Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geçiken menüm kızlar misafirim var ondan gecikti

Sabah 11.00
İki tane krep (1 yumurta 1 çk tam buğday unu yarım çay bardağı süt bi tatlı kaşığı yoğurt)
1 kk keçi peyniri
Domates biber

Ara 3.00
Şekersiz nescafe
2 kare bitter

Akşam 6.30
Bi kase domates çorbası (kremasız)
200 gr kadar kırmızı et haşalanmış
2 dolu yk bulgur pilavı

Su 2 lt
Spor 5.500 adım tempolu yürüyüş
Yatmadanda 30 dk yapmayı düşünüyorum eğer misafirlerim erken kalkarsa
Afiyet olsun canim menun de sporun da gayet guzel.

Acil sifalar canim. Insallah bu serum tedavisinden sonra tahlillerin temiz cikar.
Insallah canim. Ben iyiyim is gecer seferkine donmesin diye bi on tedbir bu. Ufak bir tahlil degisikliginde onlem aliniyor. O yuzden haftada bir kontrollerim yapiliyor.

afiyet olsun güzel menü sadece ikinci arandaki 2 portakala gözüm takıldı porsiyon ölçüsü 1 diye biliyorum
Haklisin canim 1 olsa daha iyi olurdu.
Cok ozur dilerim arkadaslar ama ben cikiyorum. Insallah yarin gecmisi okur ve yorum yapabilirim. Iyi geceler.
Haklisin canim sorun olunca uzun sure bir mesaji okumaya calisiyor insan. Insallah bugun sorunsuz girersin kk ya ;)

Ayyy yazmayı unutmuşum yeşil salatada var cnm

Teşekkürler

Güzel menü olmuş cnm

Evet cnm vardı zaten yeşil salata yedim ama yazmayı unutmuşum
Super canim o zaman. Afiyet olsun
Vaay sevdim bu tarifi bolca peynirim de var yarin yapayim bunu kahvaltida bile gider bu. Suzme peynir gibi beyaz peynir koyucam erir heralde yagli peynir koymayayim simdi
Her turlu peynir eriyor canim icinde
Yalnız değilsin canımmm ben de yıllarca kendimi öyle kandırdım.. artık konuyu sağlığa bağladım.. nasıl göründüğümden çok, ne kadar sağlıklı olabildiğim.. sen de öyle yapmaya çalış..

Ohh baya gözüm doydu böyle anlatınca :)

Zerdeçallı karışımdan 2 hafta yaptım ben ama içine limon da koyuyordum.. ben de işe yaramadı.. :KK43:

Ben az önce annemden geldim ve helva yapmıştı.. beni özlemiş geleyim diye de helva yapmış kıyamam.. şekerini az koydum sen ye diye diyor.. nasıl itiraz edeyim.. 2 tatlı kaşığı yedim.. kalanını aldım geldim kocama yedirdim..

Ayy güle güle kullan.. menünü de sevdim canımmm.. bence olacak..

Benim app tan haberim bile yok..

Canım geçmiş olsun.. şifan bol olsun..

İyi geceler canım.. dinlen biraz
Sagil Sevilim. Elbiselere cok moralim duzeldi hepsi 38 beden ;)

Slm kizlar bugunku menum
Sabah: 2 yk yulaf ustunu kapatacak kadar sut. Omlet. Salatalik. 1 dilim peynir
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 ceviz
Oglen: 1 yt etli lahana yemegi. Salata
Ara: 2 portakal. 1 sb yogurt
Aksam: 1 haslanmis patates ve yumurtali salata.

Su: 2.5 a yakin
Spor: 40 dk tempolu yuruyus.
aksam kiyafet alisverisi yaptim. Cook guzel elbiseler aldim :KK66:
Afiyet olsun canim. Ay ne guzel gule gule giy canim yeni kiyafetlerini.

Kızlarım bugün öğlen hocayla sporum vardı.. baya güzel çalıştık.. başlangıç için kondisyonumu beğendi ama benim esneme sırasında başım dönmeye başladı artık..
yarından itibaren yediklerimin fotoğrafını istiyor.. puff.. kontrol edecekmiş.. bakalım neler olacak :)

Bugün ki menüm;

Sabah; 2 cevizi gece suda beklettik, sabah kalkınca suyunu içip, cevizleri yedim..
Ara; 1 küçük armut, 1 mandalina
Öğlen; 200ge yoğurt, 1 dilim ekmek, meksika fasülyeli salata
Ara: 3 tane hurma, 1 lokma börek, 1 ısırık peynir
Akşam; 6yk taze fasülye, 3yk yoğurt, 2 dilim ekmek
Ara; 2 tatlı kaşığı helva
Su;3lt
Spor; 50dk hocayla egzersiz (300-350 kalori civarı yakmışız)
Canim sporun cook guzel masallah. Wuu wuu bireysel hocayla kisa surede super vucudun olur. Sadece aksamki 2 helvayi gunduz yeseydin keske Sevilim

Zar zor yazıyorum inanın nolmuş bu siteye yaaa ben yazdıktan 10 saniye sonra yazmaya başlıyor. Neyse kızlar misafirimi yeni gönderdim diğer sporumu yapamicam yarın erken kalkmam lazım yolculuk var herkese iyi geceler
Evet canim dun gece bende cok problem yadadim site de yorgundum da en sonun da vazgectim. Hayirdir yolculuk nereye.

Yalnız değilsin canımmm ben de yıllarca kendimi öyle kandırdım.. artık konuyu sağlığa bağladım.. nasıl göründüğümden çok, ne kadar sağlıklı olabildiğim.. sen de öyle yapmaya çalış..

Ohh baya gözüm doydu böyle anlatınca :)

Zerdeçallı karışımdan 2 hafta yaptım ben ama içine limon da koyuyordum.. ben de işe yaramadı.. :KK43:

Ben az önce annemden geldim ve helva yapmıştı.. beni özlemiş geleyim diye de helva yapmış kıyamam.. şekerini az koydum sen ye diye diyor.. nasıl itiraz edeyim.. 2 tatlı kaşığı yedim.. kalanını aldım geldim kocama yedirdim..

Ayy güle güle kullan.. menünü de sevdim canımmm.. bence olacak..

Benim app tan haberim bile yok..

Canım geçmiş olsun.. şifan bol olsun..

İyi geceler canım.. dinlen biraz
Sagol canim.

Kızlarım bugün öğlen hocayla sporum vardı.. baya güzel çalıştık.. başlangıç için kondisyonumu beğendi ama benim esneme sırasında başım dönmeye başladı artık..
yarından itibaren yediklerimin fotoğrafını istiyor.. puff.. kontrol edecekmiş.. bakalım neler olacak :)

Bugün ki menüm;

Sabah; 2 cevizi gece suda beklettik, sabah kalkınca suyunu içip, cevizleri yedim..
Ara; 1 küçük armut, 1 mandalina
Öğlen; 200ge yoğurt, 1 dilim ekmek, meksika fasülyeli salata
Ara: 3 tane hurma, 1 lokma börek, 1 ısırık peynir
Akşam; 6yk taze fasülye, 3yk yoğurt, 2 dilim ekmek
Ara; 2 tatlı kaşığı helva
Su;3lt
Spor; 50dk hocayla egzersiz (300-350 kalori civarı yakmışız)
Afiyet olsun canim. Buraya menu yaziyorsun hocaya da fotograf iyiymis. Kolay gelsin.

Insallah canim. Ama bu hepimizin ortak hatasi. Sadece sen ustune alma yani.
Ama benim artim cook buyuktu. Esim sudur uzulme pazartesiye kadar gider diyor. Off bir de karar veremiyorum esim istersen su yag kas olcen tartilardan alalim diyir. Hani o zaman arti cikinca sudansa anlariz diye. Tartiya baktim 500 tl civari fiyat pahali geldi. Dusunuyorum. Ama bugun sonunda vucut analizi yaptircam onu yaptirmak ucuz 15 tl sadece. Ondan bilemiyorum oyle bir tarti gercekten gerekli mi

Bence kaptan da girmeli listeye, bize örnek olmalı sağlıklı ve dolu dolu menüleriyle, haydi kaptan yaa, iyice canlandırırız grubu ha:KK55:
Katiliyorum bloom. Hatta hep beraber karar alalim kaptan menu paylasmazsa paylasmayalim. Kaptan spor yapmazsa yapmayalim. Ben varim. Kaptanla beraber zayiflayalim. Hep beraber hadi kaptanim pampigim berilceee berilceee

Back
X