• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Eski üyeliğimi kullanmıyorum
Yasak olduğunu bilmiyordum, ne yapmalıyım ki :110:
Tüm sitelere gerçek kimliğimle katılıyordum eski üyeliğimde, siteleri önerdiğim bazı arkadaşlarımın gizliden gizliye paylaşımlarımı takip ettiğini öğrendiğimde tuhaf bir rahatsızlık kapladı içimi:skandal:, artık daha rahat paylaşım yapabileceğimden bu yolu tercih ettim:KK55:
Hıc olmadık bır zamanda ogrenılırse ıptal edılırsın
Yonetıme gerekçe yaz bıldır bence

Hoşbuldum canım
İltifatın için sağol
Enteresandır, tanıştığım on kişiden dokuzunda daha önceden tanışıyormuşuz hissi oluşur
Belki de tanışıyoruzdur kim bilir
İki gruba gözattım burası hareketli ve faydalı geldi gözüme :KK49:
Hımmmmm ıyı ozaman

Ben eskiden uzun boylu olayim diye hep topuklu giyerdim. Simdi takmiyorum o kadar, hatta senin de dedigin gibi daha hoş bulmaya basladim biz boydaki bayanlari..
(yalniz grupların boy ortalamasini alsalar bizim grubu göçerticez kizlar :KK48:)
Yaa Filizim ben yillardir boyum 165 derim dun aksam kizimi doktora goturduk. Orda cocuklarin boyunu olcmek icin ilginc suslu bir alet vardi onunla olctum 159 ciktim. Amaan dedim ben bu kadar kisa miymisim. Demekki oyleymis. Ins 65e yaklasirsam hedefi dusurmek lazim 159 boya 65 kilo bile cok fazla. Ondan hamileyken top gibi hissettim kendimi ee doguma 85le gittim dile kolay.
Kızlar selam
Benım ıcın zor ve önemlı bır gündü bugun
Ancak geldım
Bır geçmişe gıdıp gelıyom
Hayirdir kaptanim ne vardi dun?

Ben de oneriyorum arkadaslarima ama kendi kullanici adimi vermeden,burda yakinlarimizin bile bilmesini istemedigimiz skintilarimiz dertlerimiz olabiliyor paylasiyoruz arkasimda olsa gorusun takip etsin istemezdim
İşte ben gerçek kimliğimi kullanıyordum ya önceden, adımı yazınca dökülüyordu herşey :bicak:

Hic boyumu sorun etmedim sanirim cok kendini begenmis bi insanim :-) turkiye ortalamasi boyle zaten kadinlarda cok da kisa degiliz bence benim 1.45 arkadasim var yav ogrencilerin arasinda kaybediyoz 2.siniflarda ogretmenle ayni boy cocuk var :KK70:
Ayy o da cok kisaymis ya. Neyse bizden kisalar da varmis:D
Deryam mınık nasıl oldu
Geçmiş olsun balım
Sagol teyzesi biraz daha iyi. Bir hafta gittim ise bu hafta evdeyim raporluyuz hafta boyu. Sesi kisildi. Ayni anda 3 dis cikariyor. Bir de oksuruk hafif ates. Amacok sukur kotu degil enerjisi var oynuyor guluyor.
Çocuk fikri cok heyecan verici, bir o kadar da güzel canım tebrik ederim karariniz icin. Umarim en kısa zamanda ulaşırsın hayaline. Eskiden okumuştum alkali besleniyorum dediginde aklima geldi. Eğer eşiniz asidik besleniyorsa kiziniz, bazik besleniyorsa oğlunuz olurmuş :kk77::anneadayı:
Himm bunu bilmiyordum ben de. Asidik bazik

Boğazım şişmiş benimde ..şu zencefilli ballı karışımdan yapayım bari ..bu aralar Burdada salgın var ..yapmam gereken bir sürü şey var ..dışarda işler var ..kadınlara dinlenmek yok galiba :işsiz:
Şimdi senin iştahın da kesilir hasta olduğun için:deli:
Geçmiş olsun:dua:

hımm ne okudun ki diyecegimde korkunçsa ayriti verme çok korkarım ben öyle şeylerden
Aynen uyuyamam sonra gunlerce. Hic oyle resim film bile bakamam. Bana ya komedi olan ya da bilim kurgu korku dehset iyy hayatta bakamam. Kimsenin basina da gelmesin ins.
Kız öyle deme zayıflayınca yürüyüşün bıle degısıyor
Wuuwuu 65 olursam ucarim belki :D
Ya da depar atarim :D

IMG_2139.webp

Orasi oyle tabi,aslinda sunu demek istedim cok sukur asamayacagimiz bir dert degil,vucut bu bazen kilo aliriz bazen veririz verince daha guzel oluruz tabi,ama daha kotu sorunlari olan asamayan siddet goren,aldatilan o kadar cok kadin varki bizimki onlarin yaninda kucuk bir dert kalir.

Hem burda bir araya gelmemiz bu sorunu asmada bize buyuk bir kolaylik sagliyor.
Tabiki canim esim bile diyor ilk defa uzun sure diyeti bozmadin diye :D
günaydın kızlar, iyi sabahlar, ben dün akşam 8:00'de uyudum.. pek uykucuyum ben ya.. noldu bana böyle bilmiyorum.. bildiğin bayıla bayıla uyudum sabaha kadar..

gelelim dün ki menüme;

sabah;1 haşlanmış yumurta, 1 ceviz,1 incir
öğlen;1 kase bol peynirli salata, 1 yuvarlak ekmek
ara; 1 elma
akşam;çeyrek ekmek arasına köfte, yeşillik, 1 adet hurma

su;3,5lt(1 ltsi dukan birası)
spor;30dk tempolu yürüyüş, 2 set kol, 10 adet karın hareketi

sabah da fenaydı benim ya, kalktım kahvaltı yapayım diye, yumurta haşlamak zor geldi, haftasonundan kalan bol peynirli, cevizli ev eriştem vardı, biraz ondan tırtıkladım.

üşenme modundayım sürekli.. havaların soğuk olmasından mı acaba? bu kadar çok uyumak da hoşuma gitmedi, hasta mı olacağım acaba? moralim bozuldu..
Afiyet olsun canim. Insallah hasta olmazsin.

Back
X