Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

menüm
sabah 11.00
2 dilim ekmek
1.5 kk peynir
2 zeytin
1soğanlı yumurta
1 tk bal domates salatalık

Ara 1 portakal ve yarim elma

Akşam 16.30
1 dilim kepek ekmeği
5 kaşık zeytin yağlı taze fasulye
1 kepçe yoğurt çorbası
salata
Ara 2 kuru incir ve 10 antep fıstık
su 2 litredir tahmini. spor yarim saat eliptik
Afiyet olsun canim. Menun de sporun da guzel elif cim.

slm kizlar bugun de free takildim. acikcasi canimin istedigi cogu seyi yedim. 65i gorunce bir mola verecektim 3 gun biraz uzun ama 3 gun mola.
bugunku kenum
sabah: 1 bucuk tereyagli yumurta. 3 dilim ekmek. 2 dilim peynir. domates.
ara: 1 tabak patlamis misir yagsiz tuzsuz
ara: 1 fincan sutlu kahve 4 tane hurma. 1 kase kazandibi
ara: 2 muz. 2 bardak sut. ceyrek nar.
ara: 1 kase kazandibi.
aksam saat 16:00 da: 1 kase mercimek corbasi. 2 kofte. 2 yk kadar kizarmis patates. yogurtlu kabak salatasi. 2 dilim ekmek.

su: 2 lt
spor: 30 dk yuruyus
Afiyet olsun canim. Aslin da bu yaptigin da detoks etkisi yapabilecek birsey biliyor musun derya cim. Diyetisyenim diyette detoks vucudu sasirtmak icin yapilmali bu yuzden kilo vermesi duran bazi danisanlarima 2 gun boyunca canlarinin istediklerini yemelerini tekrar diyete donmelerini oneriyorum ve bu da vucudu sasirttigi icin cok etkili oluyor guzel kilo vermeye basliyorlar diye anlatmisti.

Yarıdan biraz fazla çay bardağı karabuğday haşla süz 1 su bardağı süt ısıt üstüne dök 5 dk da öyle kaynat üzerine bir çorba kaşığı kadar bal biraz tarçın. Çok kolay canım çokta doyurucu.
Tam diyetlik guzel bir tarif. Tesekkurler bizimle paylastigin icin canim.

Iyi aksamlar arkadaslar. Once menumu yazayim sonra gecmisi biraz okuyayim.
07:30
1 bard. Sut

Kahvalti
2 dl.ekmek t.b.
1 dl. Peynir
1 hasl. Yumurta
Domates salatalik

Ara ogun 1 elma 2 ceviz

Ogle
4 y.k. soganli yagni (etli)
1 dl. Ekmek
4 yk. Yogurt
Salata

Ara
2 etimek
1 bard. Ayran

Aksam
6 y.k. pazi yemegi (z.yagli)
1 dl. Ekmek t.b
4 y.k. yogurt
Salata

Ara
1 kuru elma
1 c.b. sut

1 fincan adacayi

Su 3 lt.
Spor 10 + 5dk. F.tdv. kas hark.
25 dk. Yuruyus
afiyet. şifa olsun çok güzel

pazartesiye kadar kendi kendime mola verdim canim. cok iyi degil ama cok yiyesim var ve cok uzun suredir diyetteyim. bakalim ins bu haftaya arti getirmem.
ins bebisin olsun sonra gelirsin beraber veririz canim ben ben verdim dogum oncesinden bile zayifim tabii 5 aya yakin zaman aldi o ayri :p

Bakalım benim süreç nasıl işleyecek merakla bekliyorum bende..

Afiyet olsun canim. Aslin da bu yaptigin da detoks etkisi yapabilecek birsey biliyor musun derya cim. Diyetisyenim diyette detoks vucudu sasirtmak icin yapilmali bu yuzden kilo vermesi duran bazi danisanlarima 2 gun boyunca canlarinin istediklerini yemelerini tekrar diyete donmelerini oneriyorum ve bu da vucudu sasirttigi icin cok etkili oluyor guzel kilo vermeye basliyorlar diye anlatmisti.

Doğru söylüyorsun.. ayrıca artı getirme ya.. diren az daha.. yılbaşına ne kaldı.. evet tempon bu aralar çok yüksek, muhtemelen yoruldun ama o Kh sana mutluluk getirmeyecek.. grrçi menün çok da rahatsız etmedi.. sen artık tam bir bilinçli tüketicisin bence :))

İyi geceler kızlar; bugün sporda yorulmuşum baya kas ağrım var.. magnezyumumu da almadan yatağa girdim, üşendim.. böyle sızlanırım işte..

Menümü yazayım;

Sabah; 2 dilim süzme peynir, yarım muz, 1 tk bal, 6 badem
Öğlen; 5 yk taze fasulye, 1 çorba kasesi pancar turşusu, 3yk yoğurt
Ara:1 elma
Akşam; 1 dilim peynir, 1tk fava, 1tk haydari, ızgara domates, biber, 2köfte, yarım dilim ekmek
Su: 1,5 lt(az oldu bugün ya)
Spor; 1 saat hocayla ders

Bugün sabah tartı çok güzeldi benim için.. 74ü gördüm bir şekilde.. mucize gibi.. bu sayıyı ilk defa görüyorum.. inşallah yılbaşına daha da güzellerini göreceğim..

Umarım haftasonunuz güzel geçiyordur..

İyi geceler kızlar; bugün sporda yorulmuşum baya kas ağrım var.. magnezyumumu da almadan yatağa girdim, üşendim.. böyle sızlanırım işte..

Menümü yazayım;

Sabah; 2 dilim süzme peynir, yarım muz, 1 tk bal, 6 badem
Öğlen; 5 yk taze fasulye, 1 çorba kasesi pancar turşusu, 3yk yoğurt
Ara:1 elma
Akşam; 1 dilim peynir, 1tk fava, 1tk haydari, ızgara domates, biber, 2köfte, yarım dilim ekmek
Su: 1,5 lt(az oldu bugün ya)
Spor; 1 saat hocayla ders

Bugün sabah tartı çok güzeldi benim için.. 74ü gördüm bir şekilde.. mucize gibi.. bu sayıyı ilk defa görüyorum.. inşallah yılbaşına daha da güzellerini göreceğim..

Umarım haftasonunuz güzel geçiyordur..
Iyi geceler sevil cim.
Afiyet olsun canim. Menun sporun cok guzel de suyun gercekten az olmus. Hele bir de 1 saat spor yapip 1.5 lt.kalman hata guzelim ya. Tebrikler 74 gorundu simdi yeni yila girecegin kiloyu heyacanla bekliyorum.

Gunaydin arkadaslar. Iyi pazarlar. Ben uslu cocuk oldum sutumu ictim. Yoksa siz hala :uykucu:

Canım günaydın, iyi pazarlar.. ben 9 da sürünerek kalktım, kaslarım ağrıyor.. magnezyum almamıştım 2 gündür sabah hemen aldım.. biz de memlekete gidiyoruz.. kışlık sebze ve meyveler toplanmış, bizi bekliyormuş..

Sabah yola çıkmadan spora gideyim dedim, annem babam ve sevgili kocam ufak çapta kriz geçirdiler.. sporla kafayı bozmuşum, yanaklarım çökmüş bilmen ne diye :) hem hoşuma gitti hem üzüldüm beni anlamadıkları için.. annem zayıflama hastalığına yakalanıcam diye korkuyormuş:)) annem ya kıyamam ne diyeyim..
Ben de durumlar bu kızlar.. yola çıkarken bir bardak kefir içtim.. 1 yeşil elma aldım yanıma..
Sizlerin pazarı nasıl?

Back
X