- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hıc olmadık bır zamanda ogrenılırse ıptal edılırsınEski üyeliğimi kullanmıyorum
Yasak olduğunu bilmiyordum, ne yapmalıyım ki
Tüm sitelere gerçek kimliğimle katılıyordum eski üyeliğimde, siteleri önerdiğim bazı arkadaşlarımın gizliden gizliye paylaşımlarımı takip ettiğini öğrendiğimde tuhaf bir rahatsızlık kapladı içimi, artık daha rahat paylaşım yapabileceğimden bu yolu tercih ettim
![]()
Hımmmmm ıyı ozamanHoşbuldum canım
İltifatın için sağol
Enteresandır, tanıştığım on kişiden dokuzunda daha önceden tanışıyormuşuz hissi oluşur
Belki de tanışıyoruzdur kim bilir
İki gruba gözattım burası hareketli ve faydalı geldi gözüme![]()
Telefon tacızım var balım evlereVerme canim. Bir de adrese terlik merdane servisin olsa daha iyi olcak bu is
Şişşşşşşkolar vurguya dıkkat yalnızCok ayip bir kere biz zayiflama yolunda azimle mucadele ediyoruz. Cok yakinda sisko diyemiyeksin haberin olsun.
abla çok komiksin ya 598 olsaYoksa ben senı ham yamacam en az 599 bılıyon
600 desem gözün korkacak hem o 598 degıl 599abla çok komiksin ya 598 olsa![]()
abla çok komiksin ya 598 olsaYoksa ben senı ham yamacam en az 599 bılıyon
abla ben senden çok korkuyorum ya nolucak bu halim benim beni tığ gibi yapacaksınCumaya ne kaldı gülüm hatırlatıyım dedım
Aynen zayif olunca ins citi piti olcaz@masal3487Pembe_patikli @amandey 5 55olmakistiyorum biz beraber gezelim bence. Ben de "ortaboylu" yum
. Ama seviyorum bu halimi, zayiflayinca minyon kategorisinde olucam i hope
![]()
Yaa Filizim ben yillardir boyum 165 derim dun aksam kizimi doktora goturduk. Orda cocuklarin boyunu olcmek icin ilginc suslu bir alet vardi onunla olctum 159 ciktim. Amaan dedim ben bu kadar kisa miymisim. Demekki oyleymis. Ins 65e yaklasirsam hedefi dusurmek lazim 159 boya 65 kilo bile cok fazla. Ondan hamileyken top gibi hissettim kendimi ee doguma 85le gittim dile kolay.Ben eskiden uzun boylu olayim diye hep topuklu giyerdim. Simdi takmiyorum o kadar, hatta senin de dedigin gibi daha hoş bulmaya basladim biz boydaki bayanlari..
(yalniz grupların boy ortalamasini alsalar bizim grubu göçerticez kizlar)
Hayirdir kaptanim ne vardi dun?Kızlar selam
Benım ıcın zor ve önemlı bır gündü bugun
Ancak geldım
Bır geçmişe gıdıp gelıyom
İşte ben gerçek kimliğimi kullanıyordum ya önceden, adımı yazınca dökülüyordu herşeyBen de oneriyorum arkadaslarima ama kendi kullanici adimi vermeden,burda yakinlarimizin bile bilmesini istemedigimiz skintilarimiz dertlerimiz olabiliyor paylasiyoruz arkasimda olsa gorusun takip etsin istemezdim
Ayy o da cok kisaymis ya. Neyse bizden kisalar da varmisHic boyumu sorun etmedim sanirim cok kendini begenmis bi insanimturkiye ortalamasi boyle zaten kadinlarda cok da kisa degiliz bence benim 1.45 arkadasim var yav ogrencilerin arasinda kaybediyoz 2.siniflarda ogretmenle ayni boy cocuk var
![]()
Sagol teyzesi biraz daha iyi. Bir hafta gittim ise bu hafta evdeyim raporluyuz hafta boyu. Sesi kisildi. Ayni anda 3 dis cikariyor. Bir de oksuruk hafif ates. Amacok sukur kotu degil enerjisi var oynuyor guluyor.Deryam mınık nasıl oldu
Geçmiş olsun balım
Himm bunu bilmiyordum ben de. Asidik bazikÇocuk fikri cok heyecan verici, bir o kadar da güzel canım tebrik ederim karariniz icin. Umarim en kısa zamanda ulaşırsın hayaline. Eskiden okumuştum alkali besleniyorum dediginde aklima geldi. Eğer eşiniz asidik besleniyorsa kiziniz, bazik besleniyorsa oğlunuz olurmuş![]()
Şimdi senin iştahın da kesilir hasta olduğun içinBoğazım şişmiş benimde ..şu zencefilli ballı karışımdan yapayım bari ..bu aralar Burdada salgın var ..yapmam gereken bir sürü şey var ..dışarda işler var ..kadınlara dinlenmek yok galiba![]()
Bdv ne ki?Kizlar ya yataga gectim uyucam elimde telefon bdv ye bakayim dedim de girmez olaydim kapanan bir konu vardi dikkatimi cekti baktim ben de,biraz korkunctu,esimde evde degil tekimbir daha su bdvye girersem ne olsun
![]()
Wuuwuu kapitanin erimis hali ve ins kisa sure sonraki hali64 felan canım
Aaa tmm. Aman gecen baktim bazen de cok sacma seyler yazanlar var acaba bu insan gercekten bu kadar saf salak mi diyom yani. Belki de uyduruktan yaziyor bazilari.Bir derdim var:))
Amanin kapitanim ins eriyecez toptaanBenımde derdım var ahanda bu şişkolar ahanda şişko ben
Bir derdim var sayfasıymış canımBdv ne ki?
Gercek hikayeler filan mi?
Aynen uyuyamam sonra gunlerce. Hic oyle resim film bile bakamam. Bana ya komedi olan ya da bilim kurgu korku dehset iyy hayatta bakamam. Kimsenin basina da gelmesin ins.hımm ne okudun ki diyecegimde korkunçsa ayriti verme çok korkarım ben öyle şeylerden
Wuuwuu 65 olursam ucarim belkiKız öyle deme zayıflayınca yürüyüşün bıle degısıyor
Tabiki canim esim bile diyor ilk defa uzun sure diyeti bozmadin diyeOrasi oyle tabi,aslinda sunu demek istedim cok sukur asamayacagimiz bir dert degil,vucut bu bazen kilo aliriz bazen veririz verince daha guzel oluruz tabi,ama daha kotu sorunlari olan asamayan siddet goren,aldatilan o kadar cok kadin varki bizimki onlarin yaninda kucuk bir dert kalir.
Hem burda bir araya gelmemiz bu sorunu asmada bize buyuk bir kolaylik sagliyor.
Afiyet olsun canim. Insallah hasta olmazsin.günaydın kızlar, iyi sabahlar, ben dün akşam 8:00'de uyudum.. pek uykucuyum ben ya.. noldu bana böyle bilmiyorum.. bildiğin bayıla bayıla uyudum sabaha kadar..
gelelim dün ki menüme;
sabah;1 haşlanmış yumurta, 1 ceviz,1 incir
öğlen;1 kase bol peynirli salata, 1 yuvarlak ekmek
ara; 1 elma
akşam;çeyrek ekmek arasına köfte, yeşillik, 1 adet hurma
su;3,5lt(1 ltsi dukan birası)
spor;30dk tempolu yürüyüş, 2 set kol, 10 adet karın hareketi
sabah da fenaydı benim ya, kalktım kahvaltı yapayım diye, yumurta haşlamak zor geldi, haftasonundan kalan bol peynirli, cevizli ev eriştem vardı, biraz ondan tırtıkladım.
üşenme modundayım sürekli.. havaların soğuk olmasından mı acaba? bu kadar çok uyumak da hoşuma gitmedi, hasta mı olacağım acaba? moralim bozuldu..