Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın, ben bu hafta yediklerini not almadım çünkü hafta içi katıldım aranıza, hem şu anda diyet yapmıyor vücudu diyete hazırlıyorum :) birde sormak istediğim diyet haftası cumadan cumaya mı pzt. Cumaya mı ???
Cnm resmi tartı günümüz cuma oluyor. Sende yarın sabah tuvaletten sonra ve mümkünse üzerinde ağır kıyafetler olmadan tartıl ve buraya bildir bu senin başlangıç kilon olur. Pazarteside ara kontrol günümüz. Kendimizi dizginlemek için.
Kızlar sağ diz kapağının kemiği çok ağrıyor yururmeme engel oluyor bazen hele dizlerimin üzerine oturursam hiç kalkıp yürüyemiyorum kısa bir süre toparlıyorum gidip. Bi röntgen cektiriyim bakalım
Benimde bi ara çok oluyodu cnm özellikle yürüyüşü çok yaptığımda olurlu. Ama şükür şimdilik öyle bi şikayetim yok. Ama tedbir olsun sen bi röntgen çektir tabi
Kızlar bu sabah itibariyle ile 15.7 kılo gitmiş ama.ben bazen hiç kilo vermemiş gibi hissediyorum kendimi bu kötü birşey mi ya ben hele bazı zamanlar oluyor ki hala 94 kilodaymisiim gibi geliyor mesela kıyafetlerim bollasti baya 42 bedene indim sanırsam benimkiler 46 falandı ama onları giymeme rağmen arkama dönüp baktığımda hala yerinde acaba üstten aşağı bakıyorum diyemi öyle geliyor bana ya kalcam epey çıkık diye şimdi daha fena oldu belim çok inceldi çünkü ve bu beni rahatsız etmeye başladı mesela belden oturtma kıyafetten sorun yok ama tunikte falan sinir bozucu oluyor ve hiç spor.yapasim yok :KK43:
Banada oluyo aynısı gerçi ben daha 3 kilo verdim ama yinede özellikle yemeklerden sonra kendimi çok yemiş gibi ve hiç kilo veremiyomuşum gibi hissediyorum
S sevilumut
Kuzum öyle kalabalık ve sıkıcı bir ortam ki, Rabbim şifa arayanlara şifa versin, zaten endokrine gidemedim biliyorsun, dahiliyeye rica ettim istedi birkaç tetkik ama ne gelecek bilmiyorum inan, kan verip geldim, troitlere falan girme şansım olmadı, ultrason bir hafta sonraya gün verdi, sonuçları bile arkadaşlara aldıracağım, siz bana doktorluk yapacaksınız artık
Evet cnm çok can sıkıcı bi ortam haklısın allah kimseyi düşürmesin ama eksikte etmesin. İnş tahlil sonuçların iyi çıkar cnm çok çok geçmiş olsun.

Bi arkadaşım var burda hemde komşum. Tayini çıktı ve haftaya cuma son iş günü. Bu yüzden cuma gecesi benle başlıyo ve cumaya kadar neredeyse her akşam biyerde toplanacağız. Tabiki pastalar börekler çörekler ikram edilecek. Benimle birlikte toplam 5 ev var. Ben bu 5 gece akşam yemeği yemesemde ikramlardan yesem olurmuki acaba???

Bi arkadaşım var burda hemde komşum. Tayini çıktı ve haftaya cuma son iş günü. Bu yüzden cuma gecesi benle başlıyo ve cumaya kadar neredeyse her akşam biyerde toplanacağız. Tabiki pastalar börekler çörekler ikram edilecek. Benimle birlikte toplam 5 ev var. Ben bu 5 gece akşam yemeği yemesemde ikramlardan yesem olurmuki acaba???
az az ye salata olan şeyleri ye akşam yemeği de yeme

c
Kızlar bu sabah itibariyle ile 15.7 kılo gitmiş ama.ben bazen hiç kilo vermemiş gibi hissediyorum kendimi bu kötü birşey mi ya ben hele bazı zamanlar oluyor ki hala 94 kilodaymisiim gibi geliyor mesela kıyafetlerim bollasti baya 42 bedene indim sanırsam benimkiler 46 falandı ama onları giymeme rağmen arkama dönüp baktığımda hala yerinde acaba üstten aşağı bakıyorum diyemi öyle geliyor bana ya kalcam epey çıkık diye şimdi daha fena oldu belim çok inceldi çünkü ve bu beni rahatsız etmeye başladı mesela belden oturtma kıyafetten sorun yok ama tunikte falan sinir bozucu oluyor ve hiç spor.yapasim yok :KK43:
anım kilo verdikçe veresi geliyor insanın bence bu iyi bir durum

Konuyla çok alakalı değil ama ben emzirmeyi bırakalı 3 ay oldu ama hala bazen süt varmış gibi hissediyorum, göğüslerimde hala büyük size de bunlar oldu mu, ilk çocuğum 9 yasında e aradan o kadar zaman geçince unutuyor insan :)
Vallah cnm benimde olmuştu 5-6 ay sürmüştü ama benim oğlum 50 gün emmişti oda zarla zorla. 50 günden sonra tamamen bıraktı ben ona rağmen 2 ay sağdım ara ara sonra sağmayoda bıraktım ama göğüs pedini uzun süre kullanmıştım.

günaydın kızlarım iyi sabahlar.. haftanın sonuna geldik mi yine.. ne çabuk geçiyor bu zamanlar..

dün ki menümü yazayım.. spor hocam topa tuttu valla ya.. of moralim bozuluyor böyle olunca..

sabah; 1 bardak su ( içine ceviz koydum geceden, beklettim) sabah o cevizleri yedim, yanına çeçil peyniri
öğlen; 1 kase salata, 1 dilim ekmek, 1 ayran
ara; 1 bardak soya sütlü latte
akşam; 3 tane kızarmış sardalya, salata, 2 dilim ekmek

su; 3lt
spor; 15dk yürüyüş, 5dk eliptik, sonra tansiyonum düşünce bıraktım, akşam da yapmadım. bugün yapıcam...
Bu ceviz bekletip yemek ne ise yariyor ki

herkese günaydın ben dün çikolata yedim bu yüzden kendime küsüm bu hafta olmadı yapamadım beceremedim gereksiz bir şekilde yemeye meyil var olmadı bu hafta
Kusup koyverme o zaman bi öğün astiysan diger ogun normal devam et nasilsa olan oldu diye salarsak ohoooo

sütün içine direk mi koyuyorsun canım
Sut biraz sicak olursa daha iyi oluyor direk koyuyoruz
Slm kızlar biz ailecek şifayı kapmışız dün giremedim hiç. Menümüde yazayımda dünkü

Sabah 7.30
2 dilim çavdar
1 kk peynir
Domates

Ara 10.00
Nescafe
10 çiğ badem

Öğle 12.15
Küçük bir patatesten kızartma
1 kk yağsız peynir
2 bardak şekersiz çay

Akşam 17.30
Hamsi tava
Salat1 dilim çavdar

Su 2.5 lt
Spor yok
Kizartma miii vaay tadini unutmus olabilirim :D

Onu ancak sporla halledebilirsin hilal ya baska türlü olmaz

Cnm resmi tartı günümüz cuma oluyor. Sende yarın sabah tuvaletten sonra ve mümkünse üzerinde ağır kıyafetler olmadan tartıl ve buraya bildir bu senin başlangıç kilon olur. Pazarteside ara kontrol günümüz. Kendimizi dizginlemek için.

Benimde bi ara çok oluyodu cnm özellikle yürüyüşü çok yaptığımda olurlu. Ama şükür şimdilik öyle bi şikayetim yok. Ama tedbir olsun sen bi röntgen çektir tabi

Banada oluyo aynısı gerçi ben daha 3 kilo verdim ama yinede özellikle yemeklerden sonra kendimi çok yemiş gibi ve hiç kilo veremiyomuşum gibi hissediyorum

Evet cnm çok can sıkıcı bi ortam haklısın allah kimseyi düşürmesin ama eksikte etmesin. İnş tahlil sonuçların iyi çıkar cnm çok çok geçmiş olsun.
Bende de pişmanlık hissi oluyor ve yemek yeme iştahım kaçıyor anoreksiayi gördüm bugün de baya bir iki belirtiye uyuyorum allah göstermesin zaten devamlı tepemdekiler yeter bırak yok hastanelere düşeceksin gibi saçma salaklar şeyler söylüyorlar
bir çeşit onlar salata yapsın bir çeşit sen götür kendine göre birşeyler hafi ye az az ye birşey olmaz sporla telafi edersin

Konuyla çok alakalı değil ama ben emzirmeyi bırakalı 3 ay oldu ama hala bazen süt varmış gibi hissediyorum, göğüslerimde hala büyük size de bunlar oldu mu, ilk çocuğum 9 yasında e aradan o kadar zaman geçince unutuyor insan :)
merhaba denizcim tanisamadik seninle hilal ben hoşgeldin canım takımımıza ben kızımı 6 aylıkken falan diye emzirmeye bırakalı çok çok 7 ay olsun kızım sen 18 ayının içinde gogislerimi sıkınca hala süt damlası çıkar kimi ikinci gebeliğe kadar geçer dedi kimi normal değil dedi ama sıkıntı etmedim ben hiç 15 kilo verince göğüslerin felaket durumda sundu ve şarkılar :( 8 kilo daha vermem lazım ve memeler ne olacak hiç bilmiyorum

c

anım kilo verdikçe veresi geliyor insanın bence bu iyi bir durum
öylemi dersin ki ya ben senin ismini hep unutuyorum şu frida yüzünden :)

Sabah
Çay
Lor pisirmesi
2 dilmekmek

Öğlen
Domates salata
2 anne kurabiyesi

Aksam
Kakaolu süt

1 lt su
Kuzum birsey yememissin. Canin istemedi galiba. Insallah metabolizman yavaslamaz, yavaslamazsa sorun yok. Az yemeden zayiflayamiyoruz zaten o kesin :KK66:
Kizlar Nasılsıniz?
Slm canim. Iyiyiz sukur. Bugun okulla kontrat imzaliyorum ve ogrenci hayatim baslasiin. 2 sene tabiri caizse cook kosusturmali gecek benim icin. cocuk- koca- is- ev- okul-sinav insallah basaririm.

günaydın kızlarım iyi sabahlar.. haftanın sonuna geldik mi yine.. ne çabuk geçiyor bu zamanlar..

dün ki menümü yazayım.. spor hocam topa tuttu valla ya.. of moralim bozuluyor böyle olunca..

sabah; 1 bardak su ( içine ceviz koydum geceden, beklettim) sabah o cevizleri yedim, yanına çeçil peyniri
öğlen; 1 kase salata, 1 dilim ekmek, 1 ayran
ara; 1 bardak soya sütlü latte
akşam; 3 tane kızarmış sardalya, salata, 2 dilim ekmek

su; 3lt
spor; 15dk yürüyüş, 5dk eliptik, sonra tansiyonum düşünce bıraktım, akşam da yapmadım. bugün yapıcam...
afiyet olsun canim. Amman dikkat tansiyona var mi normalde tansiyon problemin? Yoksa spordan ve diyetten dolayi mi acaba?

canım meyve konusunda bence biraz sınırlama getirsen kendine iyi olur
Haklisin canim. meyveler yuzunden yemek yiyemedim kalori dolunca.
sütün içine direk mi koyuyorsun canım
evet canim. sutu isit. icine ne kadar istiyorsan kako koy. Hatta ben her aksam sicak suyla iciyorum sutsuz iciyorum ki aksamlari ekstra kalori almayayim diye. Sicak sutun veya sicak suyun icine istedigin kadar kakao koy karistir icc. Ayni cikolata tadi misss.

Slm kızlar biz ailecek şifayı kapmışız dün giremedim hiç. Menümüde yazayımda dünkü

Sabah 7.30
2 dilim çavdar
1 kk peynir
Domates

Ara 10.00
Nescafe
10 çiğ badem

Öğle 12.15
Küçük bir patatesten kızartma
1 kk yağsız peynir
2 bardak şekersiz çay

Akşam 17.30
Hamsi tava
Salat1 dilim çavdar

Su 2.5 lt
Spor yok
Cook gecmis olsun canim. ve galiba aksamda baligin yaninda salata vardi yazmayi unuttun sanirsam.
Afiyet olsun guzel menu.

Selam kızlar nasılsınız ?nasıl gidiyor bakalım?:KK6:
Selam Yelizim nerelerdesin? goremedik seni cook uzun zamandir. Nasilsin? sagligin sihhatin nasil ?
Ayy ben ogrenci oldum senin yoklugunda :D yuksek lisansa basliyorum. 2 sene nefes almak yasak bana. amma bitirip mezun olunca wuuuwuu olacam yani cosup gidicem isimde ;)

Kızlar geçmişi okudum. Dünkü menüleriniz güzel abartı bişey göremedim sadece zukkum zukkum seni menünü beğenemedim cnm çok az çok dengesiz sağlığına dikkat et cnm son zamanlarda menülerin hep böyle. Bizide üzüyorsun kendine dikkat et lütfen.

Hoşgeldin cnm ben sevil

Ne güzel cnm iyi geçmesine çok sevindim hayırlısı olsun

Bugünlerde benimde motivasyonum çok düşük heran bırakasım var :KK43:(

Geçmi olsun berilcim bizde öyleyiz cnm bende az evvel eşime diyordunki acaba birtek bizmi ailecek hastalanıyoruz diye sen beni aydınlattın cnm. Bizdede sabah oğlum öğlen ven akşam eşim hastalanmaya başlar ve ikinci günü herkes pert. Ama ailenin annesi olarak kalkıp onlara bakmak bana düşüyor.

Geçmiş olsun cnm yaptırdınmı tetkiklerini??
Sagol canim anlayamazsam diye korkuyordum. gerci 3 tane ders bayaa zor ama insallah calisirsam basaririm gibi geliyor.

Bende de pişmanlık hissi oluyor ve yemek yeme iştahım kaçıyor anoreksiayi gördüm bugün de baya bir iki belirtiye uyuyorum allah göstermesin zaten devamlı tepemdekiler yeter bırak yok hastanelere düşeceksin gibi saçma salaklar şeyler söylüyorlar
bir çeşit onlar salata yapsın bir çeşit sen götür kendine göre birşeyler hafi ye az az ye birşey olmaz sporla telafi edersin

merhaba denizcim tanisamadik seninle hilal ben hoşgeldin canım takımımıza ben kızımı 6 aylıkken falan diye emzirmeye bırakalı çok çok 7 ay olsun kızım sen 18 ayının içinde gogislerimi sıkınca hala süt damlası çıkar kimi ikinci gebeliğe kadar geçer dedi kimi normal değil dedi ama sıkıntı etmedim ben hiç 15 kilo verince göğüslerin felaket durumda sundu ve şarkılar :KK43: 8 kilo daha vermem lazım ve memeler ne olacak hiç bilmiyorum

öylemi dersin ki ya ben senin ismini hep unutuyorum şu frida yüzünden :)
Hilal gercekten cok sagliksiz yiyorsun ama hatta yemiyorsun yani kalorisi az seylerden o kadar cok yiyebilirsin ki aslinda az yemene de gerek kalmaz pisman olmana da

Kuzum birsey yememissin. Canin istemedi galiba. Insallah metabolizman yavaslamaz, yavaslamazsa sorun yok. Az yemeden zayiflayamiyoruz zaten o kesin :KK66:
Valla ben bu hafta hep baya iyi yedim ya insallah yarin az da olsa bi eksi cikar

Bu ceviz bekletip yemek ne ise yariyor ki

Kusup koyverme o zaman bi öğün astiysan diger ogun normal devam et nasilsa olan oldu diye salarsak ohoooo

Sut biraz sicak olursa daha iyi oluyor direk koyuyoruz

Kizartma miii vaay tadini unutmus olabilirim :KK70:

Onu ancak sporla halledebilirsin hilal ya baska türlü olmaz

bak bu işlere yarıyor :)

Malzemeler,

1 adet bütün ceviz (Sert dış kabuğu soyulmuş)

1 su bardağı oda sıcaklığında su

Hazırlanışı,

Cevizin içindeki minerallerin suya geçmesi için, ceviz suyu geceden hazırlanıp sabaha kadar bekletilir ve sabah aç karna içilir. Yapmanız gereken çok basit: 1 su bardağı suyun içine 1 adet bütün cevizi ekleyip sabaha kadar bekletin.

Sabah uyandığınızda aç karna, oturarak ve en az 3 yudumda ceviz suyunu için. Cevizi yiyin. Her zamanki gibi diyete uygun kahvaltınızı yapın.

Emziren anneler, hamileler, diyabet, tiroid ve kolesterol hastaları için uygun olan ceviz suyunu, istediğiniz kiloya inene kadar her gün yapmalısınız.

Ceviz suyunu mucizevi hale getiren özelliklerini öğrenmeye ne dersiniz? İşte, cevizin faydaları:

1. Protein içeriğiyle yağ yakmayı hızlandırır.
  2. Omega 3 yağlarıyla sinir sistemini korur.
  3. Ara öğünde yenildiğinde tok tutup kilo verdirir.
  4. Karaciğeri güçlendirip hormonları dengeler.
  5. Detoks etkisiyle vücudu içeriden temizler.
  6. Doymamış yağ içeriğiyle kabızlığı giderir.
  7. Sporcuların kas yapmasını sağlar.
  8. Saç ve tırnak sağlığı için faydalıdır.
  9. Cildi nemlendirip yaşlanmaya karşı korur.
  10. Damar tıkanıklığına karşı korur.
  11. Kansere karşı koruyucu ve iyileştiricidir.

Back
X