- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Bende de bazen sorun oluyor ayy cok sinir oluyor insan.Şu alıntılarda sorun var yaaa bugünde rsürü yapmıştım hepsi silindi birden yine yaptım şimdi yine aynısı oldu derken iki kere paylaşmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de bazen sorun oluyor ayy cok sinir oluyor insan.Şu alıntılarda sorun var yaaa bugünde rsürü yapmıştım hepsi silindi birden yine yaptım şimdi yine aynısı oldu derken iki kere paylaşmış
Iyi geceler canim. Yarina artimla gelir yazarimŞu alıntılarda sorun var yaaa bugünde rsürü yapmıştım hepsi silindi birden yine yaptım şimdi yine aynısı oldu derken iki kere paylaşmış
O değil hangi sayfada kaldığımıda unutuyorum sonra ara durBende de bazen sorun oluyor ayy cok sinir oluyor insan.
Bu saatte kahve icip uyursan masallah yani :) ben kahveyi genelde tek ogleeden once icerimBuarada kızlar bugün kahve içmemiştim az evvel arkadaşla içtik 9 gibi sölimde hak geçmesin
İyi geceler cnm iyi düşün iyi olsunIyi geceler canim. Yarina artimla gelir yazarim![]()
Mantıklı canım, hem nefsim körelir, hem kaçırmamış olurumAzicik ucundan dedim yaa mesela ceyrek borek bir ekmek dilimi gibi olur sanki. Bolca salatapeynir omlet filan yersin olmaz mi
Benimdw uykumu kaçırır bende o yüzden öğlen içerimde bugün hastanedeydim içemedim şimdi içtim ama çok yorgunum uyurum herhalde inş sanırsamBu saatte kahve icip uyursan masallah yani :) ben kahveyi genelde tek ogleeden once icerim
Ufff cok kotu birsey findik fistik hepsi yasak aday liste de![]()
Çocuğu küçük yazıktır, 23 senelik daha, baksana şimdiden sırra kadem bastı, ben bu sessizliği haklısın bloom olarak anladımGerçek yaparmısın bunu benım için
Maşallah kadro sac ekmeği gibi bir öyle bir böyleDerya dıyosa yemelısın vardır bır bıldıgı
Ne edersın bır öyle bır boyleyım işteMaşallah kadro sac ekmeği gibi bir öyle bir böyle![]()
3. Cuma canımGüzel cnm diyetisyene gittiğinden beridir sana yorum yapamıyorum doğrusunu o bilir benmi bilecem :))
Yarın tartı var kız :))
Yok cnm ben bütüngün hastanedeydim malum ondanda biraz böyle oldu gün içinde hafif olmak zorundaydı akşamada yüklenmek istemedim
Bence güzel 5 bişey azıyodu sonda ama göremedim neyse görmedim ben onu
Güzel cnm
Tartı bozulmuş olmasın
Lokma
Su az birde hem çikolata hem muz biraz fazla şeker değilmi cnm
Yok cnm keyfi değil zaten yasaklandı keyfi yaptırmak. Dış gebelikmişte ondan
Güzel cnm şu salatayı merak ettim birgün yapacağım bende
İnş cnm
Listeye nezaman giricez biz???
Bence şuan yapma birkaçgün bekle belki şişliktir ve iner
Tamamı güzel cnm afiyet olsun
Ben birkere yaptım daha doğrusu yapmaya çalıştım ama ben yoğurdu tek başına sevmem diye herhalde bana çok zor geldi yarıda kestim. Ayrıca kahvesiz olmaz kahve can can
Gizel cnm akşam yemeği biraz geç olmuş ama mazeretin varmış afiyet olsun
Ayyyyy
Bence az bekle cnm
İyi geceler cnm![]()
Bu mesaj ne demek ben anlamadım sanırımMaşallah kadro sac ekmeği gibi bir öyle bir böyle![]()
Yap kızSpor yapmadım bari yoga yapayımda yatayım kızlar ortalık sessizkene![]()
İşte sen onu dedın o tepsıyle götür anladı aynı ben
Vurunca öldurecez bacım bız
Ben katılamam kızlar, fikir iyi ancak şartlar sınırlıO da olabilr aynen kimin ne kadar verdigi gorulur bakalim kizlar uyarsa ben de uyarim
Ya ben mi yanlis hesapliyorum acaba herkes az demis ama aç degilim ben su an hiç bi hesaplar misin benim icin sizdeKız okurken iyi gibi geldi ama 640 kcal çok az değil mi :)
Off ben de veremiyorum derya abla ya nolduk biz böyle kendi kendimize nazar ettik heralde ne güzel veriyordukYazmadim canim yaa. Sabah bir baktim neredeyse 1.5 kilo artidayim. Kizdim sinirlendim kkya da kustum kendi kendimeoff gercekten canim SIkkin cok da dikkat ettim niye boyle oldu yine. Bakiyorum netten acil birseyler yapmam lazim.