Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Akşam internnete giremiyorum evde ve cepte internet yok o yüzden sabah erkenden paylaşıyorum kurallara uygun değilse menü paylaşmadan gidebilirim çünkü ancak sabah yazabiliyorum
kurallara uygun mu bilmiyorum canım ..akşam giremediğini bilmiyordum kusura bakma ben sadece daha sağlıklı yorumlamak ve menünün gözden kaçmaması adına demiştim
Cook sagol canim. Gayet guzel anlatmissin.sporu duzenli devam ettircem. Off kafam karisti baslamasammi ki yogurt diyetine
bence başlama sağlığını düşün o detoksla verilenler hep sudan ve kastan gidiyor sen zaten sağlıklı beslenip sporunu yapıyorsun şu durumda yapman gereken bir vücut analizi yaptırmak ve diyetisyene gitmek

Elıf nıye Sena 1.3 artıda
Gunaydin arkadaslar. Kontrolum var hastanedeyim yine. Evden cikmadan tartilmistim ama simdi hesaplayabildim. Kilo bildirimi yapip cikicam.
Gecen hafta 93.7
Bu hafta 93.4
Fark 300 gr.
Yuzde 0.32
Cok az biliyorum ama kortizonla bu kadar oluyor. Daha onceki kullanimlarimda cok aliyordum buna da sukur.

Benim motivasyon yerler o yuzden bugun yogurt diyetinr basladim. Acilen toparlanmaliyiiim ustumden koca bir arti gectiiii ..
Hadi ya yap bakalm etki edecek mi

1 haftalik yogurt diyeti. Bugun yogurt ve haslanmis patates yiycem canim. Ve kahve ilave ederim.
Cok zorlamazsa yap ama kendini güçsüz birakma canim ben bi sure agir diyet ve detoks yapmama kararindayim su an

günaydın
kilo bildirim hatunlar
geçen cuma 69.7
bugün 69.5
fark eksi 200 gr
yüzde 0.28
galiba doğru hesapladım yüzdeyi

herkese günaydın
geçen hafta 55.1
bu hafta 54.9 fark -200 gr
yüzde 0,36

geçen hafta 77,8
bu hafta 77,6
fark -200 gr
yüzde 0,25

Eki Görüntüle 2060430
Kizlar gecen hafta 68.7
Bu hafta:67.8
Fark:-900
Yuzde.1.3

Kilo bildirimi
Geçen hafta: 69.5
Güncel: 69.4
Fark: -100
Yüzde: 0.14

Geçen Hafta>70,4 kg
Bu Hafta> 70,1 kg
Fark> 300 gr
Yüzde> 0,43
(Ah ah bu sabah 69 görürüm hayali ile uyandım. 100 gr ancak vermişim bir günde. Napalım sağlık olsun artık haftaya :kahve:)

Gunaydin arkadaslar. Kontrolum var hastanedeyim yine. Evden cikmadan tartilmistim ama simdi hesaplayabildim. Kilo bildirimi yapip cikicam.
Gecen hafta 93.7
Bu hafta 93.4
Fark 300 gr.
Yuzde 0.32
Cok az biliyorum ama kortizonla bu kadar oluyor. Daha onceki kullanimlarimda cok aliyordum buna da sukur.

Gecen cuma:60.0
Bu cuma: 59.5
Fark -500
Az ama bu kadar oldu gecen hafta da bu kadardi anca oluyor artik cok yerlesik kilolara geldim sanirim

Bu hafta gram gram verdik Tebrikler kızlar.

ig de yokum ben başka zukkumlara benzemem; )

biz de işler saç yolmayla gitmiyor malesefff bloom

buradayım burada sessiz atın ciftesi misali listeye neden girmek istemiyorsun şartlardan sebebi mi

Zukkuuuum zukkuuuum :KK34::KK34:

Çık dışarı konuşacağız seninleeee:KK62:
Kız sen kimi tehdit ediyorsun at çifte falan:KK62:
Sen suya bubb derken ben diyet yapıyordum:21:
Eksilerimle döverim seni:KK59:
Nerdesin çık ortaya:KK4:

kurallara uygun mu bilmiyorum canım ..akşam giremediğini bilmiyordum kusura bakma ben sadece daha sağlıklı yorumlamak ve menünün gözden kaçmaması adına demiştim
bence başlama sağlığını düşün o detoksla verilenler hep sudan ve kastan gidiyor sen zaten sağlıklı beslenip sporunu yapıyorsun şu durumda yapman gereken bir vücut analizi yaptırmak ve diyetisyene gitmek
Haklisin canim.

Gecen hafta 93.7
Bu hafta 93.4
Fark 300 gr.
Yuzde 0.32
Eksi olsun senin olsun canim. Tebrikler

ben dün pilatesten sonra çok yorgun hissettim kendimi, gerçi bu hafta nerdeyse hergün yorgundum akşamları, 10 gibi uyuklamaya başlıyorum..
o nedenle menü paylaşımlarım sabaha kalıyor.

dün ki menüm;
sabah;1 adet haşlanmış yumurta, 2 dilim süzme peynir, 1 dilim ekmek
öğlen;peynirli salata, 1 adet kırmızı erik
ara; kafeinsiz latte
akşam;6yk taze fasülye, 3yk yoğurt, 1,5 dilim ekmek, 1 trabzon hurması (en küçük boy)

su;3lt
spor;50dk pilates,15dk kardiyo
Menunde sporunda çok güzel

menümüde paylaşayım
sabah 1 adet haşlanmış yumurta 150 gr peynir bol yeşillik
ara meyveli bar
öğlen 1 kase yoğurt 10 çiğ badem
akşam 2 yk tavuk sote 2 adet sarma 1 kepçe çorba 1 kase yoğurt
misafirlikteydim ben böyle ısrar kıyamet görmedim zorla tatlıdan 1 kaşık yedim yahu yemiyorum dyetteyim diyet kilo vermek istiyorum bunun nesi anlaşılmıyor anlamıyorum
spor 20 dk koşu 10 dk eliptik 10 dk bisiklet dambılla kol çalıştım.
su 2,5 litre
Canim peynir çok geldi bana

Zukkuuuum zukkuuuum :KK34::KK34:

Çık dışarı konuşacağız seninleeee:KK62:
Kız sen kimi tehdit ediyorsun at çifte falan:KK62:
Sen suya bubb derken ben diyet yapıyordum:21:
Eksilerimle döverim seni:KK59:
Nerdesin çık ortaya:KK4:
Tatlım ben dün bırsey sormuştum
Cevabını yazarmısın lütfen

Back
X