- 31 Temmuz 2012
- 2.663
- 6.805
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canim. Ama bu hepimizin ortak hatasi. Sadece sen ustune alma yani.Haklisin canim. Elimden geleni yapcam haftaya guzel bir eksiyle gelmek icin
Cok sevindim derya cim. En dogrusu canim.Baslamadim canim dinledim sizi cok sagolun yorumlariniz icin.
Hepsini gecti canim insallah. Yavas yavas eski duzenine doneceksin. Sen bi ucundan basla diyetin arkasi gelir. Hepimiz arkandayiz bak.Derya cenazelerden sonra çok koptum
Yemekler mevlütler
Ikızlerın sorunları var
Sanırım hobı nıyetıne yıyorum
Bugun elıflede görüştük aç degılım ama bıtırmessem günah olacak modundayım
Her gecem gün kendımle savaşıyorum İnan ki
Kolay gelsin canim.Tünaydın kızlarr iyi günler diliyorum.. ben de 8 de kalktım.. eve tamirci gelecekti, biraz ortalık topladım.. kuaföre gittim geldim, kahvaltıyı 12 de yaptım :)
3 gibi spora gidicem.. hocam beni bekliyormuş.. kaçma gel dedi :)))
Afiyet olsun canim. Dengeli guzel bir menu olmus. Sporun da aynen.Ilk menüyü yazayim
Sabah:
1 tk kaymak ile yumurta, 3 zeytin, 1 kk peynir, 1 dilim kepek ekmeği, domates salatalik
Öğlen:
Cavdar ekmegine hindi füme sandvic (330 kalori), ayran, 2 tane cizivic
Ara: 2 mandalina
Akşam:
1 yt yumurtalı ıspanak, 5 yk yogurt
Su: 2 lt
Spor: 30 dk dans, 45 dk leslie
Toplam: 1200 kalori dün kizdiniz diye bugün iyi yedim :)
Eveeeet biz sizi seviyoruz da niye siz kendinizi sevmiyonuz bakalim.Gizlemek yok ucundan yada sonundan nerden istersen artık ben bilmem o kilo verilecek ye ye nereye kadar az kendimizi sevelim Beril ya.
Gule gule git gel canim annecigine. O pamuk ellerinden bizim icinde op.Ben anneme gidiyorum pazar dönücem ara ara uğrarim. Kaçamak yapmayın çizerim.
Cok ayip beril. Bizi de burda oksuz yetim birakin emi.Ben senı sevıyım sende benı
Hatta daha ıyı bır fıkrım var elişi topıgı açıp paraya para demeyelım
Çatlayana kadar ywrızde
Sen her halikarda guzelsin canim. Ama idael kilonda daha bir guzel daha bir sagliksin bunu unutma.İşler böylede öylede gıdıyor
Sanırım yemeğe sığınan zavallı bır şişkoyum işin kötüsü bu kıloda kendımı şişman hissetmemem
Sen her halikarda guzelsin canim. Ama idael kilonda daha bir guzel daha bir sagliksin bunu unutma.İşler böylede öylede gıdıyor
Sanırım yemeğe sığınan zavallı bır şişkoyum işin kötüsü bu kıloda kendımı şişman hissetmemem
Afiyet olsun canim.27.10.2017
08:00
1 dl. ekmek, 20 fındık, 2 kk peynir, 3 zeytin, marul
11:00 tek şekerli kahve
13:30
1 dl ekmek, 10fındık, 3 kepçe yeşil mercimek çorbası, 4 yk kabak yemeği, 2 kk peynir, marul
21:00
1 çb yoğurt
Su : 2,5 lt
Spor : 40 dk yürüyüş
Oh oh oh kuaför tamam, spor tamam sayılır, beslenme de düzenli olursa gelsin eksilerTünaydın kızlarr iyi günler diliyorum.. ben de 8 de kalktım.. eve tamirci gelecekti, biraz ortalık topladım.. kuaföre gittim geldim, kahvaltıyı 12 de yaptım :)
3 gibi spora gidicem.. hocam beni bekliyormuş.. kaçma gel dedi :)))
Yerine de bolca findik gelmis ama.Sadece 200 gr gidince fistiklar hemen oldugu yere birakilmis![]()
Ne yaptin arkadasim o pastadan bir iki catal yiyeydin bari.Kizlar bugun biraz dengesiz oldu yani kotu menu yazmasam dahami iyi olur acaba pastali kisirli bir gundu,seminer bitti hocamiz pasta getirmisti bir dilim yedim,aksam da canim bulgur cekince kisir yaptim malum haftasonu disinda karbon tuketmiyorum ondan boyle oldu,
Ay bak bu sabah yiyemedim bir tuhafımYerine de bolca findik gelmis ama.
Yok ben az diye yorumlamamistim zaten menunu hatirlarsan. Ben genel yorumlara gore dedim.Aynen ben de katiliyorum gercekten cokta azaltmamak lazim,ama benim yedigim porsiyonlar hicte az degil mesela dun ogle 6-7 kofte yedim sabah normal klasik kahvalti yaptim,aksam salata deyince size az geliyor galiba ama kocaman bir tabak cokelek roka,ceviz karisimi salata yedim aksam bir mandalina yani bu az mi sence?
Afiyet olsun canim menunu cok begendim.önce menü yazayım
sabah 7.00
2 dilim tb
1 kk peynir
5 zeytin
1 yumurta tavada(az yagda)
domates salatalık
Ara 10.00
1 kuru incir 1 kuru kayısı
öğlen 12.30
1 kase tarhana
1.5 dilim kepek ekmeği
1 çay bardağı yoğurt
marul salatalık domates
Ara 15.00
1 nesfit bar
Akşam 18.00
2 tavuk baget(kendi suyunda yagsiz)
1.5 bardak ayran
salata
Ara 19.30 2 hurma
su 2 litre spor yarim saat eliptik
Afiyet olsun Hilalim. Aksamin corba patates pilav 3 ude ekmek yerine gecen gida canim. Yani bol kh olmus. Su yine cok az.Sabah 12
3 sucuk
Peynir
Domates
Havuç
Çay
Ara
Yarım armut
Mandalina
Aksam
1 kaşe çorba
3 parmak patates
1 kaşık. Pilav