Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canim. Iste ne zamandir salata protein ve bol su diyorum ya arkadaslar bakin sevil in hocasi ne demis:KK9:
Haklisin canim sen hep diyordun bize. Ama ben genelde dinledim seni bak artik her ogun salata ekliyorum. Ben protwini oldum olasi bol tuketirim zaten ama bazen salatayi unutuyordum artik hiic unutmuyorum ;)

Allah iyilik versin canim. Cumle hastalara acil sifalar yarabbim...
Amiin
Bak hatırlamıyorum, kağıdım iş yerinde mutlaka bakacağım.. ama bana kas oranın fazla diyen olmadı :KK43:

Ya bazen doktorlar böyle hata yapabiliyor.. enfeksiyon oranı herşeyde yükseliyor ki.. bu bir gösterge ama kanser göstergesi olmamalı.. çok geçmiş olsun..
Bana da ilginc geldi kas yuksek baya dedi ama yag da yuksek :P oranina yarin bir bakar misin merak ettim. Cunku senin yag oranin gercekten cok iyi

Günaydın kızlar.. söyledğim gibi 8 de kalktım spora geldim.. terimi attım gidiyorum..
Bu arada sabah tartıda artıdaydım :) deryacım sana söylüyorum özellikle.. sağlıkla yaptığın herşey tartıya olumlu yansımayabiliyor kısa vadede..
Haklisin canim da bu hafta ben eksi olurum. Cunku geven hafta yumurtlamadan dolayi odem oldu galiba artiydi. En kotu o gider insallah. Bir de hoca haftalik kilolara takilma aylik kac kilo verdigini dikkate al dedi. Ben bir ay once filan regly de yumurtlamada odem oldugumu ogrendim. Adam direk regly ve yumurtlama doneminde arti cikarsin uzulme aylik oryalamana bak. Aylik ortalaman sakin 4 kiloyu gecmesin 4ten fazla verme dedi. Haftalik en iyisi 300 500 600 tur ortalamasi dedi. Bakalim. Ben de aylikbakayim artik sonuclar var nasilsa kk sagolsun

Hizlan metabolizmam hizlaan. Daha yolumuuz uzun seninle :kk77: vee bu sabah gayet tokum. Yedim ictim ;) gerci dun de yediydim ins yarina kadar odemim de gitmis olur.
Tekrar myfitnesspal i kullanmaya basladim 1500 kalori altina dusmiycem. Bakalim bir iki hafta deneyim boyle olmadi bir sonraki olcumde liste de isterim. Ama simdilik iyi gidiyorum sanki. Tabi sizin yorumlariniz ve diyetisyen bilgi paylasimlariniz sayesinde.

Çünkü ben 1500 biliyordum kendim için, az mı biliyormuşum ne, sporsuz, kilo vermem için gereken kaloriyi soruyorum, ya da 1500 devam etsem bir zararı olur mu acep

Çünkü ben 1500 biliyordum kendim için, az mı biliyormuşum ne, sporsuz, kilo vermem için gereken kaloriyi soruyorum, ya da 1500 devam etsem bir zararı olur mu acep
1500 az olabilir senin icin canim. Ilerde de dusurmek lazim ya zamanla kaloriyi. Ee simdi 1500le baslarsan sonra yavas yavas dusureceksin ilerleyen aylarda. O zaman da cok az beslenmis olmaz misin. Benim fikrim tabii.

Öküüüz diyorum müsadenle ona, ya inansaydı başka doktora gitmeseydi :eek:

Aynen benim de ilk tepkim o olmuştu, şükür iyi annem. İyi dilekleirniz ve dualarınız için Allah razı olsun :))

Ciktim ben arkadaslar. 3.gun ve son serumumu aliyorum simdi. Daha sonra tekrar girerim nasipse.

Geçmiş olur inşallah ablam, Rabbim şifa kılsın inşallah :))

Hizlan metabolizmam hizlaan. Daha yolumuuz uzun seninle :kk77: vee bu sabah gayet tokum. Yedim ictim :KK66: gerci dun de yediydim ins yarina kadar odemim de gitmis olur.
Tekrar myfitnesspal i kullanmaya basladim 1500 kalori altina dusmiycem. Bakalim bir iki hafta deneyim boyle olmadi bir sonraki olcumde liste de isterim. Ama simdilik iyi gidiyorum sanki. Tabi sizin yorumlariniz ve diyetisyen bilgi paylasimlariniz sayesinde.

Psikoloji çok önemli kilo vermede Gitsin kilolar :)) :KK76:

Kızlarım bugün öğlen hocayla sporum vardı.. baya güzel çalıştık.. başlangıç için kondisyonumu beğendi ama benim esneme sırasında başım dönmeye başladı artık..
yarından itibaren yediklerimin fotoğrafını istiyor.. puff.. kontrol edecekmiş.. bakalım neler olacak :)

Bugün ki menüm;

Sabah; 2 cevizi gece suda beklettik, sabah kalkınca suyunu içip, cevizleri yedim..
Ara; 1 küçük armut, 1 mandalina
Öğlen; 200ge yoğurt, 1 dilim ekmek, meksika fasülyeli salata
Ara: 3 tane hurma, 1 lokma börek, 1 ısırık peynir
Akşam; 6yk taze fasülye, 3yk yoğurt, 2 dilim ekmek
Ara; 2 tatlı kaşığı helva
Su;3lt
Spor; 50dk hocayla egzersiz (300-350 kalori civarı yakmışız)
Cnm biraz dwngesiz olmuş akşam iyi ama sabahla öğlen çok çok az başının dönmesi çok normal yani
açalım açalım zengin olalım Berilim :KK66: bir şartım VR yemek yok :KK70:

Beril istersek yapıyoruz kendimizi kandırma Yalım bende kendimi şişko görmüyorum ama öyleyim hatta aynı kiloda olduğumuzu söyleyen birine bakınca kendime kızıyorum şişko sun işte kızım diyorum niye ki Beril ya biz de gUzel olalım ya.

Yok kız anneme sürpriz oldu yemek bile yoktu dondurucu dan lahana sarma çıkardı bide corba o kadar.

Öyle demek evet ama kh olmasın diye haber bile vermedik yarını da atlatiriz inşallah kh siz:KK66:

Sağol canım.

geçmiş olsun abla.

nereye hayırdır? İyi yolculuklar.
Cnm kayseriye gitmiştik bazı işlerimiz vardı hemde eşimin halalarını ziyaret ettik
Misafir kalkarsa sporu düşünenler var, siz daha oturun kös kös kızlar, maşallah arkadaşıma:KK19:
Evet öyleydi ama yapamadım cbm
Insallah canim. Ben iyiyim is gecer seferkine donmesin diye bi on tedbir bu. Ufak bir tahlil degisikliginde onlem aliniyor. O yuzden haftada bir kontrollerim yapiliyor.
Çok geçmiş olsun cnm ciddi bişey değildir inş
Evet canim dun gece bende cok problem yadadim site de yorgundum da en sonun da vazgectim. Hayirdir yolculuk nereye.
Kayseriye girmiştik cnm
Bugun esim biraz rahatsiz. Usutmus galiba. Ben de kizimi aldik yuruduk baya uyudu sonra arabasinda. Kizimi eve biraktim spor cantami aldim. Spor yolundayim otobus bekliyorum. Benim de bogazim fena cok aciyor. Ondan galiba bugun az yedim baya canim istemiyor hic. Ama spor oncesi enerji versin diye su meal drinkimden ictim.
Geçmiş olsun deryacım
Merhaba cınımlar, dün menü paylaşamadım, anname rahatsızdı da biraz,
Bugünün menüsü nü buraya bırakıyorum;
Sabah( geç kahvaltı oldu biraz)
12.00
2 dilim tb kızarmış ekmek
Bir kaşık kaşarlı mantar
3 zaytin
Çeyrek domates
Yarım salata
1 kaşık yoğurtlu biber

Akşam
17.30
1 kase domates çorbası
3 kaşık yoğurtlu mantı
3 kaşık yoğurtlu karnıbahar

Spor :
5 şarkı zumba yaptım gün içinde
Birazdan yine yapacağım bir şeyler

2 lt su
Ben beğendim cnm afiyet olsun
menü yazayım
sabah 8.30
1 mandalina ve kızım kakaolu bisküvisinden 1 tane

kahvaltı 10.00
1dilim kepek ekmeği
1 yumurtayla ve 4 dilim sucuka sucuklu yumurta
2kk peynir
1 tk bal
domates salatalık

Ara 14.00
1 salatalık ve 1 bardak ayran

Akşam17.00
5-6 kaşık zeytin yağlı taze fasulye
1 dilim kepek ekmeği
salata ve 2 kaşık yoğurt
su 1.5 litre 750 milim de dukan birası
spor yarim saat eliptik ve yarim saat yürüyüş
Güzel cnm menün yalnızca suyun az olmuş
Menum
Yurusyusten once uyaninca: 1 activia
Kahvalti: 1 tk kaymak ile yumurta
6 zeytin, 1 dilim peynir, 3 ceri domates, 1 salatalik, 2 dilim hindi fume, 1 dilim kepek ekmegi
Ara: 1 mandalina, 1 armut
Ara: 1yk kuru üzüm, 8 cig findik
Aksam: 6 yk mantar sote, 1 kase cacik, 1 dilim kepek ekmeği
Su: 2lt daha icerim
Spor: 30 dk tempolu yuruyus, 40 dk dans
Toplam: 1020 kalori
Güzel cnm afiyet olsun
Slm kizlar.
Bugunku menum
Sabah: 2 yumurtadan tereuagli omlet. 2 dilim az yagli peynir. Salatalik. 3 zeytin. 1 dilim ekmek. 1 cb karisik sebze meyve suyu (havuc. Kirmizi pancar. Turp. Elma. Erik)
Ara: 1 fincan sutlu kahve 1 ceviz
Oglen: 1 yk bugday. 3yk kiymali karnibahar. 3 yk yogurt. Salata.
Spordan once: meal drink ( ogun yerine gecen 120 kalorilik icecek) son 1 haftasi. 1 hafta sonra son kullanma tarihi bitiyor ondan ictim.
Aksam: peynirli salata. 2 dilim ekmek.
Ara 19dan once: 1 cb sut. 2 kuru incir. 3 findik

Su: 3 lt
Spor: 70 dk eliptik yuksek tempoda
Afiyet olsun cnm
Canim ben bugun vucut metabolizma olcumune gittim. 1500 kalorinin altina dusme sakin diye uzuun bir ogut verdi salondaki hocam ve ayni zamanda beslenme danismani kendisi. Sen de dikkat et. Istersen 1200un altina dusme canim. Uzun uzadiya anlatti. Ince kilo verirsin sonra vermen durur ve sonra az bile yesen arti olursun dedi. Korkuttu beni baya
Bencede çok doğru söylemiş. Biz bazen hırslanıp menülerimizi minimuma düşürüyoruz malesef ama çok sağlıksız bişey yapıyoruz. Bencede belli bi kalorinin altına düşmemek ve karbonhidratı tamamen kesmemek lazım. Mesela ben diyetteyken pirinç yemiyorum bulguruda çok çok nadir tüketiyorum. Ekmeğide sadece sabah ama aslında yanlış yapıyorum. Eşimin bana hep onlarıda ye der azye ama ye. Allah onları yattıysa vardır vücudunuza bi fazdası der. Çok doğru aslında.
Kızlar ya
Dıyete başladığınız günü yazarmısınız
Bu durumumdan çok mutsuzum
15 ekim
Menumu yazayim arkadaslar.
07.30 1 su bard. Kefir
08.30 1 dl. t.b. ekmegi
1 hasl. Yumurta
1 dl. Peynir
Domates turp yesillik
10.00 1 fincan kahve
11.30 3 kuru kayisi 8 badem
13.00 peynirli salata (hastaneye yanima bu sekilde alabildim)
1 ayran
14.30 1 fincan ihlamur
16.00 1 etimek
1 bard. Ayran
17.30 balik sarma
Bol salata
19.00 1 elma
20.00 1 bard.sut
22.00 1 fincan ihlamur
Su 3 lt.
34 dk. Yuruyus (sabahtan)

Not. Balik sarmayi ust komsum yapmis ilk kez yedim. Esas kizartma guzel oluyor ama siz yemiyorsunuz diye size boyle hazirladim yiyeceginiz zaman pisirin deyip kucuk bir firin tepsisine dizip verdi. Cok hosuma gitti.
Güzel cnm afiyet olsun
Kızlarım iyi geceler..

Bugün ki menüm;

Sabah; 3/4simit, 2 kk peynir, 1 dilim salam, 1 dilim hindi füme, 1yk domates sos, 1 tk bal kaymak, 5 zeytin

Akşam; 1 tabak karnabahar yemeği, haşlanmış tavuk butu, 2-3 parça turşu, 1 bardak ayran
Ara; 1 mandalina, 5 küçük kestane

Su: 2,5 lt
Spor; 1 saat hocayla hareketler yaptık.. yaklaşık 400kal civari

Bir yandan hocaya da atıyorum menüleri.. herşeye bir yorum yapıyor.. yakında aç kalırım ben :) bu arada hoca günde 1-2 dilim ekmek diyor.. protein ve salata önemli diyor.. 3lt aşağı su içmemeye çalış dedi..
Güzel cnm afiyet olsun
Kızlar ben de sabah 8 de kalkıp spora gidicem.. öpüyorum sizleri.. durmak yok, bu yağlar gidecek..
bu arada benim de tartıda çok değişiklik olmayabilir.. kas yapacakmışım bolca.. kas yağdan daha ağır olduğundan kilo almış gibi görünebilirmişim.. şimdiden özür diliyorum bu durum için..
Olsun cnm sağlıklı olda gerisi gelir
Annemin kanında enfeksiyon oranı çok yüksek çıkmış, oda sürekli ateş yapıyor hastalanıyor o yüzden. İlk acildeyken pratisyen hekimin biri direkt yüzüne kansersin demiş, kadın da korkmuş haliyle. Sonra şükür başka doktora gitmiş, o da şu an öyle bir şey yok demiş. Şükür daha iyi şimdi
Ayy cnm kötü bi durum çok geçmiş olsun nasıl korkmuşsunuzdur neyseki allah korumuş
Kızlar yazıp çıkıyorum çok yorgun ve uykuluyum

Sabah yok canım istemiyor

Öğlen
1 bardak süt
1 ceviz
Aksam
Salata
Mor lahana yoğurt lu
Tavuk çorbası
1.5 şu 5 bardak çay
Spor yok
Beğenmedim cnm çok az. Ayrıca canın istemese bile kendini biraz zorlayıp 2 lokmada olsa yemelisin
Günaydın kızlar.. söyledğim gibi 8 de kalktım spora geldim.. terimi attım gidiyorum..
Bu arada sabah tartıda artıdaydım :) deryacım sana söylüyorum özellikle.. sağlıkla yaptığın herşey tartıya olumlu yansımayabiliyor kısa vadede..
Maşallah maşallah
Ciktim ben arkadaslar. 3.gun ve son serumumu aliyorum simdi. Daha sonra tekrar girerim nasipse.
Acil şifalar cnm

Slm kızlar benim bahçem var herşeyi yetiştiriyorum. Malum havalar soğudu ve kalan sebzeler donmadan toplayayım dedim tam 3 saattir bahçedeyim eğil kalk belim çok kötü şuan. Bügün spor yapabileceğimi zannetmiyorum daha yemekte yok. Allah bana kolaylık versin :dua:

Slm kızlar benim bahçem var herşeyi yetiştiriyorum. Malum havalar soğudu ve kalan sebzeler donmadan toplayayım dedim tam 3 saattir bahçedeyim eğil kalk belim çok kötü şuan. Bügün spor yapabileceğimi zannetmiyorum daha yemekte yok. Allah bana kolaylık versin :dua:
Kolay gelsin canim. Ne mutlu kendi yetiztirdiginiz dogal urunler tuketeceksiniz yorgunluguna deger bence. Afiyetle yemek nasip olsun.

Back
X