Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın halsizlikten bişey yapamadım birde karnım çok şiş davul gibiçiğ kuruyemişle ayakta durmaya çalışmışsın resmen ya.. madem hasta olacak gibi hissediyorsun şöyle bol yeşillik limon meyve fln yesene..
Lor kavurma zeytinyağı, tereyağı, soğan, kapya biber, yeşil biberle hazırlanan alta lor ve baharatların eklenmesiyle ortaya çıkan bir fakir yemeği, yahu alışveriş yapamadım, evde zırnık sebze kalmadı, yemeğim yok dedim, dün böyle yedim, kafamı kırdınız vura vuralor kavurma ne olaki? tek tip beslenme gibi geldi bana biraz.. normalde bence iyi.. ama meyve yok, sebze de bütün gün aynı.. mümkünse diyorum, mümkünse şekillendir.. lor kavurmanı yaptığın salatanın üstüne koysan mesela güzel olur diye düşünüyorum..
su ve sporun bence 10 numara..
bu menüyle kendini baya hafif hissediyorsundur bence..
.
Günaydın canım bu kakao işi serbest mi, kalorisi falan nasıl, şekersiz olarak kullanıyoruz değil mi, koyu severim ben, serbest derseniz sarılasım var kakaolu süte, tabi önce yemeklik sebze almalıyımgünaydın kızlar iyi sabahlar..
@DeryaOnDiet bu sabah değişiklik yaptım, bir bardak kakao içiyorum.. :)
Günaydın kaptancığım özledik yahu, iyi misinGünaydın kızlar
Ah canım benim dikkat et kendine, şişkinliğim var demişsin, üşütme e mi, ayaklarını sıcak tut, sıcak birşeyler iç ve her fırsatta uzan dinlenherkese günaydın
sabah 1 muz
ara 1 avuç çiğ kuruyemiş
öğle 1 kaşık çorba türlünün sadece etleri oda 3 tane ancak
öğle 1 avuç çiğ kuruyemiş
akşam 8 adet lahana sarma brokoli salatası
su 2 litre
spor yok inanılmaz halsizim ya hasta olacam ya da bilmiyorum.
canım aksama kadar doğru düzgün bir şey yememişsin halsizligin ondan da olabilirherkese günaydın
sabah 1 muz
ara 1 avuç çiğ kuruyemiş
su 2 litre
hic sorma hele biz şişmanlara karşı çok kötü davranıyor bu başlıklar dahi şoku belli olmuyor ama en çok da artı göstermeyi seviyorLor kavurma zeytinyağı, tereyağı, soğan, kapya biber, yeşil biberle hazırlanan alta lor ve baharatların eklenmesiyle ortaya çıkan bir fakir yemeği, yahu alışveriş yapamadım, evde zırnık sebze kalmadı, yemeğim yok dedim, dün böyle yedim, kafamı kırdınız vura vurae benim bugün de yemeğim yok işyerinde
Bu menüyle ruhen çok rahatım ancak fiziken artı bir kilo dedi baskül, hiç anlamıyorum sistemdeki adaletsizliği, basküller de insanlar gibi olmuş, ne yapacakları belli olmuyor![]()
geçmiş olsun canım istediğin zamanda rabbim sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah
Bir hevesle çıkmışım üzerine sabah erkenden, gözlerim kapalı, açacağım eksi bir görüp sevineceğim, artı bir diyor deli, tüh yazıklar olsun sana verdiğim paraya dedim indim aşağıyahic sorma hele biz şişmanlara karşı çok kötü davranıyor bu başlıklar dahi şoku belli olmuyor ama en çok da artı göstermeyi seviyor![]()
Lor kavurma zeytinyağı, tereyağı, soğan, kapya biber, yeşil biberle hazırlanan alta lor ve baharatların eklenmesiyle ortaya çıkan bir fakir yemeği, yahu alışveriş yapamadım, evde zırnık sebze kalmadı, yemeğim yok dedim, dün böyle yedim, kafamı kırdınız vura vurae benim bugün de yemeğim yok işyerinde
Bu menüyle ruhen çok rahatım ancak fiziken artı bir kilo dedi baskül, hiç anlamıyorum sistemdeki adaletsizliği, basküller de insanlar gibi olmuş, ne yapacakları belli olmuyor![]()
Günaydın canım bu kakao işi serbest mi, kalorisi falan nasıl, şekersiz olarak kullanıyoruz değil mi, koyu severim ben, serbest derseniz sarılasım var kakaolu süte, tabi önce yemeklik sebze almalıyım![]()
Günaydın kızlar. Yine geç uyandım ben. Eşim yok eğitime gitti çarşamba gelicek. O gelince düzelirim nasılsa... Neyse ben bi lahvaltı edeyim sonra yine gelirim.![]()
Valla yediklerine göre halsizliğin, hastalıktan ötürü gibime geliyor sanki . Yine Allah korusun. :)herkese günaydın
sabah 1 muz
ara 1 avuç çiğ kuruyemiş
su 2 litre
Canım burası tatılGünaydın kaptancığım özledik yahu, iyi misin