- 7 Ağustos 2017
- 3.077
- 8.488
- 73
- 54
Konus beril im. Sesini duyalim canim. Ozledik onceki hallerini. Meydani bos buldular bak.Bırı daha sataşsın yolarım haaaaa
Daha şeyiii yutkunamadım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konus beril im. Sesini duyalim canim. Ozledik onceki hallerini. Meydani bos buldular bak.Bırı daha sataşsın yolarım haaaaa
Daha şeyiii yutkunamadım
Acizane fikrim hata derim derya cim. Bunyen neye uyum sagliyacagini sasirir bu durumda.Ben bir de degisik diyetler denemeyi seviyorum galiba. Biliyorum cogunuzun hosuna gitmeyecek amma yarin yogurt diyetine basliyorum. Hafta sonunda ins gidip yag kas kutleme de baktirayim. Bir hafta sonra tekrar baktiririm bu diyet beni nasil etkiledi diye.
Canim menulrrin fena degil ama su cok yetersiz öncelikle buna bir çözüm bulSabah yok
3 de uyuduk o yüzden öğlene doğu uyandım
Öğlene
1 tabak ıspanak
Yarım tabak karnabahar
Yoğurt
Ara
bitter çikolata 2 kare küçük
Küçük boy yarım muz
Aksam
1 kepçe çorba
1 yk pilav
1 tavuk but
1 parmak pattis
1.5 lt su hakikaten gitmiyor yaaaaa
Spor![]()
Sagol derya cim.Afiyet olsun Nihalcim. Menun hep guzel zaten sporun da harika masallah.
Bir iki gun deneyeyim bakayim canim. Kotu olursam birakirim.Acizane fikrim hata derim derya cim. Bunyen neye uyum sagliyacagini sasirir bu durumda.
Canim kaslarin erimesin dikkat et cok az yiyirsunKizlar menumu yazayim sonra teli sarja takmam lazim
Sabah:08.00 bir kk peynir,8 yesil zeytin,uc dort kucuk aci biber,iki kasik yogurt ve yesil cay
Ogle:12.00 bir porsiyon kofte domates ve cok az ekmek.
Ara mandalina
Aksam 17.40 klasik cokelek salatamdan yedim
2 litre su spor yok,seminer yarin bitiyir insallah haftaya baslarim spora
Yok canim keyfi bir kurtaj degil. Dis gebelikmis zorunlu oldu. Ben biliyorsun zannettim ona ragmen oyle yazmana sasirmistim o yuzden sordum.Kurtaj canim yanlis mi gordum oyle yazmisti da. Ama dedigim gibi herkesin kendi karari saygi duyarim. Eminim ki cok zor bir karardir. Allah kimseyi oyle bir karar vermeye mecbur etmesin. Burda cocuk hastaysa hatta annenin sagligina zarari olsa bile yasak hukuken.
Abla ben yanina geliyim çünkü kaslar icin ben baya besleniyorum@Zeroks ızın konusunda son kararın ne
@55 olmak ıstıyorum lıstede kalacanmı yoksa tribüne yanımamı geleceksın
@yolveringideyim /USER] canım kılo durumun ne geçen ıkı hafta kılo veremedın
Transferın de olmadı
Hafif bir menü olmuş canım :)Menümü de yazayım efenidm :))
Karnım ağrıdığından dolayı oruç tutamadım bugün.
Sabah
08.45
1 taze biber
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
Çeyrek domates
14.00
1 kupa zerdeçal çayı
Akşam
19.00 ( misafir gelince geçe kaldı)
Fırında sebzeli tavuk
2 kaşık bulgır pilavı
Bir kase yoğurtlu haşlanmış brokoli ve beyaz lahana salatası
3 marul yaprağı
Taze soğan
Roka
Ben de bugün spor yapmayacağım :))
Yok canim yazdiktan sonra gordum. Gecmisi okurken ustte eski bilgi altta yeni mesaj oluyor ya ondan karisti sanirim. Acil sifalar. Zorunlu tabi ne yapsin baskaYok canim keyfi bir kurtaj degil. Dis gebelikmis zorunlu oldu. Ben biliyorsun zannettim ona ragmen oyle yazmana sasirmistim o yuzden sordum.
Yarın eksıyle gel amaAbla ben yanina geliyim çünkü kaslar icin ben baya besleniyorum![]()
Menun güzel canim bence sok diyet yspma biraz daha sporu artirBugunku menum
Sabah: 2 dilim ekmek. 2 dilim peynir. Domates
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 muz
Ara: 1 mandalina
Oglen: omlet 2 yumurtadan. 1 dilim ekmek. Salata
Ara: chiali puding
Aksam: balik. Salata
Su: 2.5 lt
Spor: yokk son 2 gun yogun spor yapip arti cikinca bugun bilerek kasten yapmasim spor. Uzgunum artiyim. Ve cozum ariyorum. Galiba sok diyet yapicam ki na yariyor bazen kilo vermemi hizlandiriyor. 2 hafta once detoks da iyi gelmisti.
Yok kızzz deme öyleKonus beril im. Sesini duyalim canim. Ozledik onceki hallerini. Meydani bos buldular bak.![]()
Sporunda menunde superrMenü:
Sabah:
1 muz
250 ml süt
3 yk yulaf ezmesi
1 çk bal
Ara: 2 kare bitter
Öğle:
1 kase yoğurt
Yaklaşık 1 orta boy fırında patates
Cherri domates
Ara: 2 kk peynir
Akşam:
1/2 tabak dana sote
Haşlanmış brokoli
Salata
Su: 2.5l
Spor: 60 dk dayanıklılık antrenmanı
30 dk yürüyüş
Iyı ıyı ses etmen gıttıyseBeril cim bir yanlislik var canim. O arkadas bir iki gun gorundu ve gitti canim. 5 55olmakistiyorum ceren degil.
canım olması bir dahiliye uzmanına görünSimdi okudum canim dis gebelik oldugunu.
Off arti icin care ariyorum nette bakalim
belki bir engeli çıkmıştır bir mazereti vardır bilemedimCanım çok heveslıydı oysa bılemedım kı
afiyet olsun canım listem güzel .acaba sabah ve öğlen arasındaki ara öğünün birini kaldırsan mi ki ,iki ara olmuş ya sabah ve öğlen arasında belki bir çözüm olurBugunku menum
Sabah: 2 dilim ekmek. 2 dilim peynir. Domates
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 muz
Ara: 1 mandalina
Oglen: omlet 2 yumurtadan. 1 dilim ekmek. Salata
Ara: chiali puding
Aksam: balik. Salata
Su: 2.5 lt
Spor: yokk son 2 gun yogun spor yapip arti cikinca bugun bilerek kasten yapmasim spor. Uzgunum artiyim. Ve cozum ariyorum. Galiba sok diyet yapicam ki na yariyor bazen kilo vermemi hizlandiriyor. 2 hafta once detoks da iyi gelmisti.
afiyet olsun canımMenü:
Sabah:
1 muz
250 ml süt
3 yk yulaf ezmesi
1 çk bal
Ara: 2 kare bitter
Öğle:
1 kase yoğurt
Yaklaşık 1 orta boy fırında patates
Cherri domates
Ara: 2 kk peynir
Akşam:
1/2 tabak dana sote
Haşlanmış brokoli
Salata
Su: 2.5l
Spor: 60 dk dayanıklılık antrenmanı
30 dk yürüyüş
bence yapma geçen gün yaptın daha de yoks çok sık yapmak iyi değil sağlığından olursunKizlar su sok yogurt diyetini yapaniniz var mi? Dayanilasi bir diyet bence. Bir de diyete gunde 2 fincan sutlu kahve eklerim super olur
afiyet olsun ben beğendim güzel menüMenümü de yazayım efenidm :))
Sabah
08.45
1 taze biber
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
Çeyrek domates
14.00
1 kupa zerdeçal çayı
Akşam
Fırında sebzeli tavuk
2 kaşık bulgır pilavı
3 marul yaprağı
Taze soğan
Roka
yok canım dersim 8.30da başlıyor zaten erken gidip kahvaltı yapsam bile orda iki öğün yetmez acıkırım çünkü yine kahvaltı erken oluyorDenesen mi acaba, sabah biraz erken gider rahat yersin, öğleden sonra da ne yapalım artık on dakikada yutarsın
İşte sen onu dedın o tepsıyle götür anladı aynı benUcundan kucuk parca dedim kapitanim 1 dilim ekmek niyetime hem sabah kahvalti ya eritir diye dusundum
Gayet güzel canimMenümü de yazayım efenidm :))
Sabah
08.45
1 taze biber
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
Çeyrek domates
14.00
1 kupa zerdeçal çayı
Akşam
Fırında sebzeli tavuk
2 kaşık bulgır pilavı
3 marul yaprağı
Taze soğan
Roka
Bılmemkı kuzum hayrolsuncanım olması bir dahiliye uzmanına görün
belki bir engeli çıkmıştır bir mazereti vardır bilemedim
afiyet olsun canım listem güzel .acaba sabah ve öğlen arasındaki ara öğünün birini kaldırsan mi ki ,iki ara olmuş ya sabah ve öğlen arasında belki bir çözüm olur
afiyet olsun canım
bence yapma geçen gün yaptın daha de yoks çok sık yapmak iyi değil sağlığından olursun
afiyet olsun ben beğendim güzel menü
yok canım dersim 8.30da başlıyor zaten erken gidip kahvaltı yapsam bile orda iki öğün yetmez acıkırım çünkü yine kahvaltı erken oluyor
Olabilir ben uyarim her sekildeYa kızlar aklima ne geldi, bir gün ortak bi menü belirlesek ya. Önceden malzemeleri filan ayarlayalim. Ama öyle şok/detoks filan degil de türk damak tadina ve diyete uygun şeyler belirleyelim. Güzel olmaz mi?