Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun bende hiç hiç içmek istemiyorum şu suyu yaaa
geçmiş olsun canım hayırdır birşey yok inşallah

akşamın süper hafif sporda çok güzel maşallah

Derya senin yerinde olabilmek için neler vermezdim keşke eşim destek olsaydı okumama annemde olmadı zamanında evlendikten sonra açıktan devam ettin ama çok ara verdim diye yapamadım sınavlar iyiydi ama hamile kalınca olmadı gelmedi sonu okul konusunda destek görmek çok. İsterdim sen yapabilirsin azimli bir kadınsın ve bu gerçekten çok önemli bir destek iki azim olunca üstesinden gelemeyeceğin şey yok senin

Surup ne şurubu canım lattemi evde yapıyorum ben merak ettim
afiyet olsun deryacim çok geç olmuş saat hakikaten inşallah istediğin gönlünce olur
Sagol canim guzel yorumun icin. Bakalim yarin ilk ders ve tabii bu sayede ne zaman eve gelsem kizim uyumus olacak. Hele yarin dersim saat 21:30 ta bitecek eve 22:00 dan sonraancak gelirim. Bir deneyeyim canim bakalim bu hafta nasil gececek.
sen de dusun canim bak ikinci ogretim var aksam okursun. Benim yasim da kucuk degil biliyorsun 32 yasindayim. Sen benden daha gencsin. Hicbirsey icin gec degil.

Kakaolu yaptim sutu dedigin gibi hic seker atmadan da cok guzel oluyormus ve baya da doydum :KK66:

Maddi acidan biraz riskli ama basarirsan sknti olmayacak basarabilirsin bence masaallah esin destekcin yaparsin degerlendir bu firsati bence. Ilerde ben de yüksek lisans ve doktora istiyorum önüne çıkmışken kacirma bu firsati

Bana biraz az geldi ama sence az degil mi

Ya normalde doymam ama bugün evdeydim gec uyandim ondan yoksa normal yemek yiyorum oglenleri
Haklisin canim getcekten firsat. Burda cok iyi bilinen ve universite ve kabul edildim. Bakalim bu hafta deneme haftasi olacak. Cok sagol canim yorumun icin

Bu menü değil yazıyım ne olduğuna karar verelim

Sabah yok 11.40 da kalkildi

Öğlen yok
Akşama kadar
1 muz 3 ceviz 2 çatal peynir 1 incir li pestil gibi bisi yedim küçük parça 1 bardak süt

Aksam
1 karışık ızgara
1 ayran
Salata
3 dilim patates

Su 1 lt
Spor yok camış gibi duruyorum alete bakıyorum ekranı bozuk bu yüzden alete çıkasım gelmiyor evvel kendime hırs yapıyordum hadi şu kadar yaktın bunlara kaldı diye derken bozuldu şimdi hiç yapasım yok
Hilalin neden canin yemek istemiyor acaba? Kizina mi uzuldun kolu nasil olsu fistigin? Eliptigin ekranini bosver ac sevdigin birsey cik ustune yap o da olmadi leslie yap olmaz mi.

Kakaolu yaptim sutu dedigin gibi hic seker atmadan da cok guzel oluyormus ve baya da doydum :KK66:

Maddi acidan biraz riskli ama basarirsan sknti olmayacak basarabilirsin bence masaallah esin destekcin yaparsin degerlendir bu firsati bence. Ilerde ben de yüksek lisans ve doktora istiyorum önüne çıkmışken kacirma bu firsati

Ya normalde doymam ama bugün evdeydim gec uyandim ondan yoksa normal yemek yiyorum oglenleri
Evet canim kakao acligi da bastiriyor ;) afiyet olsun fistik

Kizlar menumu yazayim

Sabah bir ucgen peynir ve bir dilim tb ekmegi

Kahvalti:11.00 uc kasik menemen,iki kadik kavirmali yum,6 yesil zeytin,2 dilim tb ekmegi,cay.

Aksam:17.30 bir orta boy alabalik ve bir orta boy patates firinda,salata.

2 litre su 30 dk yuruyus

Benim de derdim o. hamile kalmadan en az 60 olmam lazım onun için ve bu ocak 15 e kadar gerçekleşmeli :))
inşallah canım istediğin gibi olur da neden 15 ocak

Kizim daha 15 aylik bir de gunduzleri is var calisiyorum. Bakalim canim bu haftaki derslere gireyim bi eger iyi giderse tekrar dusunurum zaman meselesini.
inşallah gönlünce olur ve inşallah yaparsın
Yarin okula erken gidecegim icin bugun uzun calistim. Yeni bindim tramvaya 25 dakikaya insallah evde olurum.
Bugunku menum:
Sabah: 3 yk yulaf . ustunu kapatacak kadar sut. 4 kuru kayisi. 2 ceviz.
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Oglen: 3 yk bugday. Yarim yt kadar sebzeli balik bugulama.
Aksam: oglenin aynisi.
Ara: 120 gr yogurt. Quinoa yulaf meyve karisimi. Hazir alip yedim ac hissedince.

Su: 2lt kadar
Spor: yok
afiyet olsun güzel olmuş
Afiyet olsun bende hiç hiç içmek istemiyorum şu suyu yaaa
geçmiş olsun canım hayırdır birşey yok inşallah

akşamın süper hafif sporda çok güzel maşallah

Derya senin yerinde olabilmek için neler vermezdim keşke eşim destek olsaydı okumama annemde olmadı zamanında evlendikten sonra açıktan devam ettin ama çok ara verdim diye yapamadım sınavlar iyiydi ama hamile kalınca olmadı gelmedi sonu okul konusunda destek görmek çok. İsterdim sen yapabilirsin azimli bir kadınsın ve bu gerçekten çok önemli bir destek iki azim olunca üstesinden gelemeyeceğin şey yok senin

Surup ne şurubu canım lattemi evde yapıyorum ben merak ettim
afiyet olsun deryacim çok geç olmuş saat hakikaten inşallah istediğin gönlünce olur
yok canım kadın hastalıkları işte malum

hımm ben de dedim acaba ben de mi sorun var ben yemek yetmezsem doymuyorum da
Bu menü değil yazıyım ne olduğuna karar verelim

Sabah yok 11.40 da kalkildi

Öğlen yok
Akşama kadar
1 muz 3 ceviz 2 çatal peynir 1 incir li pestil gibi bisi yedim küçük parça 1 bardak süt

Aksam
1 karışık ızgara
1 ayran
Salata
3 dilim patates

Su 1 lt
Spor yok camış gibi duruyorum alete bakıyorum ekranı bozuk bu yüzden alete çıkasım gelmiyor evvel kendime hırs yapıyordum hadi şu kadar yaktın bunlara kaldı diye derken bozuldu şimdi hiç yapasım yok
canım çok dengesiz olmuş malesef aksama kadar hiçbir şey yememişsin bu şekilde vücuduna zarar veriyorsun
30.10.2017

08:00
1 dl ekmek, 1 çb fındık, lor kavurma, 8 zeytin, dereotu, turp

15:30
1 dl ekmek, lor kavurma, 8 zeytin, dereotu, turp

Su : 2,5 lt
Spor : 40+40+40 dk yürüyüş
waaoouuw spor süper

Kizlar menumu yazayim

Kahvalti:11.00 uc kasik menemen,iki kadik kavirmali yum,6 yesil zeytin,2 dilim tb ekmegi,cay.

2 litre su 30 dk yuruyus
afiyet olsun akşamki patates olmasaydı da olurmuş ama yine de çok değil güzel afiyet olsun

Kizlaar
Size haberim var.
Uzun zamandir aklimdaydi master yapmak. Tam benim isime bransima uygun teknoloji uzerine bir master egitimine baslamayi planliyorum. Bu hafta misafir olarak derslere girip bakacagim ve eger cok uormazsa beni haftaya okulla kontrat imzalayip baslayacagim. Normalde ozel okul fiyat da baya tuzlu ama Avrupa Birligi fonuyla daha uyguna gelecek. Tabii bazi sorular var kafamda:
1- okulu 2 yilda bitirip mezun olamazsam fonun yerine tum parayi ben oduycem ve cezasi guzel bir araba parasi kadar.
2- dersler 2 haftada bir. Ama ders saatleri yogun. Carsamba. Persembe cuma gunleri saat 16 ten 21:30 a kadar ve cumartesi pazar sabahin korunden aksam 18e kadar. Ama 2 haftadabir. Derse katilim mecburi degilse ayni ceza yine odenecek.

Yarin aksam misafir ogrenci olarak ilk derslere katilacagim. Sukur simdi isim de pozisyonum da iyi ama 2 sene disimi sikar ve bitirirsem super bir yukselme olanagim olacak.
Esim yemegi. Temizligi herseyi yaparim kizimiza da bakarim istiyorsan oku yuksel diyor.
Kuzum aklı başında kadınsın, sorumluluklarının bilincindesin, gençlerin deneyimsizliği yok sende, eline aldığın işi hakkıyla bitirirsin, okuyabilmen için de tüm şartlar fazlasıyla gerçekleşmiş, bir tek sen eksiksin, babanın evinden iyi deyimi tam durumuna uygun şu an, iki sene de hoop diye geçer gider, hayırlı a olsun demek düşer bize

Zukkuuum neyin var kuzum, geç kalkmalar, yememeler, su içmemeler, ekransız eliptik yapmamlar falan, yakışıyor mu hiç sana, bak beni de üzüyorsun, böyle olmaz canım, sabahın bereketinde kalk, aç camlarını mis gibi, gönder kocanı işe, evini şööyle derle topla bir saate, al özenle hazırladığın kahvaltını önüne, kuzunu da yanına, ye mis gibi, yap sporunu, sonra akşam yemeğini pişir falan derken gün bitiverir, lütfen böyle yapma canım, yok illa beni yenince mutlu olacaksan o da olur, feda ederim kendimi sana :)

Kızlar ben sabahtan beş tane 500 cc suyu doldurup koyuyorum bir köşeye, bir bir alıp içiyorum, küçük olduğu için çok gelmiyor gözüme bir bir, yoksa kış mevsiminde kimse su içmek istemiyor, gayret biraz lütfen

Kizlar menumu yazayim

2 litre su 30 dk yuruyus
Afiyet olsun canim.

inşallah canım istediğin gibi olur da neden 15 ocak

inşallah gönlünce olur ve inşallah yaparsın

afiyet olsun güzel olmuş

yok canım kadın hastalıkları işte malum

hımm ben de dedim acaba ben de mi sorun var ben yemek yetmezsem doymuyorum da

canım çok dengesiz olmuş malesef aksama kadar hiçbir şey yememişsin bu şekilde vücuduna zarar veriyorsun
waaoouuw spor süper
Ins canim.

Kuzum aklı başında kadınsın, sorumluluklarının bilincindesin, gençlerin deneyimsizliği yok sende, eline aldığın işi hakkıyla bitirirsin, okuyabilmen için de tüm şartlar fazlasıyla gerçekleşmiş, bir tek sen eksiksin, babanın evinden iyi deyimi tam durumuna uygun şu an, iki sene de hoop diye geçer gider, hayırlı a olsun demek düşer bize
Sagol canim yorumun icin. Ins istedigim gibi olur. Dedigin gibi 2 sene gecer gider hoop diye

Back
X