemisimdir
Peynir
2 dil ekmek

Aksam

Karalahana yemeği
Yoğurtlu biber köz leme

1.5 su
40 dakika yürüyüş
Menu de spor da cok iyi canim masallah.
Simdi menumu yazmayi deneyim. Biraz karisik ve cok gibi gorulebilir.ilk gun diye saatli yazicam.
07:00 1 bardak sut(tarcin zencefil zerdacal karisimi 1 tatli kasigi)
08:00 1 dl. Ekmek (tam bugday yulaf karisimi kendim yaptim. Artik boyle ben yapicam ekmegimi)
1 cay bard.lorla domates salatalik bol yesillik (hepsi karisik salata seklinde)
09:30 sutlu turk kahvesi 1 seftali
10:30 2 kasik yogurt 1 maden suyu karistirip
12:00 izgara tatli su baligi ve karisik salata
13:30 yesil cay (taze zencefil dilimli limonlu)
14:30 cacik
16:00 sutlu kahve
17.30 peynirli izgara sebze fondu
4 kasik yogurt
19:30 1 cay bard sut tarcinli
Bu saatten sonra da acikirsam salatalik koz patlican biber ve bitki cayi serbest. Hepsi tuzsuz yemeklerin. Aslinda karisik ve cok gibi dursa da miktar onceki diyetimden az yedim. Burda amac aclik krizlerine izin vermemek icin az ve sık sık yemek.
Su 3 lt.
Spor 20 dk. Hafif tempo yuruyus
Himm bu menu tam benlik ben de sIk sIk yemeyi severim. Canim sebze fondu ne? Cikolatali meyve fondu yerdim eskiden de sebze fondu hic yemedim.

Ara 6-7 kuru uzum.

40 dk yuruyus 2 litre su
Afiyet olsun canim. Yogurtlu pancar salatasi ben de gecen ilk defa yaptim misafirlerim oldugunda artik 5 6 bazen 7 cesit salata yapiyorum. Bunu da cok sevdiler.

Arkadaslar dunyanin en ilginc sporlari baslikli forum u okudunuz mu. Takim kurup yapsak mi 13.takim turnuvalari duzenleriz. Ee once ayni ildekiler sonra iller arasi sonra da yurt disinda ki arkadaslarimizla:KK70:
Ne guzel olur :D

afiyet olsun güzel menü spor da var oh mis:KK39:

canım tartiyi gözünün önünden kaldır ben yatağın altına koydum cumaya kadar tartılmayacağım yoksa psikolojimi bozuyor bir artı bir eksi

sen yazınca fark ettim akşam yarim kk peynir yemiştim yazmayı unutmuşum
Tmm o zaman canim.
Benim hep yatagin altinda ;)

Back
X