Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlarr bana bakın.. Beril'i utandırmamam lazım.. perşembe sabahına kadar burdayım.. aranızda regl olacak, aman diyetimi yapamayacağım, kesin artı getireceğim diyenler varsa şimdi çıksın ortaya..

sonra külahları değişmeyelim.. (özel durumu olanlar hariç.. )

bu hafta herkes elinden gelenin yarısını yapacak, haftaya da diğer yarısını yapacak.. :) sonra herkes bu hafta kilo verir, haftaya kimse veremez fln.. istikrar lazım bize..

ben kendime 1 kg hedefi koydum.. her sabah size tartıdaki durumu bildireceğim..

sizin önerisi olan var mı?

evde yapabilecek olana hocamın önerdiği GFIX hareketini söyleyeceğim.. 15dk yapılacak sadece.. söylediğine göre sonrasında 2 saat yağ yakımı devam ediyormuş..
15 dakikaysa iyiymis canim. Haftaya ben spor da yaparim elimden geldigince. benim hedefim de haftaya 66 yi ucundan azicaik gormek insallah.

kızlarr bana bakın.. Beril'i utandırmamam lazım.. perşembe sabahına kadar burdayım.. aranızda regl olacak, aman diyetimi yapamayacağım, kesin artı getireceğim diyenler varsa şimdi çıksın ortaya..

sonra külahları değişmeyelim.. (özel durumu olanlar hariç.. )

bu hafta herkes elinden gelenin yarısını yapacak, haftaya da diğer yarısını yapacak.. :) sonra herkes bu hafta kilo verir, haftaya kimse veremez fln.. istikrar lazım bize..

ben kendime 1 kg hedefi koydum.. her sabah size tartıdaki durumu bildireceğim..

sizin önerisi olan var mı?

evde yapabilecek olana hocamın önerdiği GFIX hareketini söyleyeceğim.. 15dk yapılacak sadece.. söylediğine göre sonrasında 2 saat yağ yakımı devam ediyormuş..
aa ve tabikii hayirli olsun kapitaniim Seviliim ;)
daha çok kişiden yapalım sesi duymak istiyorum :) sütyeninizin içi ter dolsun istiyorum :) alın terlerinizi silerken beni hatırlayın istiyorum.. kafayı yedim :)
Amaniin bu kapitan eskiden fenaa cikti ;) saka bir yana gercekten canim bu aralar katilim da cok az kilo verme de. Iyi olur yeni baslangiclar yemni fikirler

Bu gittiğim iyi denen doktor canım, böyle yapıyorlar sonra da kendi başınıza ilaç kullanmayın diyorlar, diyetisyene başlayacağım bakalım, diyetisyen mutlaka yükseltmek lazım o değerleri dedi, alacağım eczaneden kendim kullanacağım
Insallah bu diyetisyen iyi gelir canim sana.

Derya gitmeden aklıma geldi ..diyetisyenler kurudut vermiyor mesela ..taze meyve daha çok ..kuru incir 1 tane vermişti bana .kuru kayısı 2 tane ..daha mı kalorili acaba?aklıma takıldı
ama sen menü almışsın çok iyi :KK66:inşallah etkili olur kafan rahat olur hem
Sagol canim bilgi verdigin icin. Insallah bu hazir menulerle daha guzel kilo veririm bu aralar kilo vermem azaldi iyice ondan ekmek tuketiyorum metabolizmam biraz hizlansin diye.

Ya üzülmekle olmuyor işte bende çok üzülüp ağlamıştım ..yavaş yavaş gidiyor ama hemen pes etmemek lazım ..inşallah diyetisyenin iyidir ve seni güzel yönlendirir .senin menülere bakayım bende bu hafta :KK19:
İnşallah canım yaa, emek veriyor azmediyorsun ya, insan karşılığını bekliyor doğal olarak

Canım hiçbiri çaresiz dertler değil aslında kilo versen çoğu kalkacak inşallah ..d vitamini ve b12 yükseltilir inşallah ..şeker düşmesi bende de var annem yani ailem şeker hastası ..ben az az yiyerek verdim bir sürü kilo ..yoksa elim ayağım titriyordu gerçekten
Yapacağız canım birşeyler bakalım, uzun zaman alıyor bizim gibilerin işleri, neyse Rabbim bundan geri koymasın, halledeceğiz bir şekilde

bende azaltacam salata düzenine geri dönecem böyle gitmiyor
Azaltinca da diger turlu sorun oluyor ben bu duzende devam edicem

Sen bilirsin tabi Cigdemcim ama bence boyle devam et. Eger bu hafta kilo veremediysen onumuzdeki hafta verirsin. Hem sen koruma istiyordun bak bu hafta korudun kilonu :KK66:
Tamam ablacim bu duzen devam ediyorum o zaman

Yok kuzum genel yazilmis birsey o. Senin masallahin var her hafta eksiyle gelsin. Sen bizim fistigimizsin ve hatta manken mi desem :KK66:
Ay yok daha manken olamadik boyum cok kisa bu kilo fazla o yuzden

Haklisin canim. Elimizden geleni yapip haftaya guzel bir derece yapmamiz lazim. Kizlaar ne dersiniz hadi yarisalim mi?? lina0156 lina0156 Canim ne dersin bu hafta ikimiz yarisalim mi? Kilolar da cook yakin.
Ben ekildim galiba bitti mi rakiplik bu hafta yenildim diye ses etmiyordum demek terkettin beni :(

Sevgılı tıytıllar bu son mesaj olsun kendınıze ıyı bakın toparlanıp gelınce görüşmek üzere öpüldünüz
Ormangozlu ben gelmeye mezun olursun kesın şimdiden başarılar korumada
Sagol ablacim iyi dinlenmeler sana da iyi bak kendine

Uzun bir aradan sonra menumu yazayim kizlar

Sabah 10.00
1 bardak limonlu su
2 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
2 dilim t.b. ekmegi
Sekersiz cay

Ogle
2 sekesiz turk kahvesi

Aksam 17.00
4 kasik kuru fasulye
2 dilim t.b. ekmegi
1 salatalik

1 lt su simdilik

Kocaman bir lahana aldim acikirsam ondan yiycem cig yemeyi cok seviyorum kaloriside dusuk
Ah çok şükür seni burda görmek güzel ;) menun güzel. Ye çiğ çiğ onlarim

Sevgılı tıytıllar bu son mesaj olsun kendınıze ıyı bakın toparlanıp gelınce görüşmek üzere öpüldünüz
çabuk ve enerji dolu dönmeni bekliyoruz. Dikkat et kendine.

İnşallah kuzum yalnızca zaman alacak biraz
zaman herseyin ilacı demişler. ;)

Haklisin canim. Elimizden geleni yapip haftaya guzel bir derece yapmamiz lazim. Kizlaar ne dersiniz hadi yarisalim mi?? lina0156 lina0156 Canim ne dersin bu hafta ikimiz yarisalim mi? Kilolar da cook yakin.
seninle yarışmayı isterim aslında ama Bydelikiz Bydelikiz önce davrandı onla yarışa başladık ama eğer oluyorsa 3 kişi de yarışabiliriz

Uzun bir aradan sonra menumu yazayim kizlar

Sabah 10.00
1 bardak limonlu su
2 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
2 dilim t.b. ekmegi
Sekersiz cay

Ogle
2 sekesiz turk kahvesi

Aksam 17.00
4 kasik kuru fasulye
2 dilim t.b. ekmegi
1 salatalik

1 lt su simdilik

Kocaman bir lahana aldim acikirsam ondan yiycem cig yemeyi cok seviyorum kaloriside dusuk
ooo devamı da gelir inşallah güzel menün afiyet olsun
inşallah her şey en güzel şekilde yoluna girer de bir an önce aramıza dönersin allah yardımcın olsun
Ya kizlar. Cok ama cok dilerim ya bugun kilo bildirimi vardi
evet canım bugün kaç kere girdim baktım acaba versin mi diye bildirim yapmamıştın bugün cuma hatirlarsan..peki kilo verdin mi inşallah vermissindir

Kizlar kendime cok kizdim ya nasil boyle bir hata yaparim diye:( sabah erken tartilmayayim dedim bekledim sonra da kosturmacadan unutmusum.

Simdi yoldatiz istanbula gidiyoruz,saabahta tartildiktam sonra disari ciktik kardesimin evine ilk defa gidicez hediye baktik,sonra da okul tamamem unutmusum ben:

beni cikarmadiniz umarim listeden

ooo devamı da gelir inşallah güzel menün afiyet olsun

inşallah her şey en güzel şekilde yoluna girer de bir an önce aramıza dönersin allah yardımcın olsun
evet canım bugün kaç kere girdim baktım acaba versin mi diye bildirim yapmamıştın bugün cuma hatirlarsan..peki kilo verdin mi inşallah vermissindir
Ya verdim vermesine de neye yarar bu saatyen sonra:(

Menum bugun 1300 kalori :D
Sabah: 4 yk musli 4 yk yogurt 10 cig findik
Oglen: 2 dilim kepek ekmegi, 1 dilim hindi salam, 1 kk beyaz peynir, roka domates, ayran
Ara: kakaolu sut
Aksam: 2 yumurtayla kiymali yumurta, 7 zeytin, 1 bardak ayran, 2 dilim kepek ekmegi domates salatalik
Su: 2lt
Spor: bugun bittim yorgunluktan eve yeni geldim yapar miyim bilmiyorum

Back
X