Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

lor kavurma ne olaki? tek tip beslenme gibi geldi bana biraz.. normalde bence iyi.. ama meyve yok, sebze de bütün gün aynı.. mümkünse diyorum, mümkünse şekillendir.. lor kavurmanı yaptığın salatanın üstüne koysan mesela güzel olur diye düşünüyorum..
su ve sporun bence 10 numara..

bu menüyle kendini baya hafif hissediyorsundur bence..

.
Lor kavurma zeytinyağı, tereyağı, soğan, kapya biber, yeşil biberle hazırlanan alta lor ve baharatların eklenmesiyle ortaya çıkan bir fakir yemeği, yahu alışveriş yapamadım, evde zırnık sebze kalmadı, yemeğim yok dedim, dün böyle yedim, kafamı kırdınız vura vura :KK70::KK70:e benim bugün de yemeğim yok işyerinde :eek:

Bu menüyle ruhen çok rahatım ancak fiziken artı bir kilo dedi baskül, hiç anlamıyorum sistemdeki adaletsizliği, basküller de insanlar gibi olmuş, ne yapacakları belli olmuyor:KK70:

günaydın kızlar iyi sabahlar..

@DeryaOnDiet bu sabah değişiklik yaptım, bir bardak kakao içiyorum.. :)
Günaydın canım bu kakao işi serbest mi, kalorisi falan nasıl, şekersiz olarak kullanıyoruz değil mi, koyu severim ben, serbest derseniz sarılasım var kakaolu süte, tabi önce yemeklik sebze almalıyım:duduk:

herkese günaydın
sabah 1 muz
ara 1 avuç çiğ kuruyemiş
öğle 1 kaşık çorba türlünün sadece etleri oda 3 tane ancak
öğle 1 avuç çiğ kuruyemiş
akşam 8 adet lahana sarma brokoli salatası
su 2 litre
spor yok inanılmaz halsizim ya hasta olacam ya da bilmiyorum.
Ah canım benim dikkat et kendine, şişkinliğim var demişsin, üşütme e mi, ayaklarını sıcak tut, sıcak birşeyler iç ve her fırsatta uzan dinlen

herkese günaydın
sabah 1 muz
ara 1 avuç çiğ kuruyemiş
su 2 litre
canım aksama kadar doğru düzgün bir şey yememişsin halsizligin ondan da olabilir
Lor kavurma zeytinyağı, tereyağı, soğan, kapya biber, yeşil biberle hazırlanan alta lor ve baharatların eklenmesiyle ortaya çıkan bir fakir yemeği, yahu alışveriş yapamadım, evde zırnık sebze kalmadı, yemeğim yok dedim, dün böyle yedim, kafamı kırdınız vura vura :KK70::KK70:e benim bugün de yemeğim yok işyerinde :eek:

Bu menüyle ruhen çok rahatım ancak fiziken artı bir kilo dedi baskül, hiç anlamıyorum sistemdeki adaletsizliği, basküller de insanlar gibi olmuş, ne yapacakları belli olmuyor:KK70:
hic sorma hele biz şişmanlara karşı çok kötü davranıyor bu başlıklar dahi şoku belli olmuyor ama en çok da artı göstermeyi seviyor:KK70:

hic sorma hele biz şişmanlara karşı çok kötü davranıyor bu başlıklar dahi şoku belli olmuyor ama en çok da artı göstermeyi seviyor:KK70:
Bir hevesle çıkmışım üzerine sabah erkenden, gözlerim kapalı, açacağım eksi bir görüp sevineceğim, artı bir diyor deli, tüh yazıklar olsun sana verdiğim paraya dedim indim aşağıya

baskül sadece bir araç boşver.. sebzesiz ev mi olur.. üşenmeee.. üşenmeee...

Günaydın canım bu kakao işi serbest mi, kalorisi falan nasıl, şekersiz olarak kullanıyoruz değil mi, koyu severim ben, serbest derseniz sarılasım var kakaolu süte, tabi önce yemeklik sebze almalıyım:duduk:

bana da derya söyledi.. yararını zararını bilmiyorum.. kahve isteğini bastırmak için denedim..

ay dur bak aklıma geldi.. ben gece yaramazlık yaptım.. gece derken akşam 9 gibi.. bir tane muzu ezdim çatalla, içine biraz bal ve kakao koydum.. çırptım.. içine biraz da çiğ fındık koyacaktım ama akşam akşam bomba olmasın diye koymadım.. bildiğin lezzetli oldu yaa.. çikolata gibi..

deneyin derim.. sabah da içine yulaf tozu koyup kahvaltı yapacaktım ama üşendim bende..

Zen71 Zen71 evet nerelerdesin sen Bloom0677 Bloom0677 de merak etmiş benim gibi

ben de merak ediyorum nerdesiiinnnn Zen71 Zen71

Günaydın kızlar. Yine geç uyandım ben. Eşim yok eğitime gitti çarşamba gelicek. O gelince düzelirim nasılsa... Neyse ben bi lahvaltı edeyim sonra yine gelirim.:KK71:

ev hanımlığı güzel birşey olsa gerek ya.. öyle uyumalar fln.. ben de hep bir telaş.. hep bir eksiklik duygusu.. çocuk olunca nasıl olur bilemiyorum hiç..

nefertityy nefertityy kız inan üşenme değil vakit yok, yoksa ben istemez miyim kabak ıspanak yiyeyim:rapci:

Aaaa senin bebeğin yok mu, bayanlar için muhteşem bir ayrıcalık, oyuncak bebek yerine gerçek bebeğin oluyor, evcilik gibi devam ediyorsun hayat boyu, erkeklerin arabasının olması gibi birşey:KK54:

herkese günaydın
sabah 1 muz
ara 1 avuç çiğ kuruyemiş
su 2 litre
Valla yediklerine göre halsizliğin, hastalıktan ötürü gibime geliyor sanki . Yine Allah korusun. :)

Back
X