• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kız öyle deme zayıflayınca yürüyüşün bıle degısıyor
Orasi oyle tabi,aslinda sunu demek istedim cok sukur asamayacagimiz bir dert degil,vucut bu bazen kilo aliriz bazen veririz verince daha guzel oluruz tabi,ama daha kotu sorunlari olan asamayan siddet goren,aldatilan o kadar cok kadin varki bizimki onlarin yaninda kucuk bir dert kalir.

Hem burda bir araya gelmemiz bu sorunu asmada bize buyuk bir kolaylik sagliyor.

Orasi oyle tabi,aslinda sunu demek istedim cok sukur asamayacagimiz bir dert degil,vucut bu bazen kilo aliriz bazen veririz verince daha guzel oluruz tabi,ama daha kotu sorunlari olan asamayan siddet goren,aldatilan o kadar cok kadin varki bizimki onlarin yaninda kucuk bir dert kalir.

Hem burda bir araya gelmemiz bu sorunu asmada bize buyuk bir kolaylik sagliyor.
Bdv de bazı tüpler var resmen yolasım gelıyor
Orda çok banlandım gırmıyom pek

Ben de dun bir konuya yazacaktim kesin banlanirim(sinir bozucu bir konuydu) yazmayayim zaten listeye yeni girmisim ne me lazim:))
Aynen bende sırf bu takım için susuyorum ama okumuyorum daha tabi dayanamayıp giriyorum sinirim bozuluyor çıkıyorum

Biraz fazla ve cok cesitli geldi biliyorum karatay yaptigini belki de ondan bana fazla geliyor
Ekmek olmadigindan öLe oluyor :)

Oh allah icinize sindirsin canim. Umarim iyi gecmisdir.
Tskler abla. Evet güzeldi sükür.

Sıtemmı sezıyom ben.....
Eveeet sitem ettim :KK34::KK31::KK6:

aylin90 aylin90 Hoşgeldin canım verirsin umarım kısa sürede bu kiloyu eliptik ben aldım bi hevesle ama ağır geliyor pedallar ceviremiyorum ya az parada vermedim hani ama pişman oldum ya umarım sen olmazsın

@Zen71 abla geçmiş olsun bugünlerde geçecek inşallah üzme kendini sen bu neşe ve bi pozitiflik ile herşeyi üstesinden gelirsin ben buna inanıyorum

Sagol cnm hosbulduk.
Yok ben masustan gittim kiza önce denicem dedim. Kullanilmis aliyorum ya. Cok iyidi kolaydi. Ins olacakk

günaydın kızlar, iyi sabahlar, ben dün akşam 8:00'de uyudum.. pek uykucuyum ben ya.. noldu bana böyle bilmiyorum.. bildiğin bayıla bayıla uyudum sabaha kadar..

gelelim dün ki menüme;

sabah;1 haşlanmış yumurta, 1 ceviz,1 incir
öğlen;1 kase bol peynirli salata, 1 yuvarlak ekmek
ara; 1 elma
akşam;çeyrek ekmek arasına köfte, yeşillik, 1 adet hurma

su;3,5lt(1 ltsi dukan birası)
spor;30dk tempolu yürüyüş, 2 set kol, 10 adet karın hareketi

sabah da fenaydı benim ya, kalktım kahvaltı yapayım diye, yumurta haşlamak zor geldi, haftasonundan kalan bol peynirli, cevizli ev eriştem vardı, biraz ondan tırtıkladım.

üşenme modundayım sürekli.. havaların soğuk olmasından mı acaba? bu kadar çok uyumak da hoşuma gitmedi, hasta mı olacağım acaba? moralim bozuldu..

herkese günaydın bana akşamlar efkar efkar. Valla bir yerde hata yapıyorum ama nerde diye dün ara öğünden kuruyemişi kaldırıp meyve koymaya başladım o da işe yaramadı galiba +200 daha aldım akşam yediğim hurmalar mı acaba sabah tırmaladı beni bilmiyorum
sabah klasik kahvaltı bir dilim tt
ara elma
öğlen 1 kase mercimek çorbası 100 g haşlanmış et salata ayran
öğlen elma
akşam 1 kase mercimek çorba kıymalı patlıcan yemeği salata 1 dilim tt
ara 4 adet hurma+1 fincan orta türk kahvesi
su 2 litre

Back
X