güzel görünüyor.. ben akşam 1 yemek kaşğı makarnaya takılmadım.. :) ama su nerde?
ya ben de sporlarımı böyle tek tek yazıcam çok özendirici oluyor.. hey maşallah yaa..
akşam yemeği olarak madem ikeadaydın, bence somon menüsü yiyebilirdin :) zamanında ben de senin gibi yaptığımda diyetisyenim bana sağlıklı menüleri seçmediğim için kızmıştı. şimdi sen yazınca o günler aklıma geldi..
orada kızartmalara alternatif de menüler var.. salata mewnüsü var, işte somon var ki ben gittiğimde genelde somon yiyorum. 2 gündür az da olsa kızartma yiyorsun.. kalori toplamı belki az olabilir ama bence senin sağlığın daha önemli..
zero da, ben de bağımlılık derecesindeydi, kendimi onun esiri olmaktan kurtarmaya çalışıyorum. onun yerine 1 bardak ayran ya da su, herşeye bedel. aklında bulunsun.. biz doymak için beslenelim.. doymaktan kastım hücre doyması..
azimlisin ne güzel, bir de birşey soracağım. activa yı bilerek mi tüketiyorsun bu kadar sık? işe yarıyor mu? tadına alışamadım bir türlü, sen de görünce özeniyorum, sonra unutuyorum.
bence senin kalori hesabı yapmana gerek yok, sabah menün çok güzel, akşamı da öyle yaptın mı, zaten az olmayacaktır diye düşünüyorum.
saatleri nasıl? bir de su miktarlarını da belirtir misin?
bu spor ne zaman artacak kuzuuu??*
günaydın canım, hadi bakalım tempolu bir gün başlasın..
bu arada
@Zen71 nerde?*??