Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Derya cenazelerden sonra çok koptum
Yemekler mevlütler
Ikızlerın sorunları var
Sanırım hobı nıyetıne yıyorum
Bugun elıflede görüştük aç degılım ama bıtırmessem günah olacak modundayım
Her gecem gün kendımle savaşıyorum İnan ki
Hepsini gecti canim insallah. Yavas yavas eski duzenine doneceksin. Sen bi ucundan basla diyetin arkasi gelir. Hepimiz arkandayiz bak.

Tünaydın kızlarr iyi günler diliyorum.. ben de 8 de kalktım.. eve tamirci gelecekti, biraz ortalık topladım.. kuaföre gittim geldim, kahvaltıyı 12 de yaptım :)

3 gibi spora gidicem.. hocam beni bekliyormuş.. kaçma gel dedi :)))
Kolay gelsin canim.

Ilk menüyü yazayim
Sabah:
1 tk kaymak ile yumurta, 3 zeytin, 1 kk peynir, 1 dilim kepek ekmeği, domates salatalik
Öğlen:
Cavdar ekmegine hindi füme sandvic (330 kalori), ayran, 2 tane cizivic
Ara: 2 mandalina
Akşam:
1 yt yumurtalı ıspanak, 5 yk yogurt
Su: 2 lt
Spor: 30 dk dans, 45 dk leslie
Toplam: 1200 kalori dün kizdiniz diye bugün iyi yedim :)
Afiyet olsun canim. Dengeli guzel bir menu olmus. Sporun da aynen.

İşler böylede öylede gıdıyor
Sanırım yemeğe sığınan zavallı bır şişkoyum işin kötüsü bu kıloda kendımı şişman hissetmemem
Sen her halikarda guzelsin canim. Ama idael kilonda daha bir guzel daha bir sagliksin bunu unutma.

İşler böylede öylede gıdıyor
Sanırım yemeğe sığınan zavallı bır şişkoyum işin kötüsü bu kıloda kendımı şişman hissetmemem
Sen her halikarda guzelsin canim. Ama idael kilonda daha bir guzel daha bir sagliksin bunu unutma.

27.10.2017

08:00
1 dl. ekmek, 20 fındık, 2 kk peynir, 3 zeytin, marul

11:00 tek şekerli kahve

13:30
1 dl ekmek, 10fındık, 3 kepçe yeşil mercimek çorbası, 4 yk kabak yemeği, 2 kk peynir, marul

21:00
1 çb yoğurt

Su : 2,5 lt
Spor : 40 dk yürüyüş
Afiyet olsun canim.

Tünaydın kızlarr iyi günler diliyorum.. ben de 8 de kalktım.. eve tamirci gelecekti, biraz ortalık topladım.. kuaföre gittim geldim, kahvaltıyı 12 de yaptım :)

3 gibi spora gidicem.. hocam beni bekliyormuş.. kaçma gel dedi :)))
Oh oh oh kuaför tamam, spor tamam sayılır, beslenme de düzenli olursa gelsin eksiler

Kizlar bugun biraz dengesiz oldu yani kotu menu yazmasam dahami iyi olur acaba pastali kisirli bir gundu,seminer bitti hocamiz pasta getirmisti bir dilim yedim,aksam da canim bulgur cekince kisir yaptim malum haftasonu disinda karbon tuketmiyorum ondan boyle oldu,
Ne yaptin arkadasim o pastadan bir iki catal yiyeydin bari.

Aynen ben de katiliyorum gercekten cokta azaltmamak lazim,ama benim yedigim porsiyonlar hicte az degil mesela dun ogle 6-7 kofte yedim sabah normal klasik kahvalti yaptim,aksam salata deyince size az geliyor galiba ama kocaman bir tabak cokelek roka,ceviz karisimi salata yedim aksam bir mandalina yani bu az mi sence?
Yok ben az diye yorumlamamistim zaten menunu hatirlarsan. Ben genel yorumlara gore dedim.

önce menü yazayım
sabah 7.00
2 dilim tb
1 kk peynir
5 zeytin
1 yumurta tavada(az yagda)
domates salatalık

Ara 10.00
1 kuru incir 1 kuru kayısı

öğlen 12.30
1 kase tarhana
1.5 dilim kepek ekmeği
1 çay bardağı yoğurt
marul salatalık domates

Ara 15.00
1 nesfit bar

Akşam 18.00
2 tavuk baget(kendi suyunda yagsiz)
1.5 bardak ayran
salata

Ara 19.30 2 hurma
su 2 litre spor yarim saat eliptik
Afiyet olsun canim menunu cok begendim.

Sabah 12
3 sucuk
Peynir
Domates
Havuç
Çay

Ara
Yarım armut
Mandalina

Aksam

1 kaşe çorba
3 parmak patates
1 kaşık. Pilav
1 tavuk.but
Yoğurt

Ara çay

1.5 şu
Afiyet olsun Hilalim. Aksamin corba patates pilav 3 ude ekmek yerine gecen gida canim. Yani bol kh olmus. Su yine cok az.

Back
X