benim spor hocam akşamları çorba içmemi istemiyor nedense.. görünce aklıma geldi. ama ben de severim çorbayı.
afiyet olsun canım..
tatlım gel bakalım, bu menüdeki diyete uygun olmayan şeyleri birlikte seçelim :) senin sporlar nerede bu arada?
bence diyetteyken bir süre çiğ köfte ve kömeden uzak dur. kömeyi yemiş, yanına yeşil çay yazmış :) yılbaşı hedefimizi bir tutturalım canım ya.. sonra birgün otur bir kazan ye.. ama şimdi idare et biraz.. sık dişini.. tartıdaki eksi seni inan ondan daha mutlu edecek..
havalar soğuk diye canın çekiyor olabilir, hareketlerimiz yavaşlıyor, onu su ve proteinle kapatmaya çalış.
ohh mis valla, oturdum kıskanarak okudum resmen.. maşallah..
kız çocuklaarını giydirmek ne zevklidir ya, maşallah kuzuna.. iyi yapmışsınız. burada da öyle alışveriş çılgınlıkları var.. hatta mübarek cumanın siyahı olmaz diye değişik tepkilere bile sebep oldu :)
sen şimdi yılbaşı hedefini gerçekleştir, daha zevkle alırsın kıyafetlerini, ben dişimi sıkıyorum valla.. sabrediyorum. az daha küçüleyim diye bekliyorum.
bu menüye yorum bile yapamıyorum :) değişik ya hoşuma gidiyor.. afiyet olsun. baya erken bitirmişsin yeme olayını ne güzel..