Cnm resmi tartı günümüz cuma oluyor. Sende yarın sabah tuvaletten sonra ve mümkünse üzerinde ağır kıyafetler olmadan tartıl ve buraya bildir bu senin başlangıç kilon olur. Pazarteside ara kontrol günümüz. Kendimizi dizginlemek için.Günaydın, ben bu hafta yediklerini not almadım çünkü hafta içi katıldım aranıza, hem şu anda diyet yapmıyor vücudu diyete hazırlıyorum :) birde sormak istediğim diyet haftası cumadan cumaya mı pzt. Cumaya mı ???
Benimde bi ara çok oluyodu cnm özellikle yürüyüşü çok yaptığımda olurlu. Ama şükür şimdilik öyle bi şikayetim yok. Ama tedbir olsun sen bi röntgen çektir tabiKızlar sağ diz kapağının kemiği çok ağrıyor yururmeme engel oluyor bazen hele dizlerimin üzerine oturursam hiç kalkıp yürüyemiyorum kısa bir süre toparlıyorum gidip. Bi röntgen cektiriyim bakalım
Banada oluyo aynısı gerçi ben daha 3 kilo verdim ama yinede özellikle yemeklerden sonra kendimi çok yemiş gibi ve hiç kilo veremiyomuşum gibi hissediyorumKızlar bu sabah itibariyle ile 15.7 kılo gitmiş ama.ben bazen hiç kilo vermemiş gibi hissediyorum kendimi bu kötü birşey mi ya ben hele bazı zamanlar oluyor ki hala 94 kilodaymisiim gibi geliyor mesela kıyafetlerim bollasti baya 42 bedene indim sanırsam benimkiler 46 falandı ama onları giymeme rağmen arkama dönüp baktığımda hala yerinde acaba üstten aşağı bakıyorum diyemi öyle geliyor bana ya kalcam epey çıkık diye şimdi daha fena oldu belim çok inceldi çünkü ve bu beni rahatsız etmeye başladı mesela belden oturtma kıyafetten sorun yok ama tunikte falan sinir bozucu oluyor ve hiç spor.yapasim yok![]()
Evet cnm çok can sıkıcı bi ortam haklısın allah kimseyi düşürmesin ama eksikte etmesin. İnş tahlil sonuçların iyi çıkar cnm çok çok geçmiş olsun.S sevilumut
Kuzum öyle kalabalık ve sıkıcı bir ortam ki, Rabbim şifa arayanlara şifa versin, zaten endokrine gidemedim biliyorsun, dahiliyeye rica ettim istedi birkaç tetkik ama ne gelecek bilmiyorum inan, kan verip geldim, troitlere falan girme şansım olmadı, ultrason bir hafta sonraya gün verdi, sonuçları bile arkadaşlara aldıracağım, siz bana doktorluk yapacaksınız artık