Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sevil cim o kadar guzel ifade etmissin ki. Ben de ayni fikirdeyim canim. Diyetisyen menuleri dolu dolu o kadar cok veriyorki kacamaga sira kalmiyor. Ben kortizon kullanmama ragmen azaltilmis oldugu halde menum (kortizondan once daha cok yiyordum ve cok guzel veriyordum) ki gene bircok arkadastan cok yiyorum ve azar azar olsada veriyorum. Haklisin arkadasim ve yapmayin arkadaslar. Benim yasadiklarimi da goruyorsunuz.
Haklisin canim. Cok sagol yorumlarin icin.

Aa cok severim kereviz ama o tarifi hic yapmadim.
Harika oluyor deryacim. Tarifini vereyim canim.
Ayva yi kerevizi ve kuru sogani kalin kalin halkalar halinde dogruyorsun. Havuclari julian sitilinde ama onuda daha kalin dogruyorsun. Yayvan pilav tenceresine sirasiyla once ayvalari diziyorsun. Ayvanin halka seklindeki tam ustune sogan halkasi ustune havuz dilimleri ve en uste kereviz halkasini koyuyorsun. Tencereye 5 6 tane karafil serpiyorsun. Bir kasede 1/2 limon tuz zentinyagi (ozellikle) az su koyup karistirip tencereye dokuyorsun.arzuya gore kerevizin taze kucuk yapraklarindan da serpilebilir aralara. Kaynadiktan sonra Cok kisik ateste kapagi kapali bir sekilde agir agir pisiyorsun canim. Tabaga servis ederken spatula ile ters cevirip ayva uste gelecek sekilde ceviyorsun. Hamburger gibi kat kat oluyor. Soguk daha lezzetli salata meze tarzi oluyor cunku.
Ben bu tarifi 5 yildizli bir otelde is yemeginde ilk yemistim ve araya kimleri kimleri sokup zorla aldim canim. Muhtesem oluyor.

Ayva yi kerevizi ve kuru sogani kalin kalin halkalar halinde dogruyorsun. Havuclari julian sitilinde ama onuda daha kalin dogruyorsun. Yayvan pilav tenceresine sirasiyla once ayvalari diziyorsun. Ayvanin halka seklindeki tam ustune sogan halkasi ustune havuz dilimleri ve en uste kereviz halkasini koyuyorsun. Tencereye 5 6 tane karafil serpiyorsun. Bir kasede 1/2 limon tuz zentinyagi (ozellikle) az su koyup karistirip tencereye dokuyorsun.arzuya gore kerevizin taze kucuk yapraklarindan da serpilebilir aralara. Kaynadiktan sonra Cok kisik ateste kapagi kapali bir sekilde agir agir pisiyorsun canim. Tabaga servis ederken spatula ile ters cevirip ayva uste gelecek sekilde ceviyorsun. Hamburger gibi kat kat oluyor. Soguk daha lezzetli salata meze tarzi oluyor cunku.
Ben bu tarifi 5 yildizli bir otelde is yemeginde ilk yemistim ve araya kimleri kimleri sokup zorla aldim canim. Muhtesem oluyor.
Denerim canim. Cok sagol tarif icin.

***13.TAKIM 541.ETAP***

zukkum (78.6/

DeryaOnDiet (67.7/69.2/+1.5/%-2.21)

nefertityy (75.3/)

Sena616 (72.2/73.5/+1.3/%-1.80)

Zen71 (93.7/93.4/0.3/%0.32)

Zeroks ( 64/)

linnmhm (69.5/69.4/0.1/%0.14)

lina0156 (69.7/69.5/0.2/%0.29)

55olmakistiyorum (63.7/)

Ormangözlü ( 60/59.5/0.5/%0.83)

Sfem (72.4/72/0.4/%0.55)

Masal3487(68.7/67.8/0.9/%1.31)

13.takım ortalaması: %
Of bu hafta takim dokuluyor. Olan oldu arkadaslar ama hafta sonuda dahil haftaya lutfen dikkat. 13. Takima yakismiyor bu liste.

***13.TAKIM 541.ETAP***

zukkum (78.6/

DeryaOnDiet (67.7/69.2/+1.5/%-2.21)

nefertityy (75.3/

Sena616 (72.2/73.5/+1.3/%-1.80)izne ayrılmak istıyor

Zen71 (93.7/93.4/0.3/%0.32)

Zeroks ( 64/64.6/+0.6/%-0.93)izne ayrılmak istıyor

linnmhm (69.5/69.4/0.1/%0.14

lina0156 (69.7/69.5/0.2/%0.28

55olmakistiyorum (63.7/63.5/0.2/%0.31)izne ayrılmak istıyor

Ormangözlü ( 60/59.5/0.5/%0.83)

Sfem (72.4/72/0.4/%0.55)

Masal3487(68.7/67.8/0.9/%1.3)

13.takım ortalaması: %
Bence 5 55olmakistiyorum izne ayrilmasin ya. Ceren kas kaybindan dolayi bu sekilde beslenecegi icin izin istemisti. Ilk haftadan bunyesi bu kadar uyum sagladiysa sonra ki haftalar daha cok hizlanacak.

1.399
Eksi 1.100
Geçen cuma 78.6
Bu cuma 77.5

bence çok iyi.. gitmiş ödemler kilolar.. maşallah..

fotoğrafını çektim tarifin, yapacağım da ayvaları kim soyacak acaba :) şaka şaka.. hallederim..

Oyle canim. Elimde 65 kilo icin yazilmis diyet listem var onu yapicam artik. Ins guzel olur sonucu

ne güzel.. o diyet listeleri hep emek.. o listene uy, güzel güzel vereceksin kiloları.. fazlaya göz dikmeyelim, 300-500gr olsun sağlam olsun..

Bence 5 55olmakistiyorum izne ayrilmasin ya. Ceren kas kaybindan dolayi bu sekilde beslenecegi icin izin istemisti. Ilk haftadan bunyesi bu kadar uyum sagladiysa sonra ki haftalar daha cok hizlanacak.

ben de sana katılıyorum canım.. Cerencim gitmesin..

Arkadaslar hastanedeyim ya ogle tatili bitti. Cikiyorum ben. Isim bitsin burda eve gidince girerim tekrar.

kontroldesin sanırım.. iyi haberlerle dön inşallah..

Back
X