Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cnm sabah kahvaltimi paylaştım aslında
4 adet küçük kofte kız maksat cok gorunsun ilk gunden gozum doysun yoksa gozumu doyuramam :KK55:

:))) ne bileyim baya köfte sandım :)) önceden paylaştıysan bilemiyorum cnm sayfalar çok çabuk ilerliyor takip etmek çok zor. yarına hepsini birarada paylaşırsınız daha kolay yorumlanır. afiyet olsun...

:))) ne bileyim baya köfte sandım :)) önceden paylaştıysan bilemiyorum cnm sayfalar çok çabuk ilerliyor takip etmek çok zor. yarına hepsini birarada paylaşırsınız daha kolay yorumlanır. afiyet olsun...

Tekrar yazarim canim sen iste yeterki
Sabah kalkinca 1 bardak ilik su

Şekersiz çay
2 yumurta haşlanmış tek sarısını yedim
Yarim dilim saf kepek ekmeği
Domates salatalik
3 adet zeytin
Ev yapimi cevizli biberli kahvaltilik sos
Kibrit kutusu kadar peynir
Kirmizi ve yeşil biber
Roka bol limonlu

Bugunku menu
10.45
İki yumurta peynirli
Sutlu neskafe
3 dilim tahil ekmegi

Ara
Dido çikolata

Aksam 18.30

2 tb tarhana corbasi
Pirasa
Yogurt

Hanımlar ben 10 gündür diyet yapıyorum ama dün biraz hamur işine kaçtım ve dünden beri midem de taş varmış gibi hissediyorum.
Bir de tarçınlı su içiyorum 4 gündür ama sevemedim bir türlü çok tatlı geliyor bana internette dukan birasını buldum onu uygulayan varmı benim damak tadıma daha uygun...

Tekrar yazarim canim sen iste yeterki
Sabah kalkinca 1 bardak ilik su

Şekersiz çay
2 yumurta haşlanmış tek sarısını yedim
Yarim dilim saf kepek ekmeği
Domates salatalik
3 adet zeytin
Ev yapimi cevizli biberli kahvaltilik sos
Kibrit kutusu kadar peynir
Kirmizi ve yeşil biber
Roka bol limonlu

:)))) afiyet olsun cnm. bende içeceklerde şeker kullanmıyorum :rapci:

Bugunku menu
10.45
İki yumurta peynirli
Sutlu neskafe
3 dilim tahil ekmegi

Ara
Dido çikolata

Aksam 18.30

2 tb tarhana corbasi
Pirasa
Yogurt

afiyet olsun cnm. çok bilir kişi değilim ama menü fazla gibi geldi çikolatanında hepsini yemişsin anlaşılan :) su ve spor yok mu?

:)))) afiyet olsun cnm. bende içeceklerde şeker kullanmıyorum :rapci:

afiyet olsun cnm. çok bilir kişi değilim ama menü fazla gibi geldi çikolatanında hepsini yemişsin anlaşılan :) su ve spor yok mu?
İki haftadir diyetimi cok salliyodum o cikolatayi yedikten sonra bu takım davetini gördüm :) su var ama miktar bilemiyorum. Sporda yarım saat yuruyus. Kucuk bebegim var disari cikmam kisitli, sezeryanli olduğum icinde 6 ay bitmesini bekliyorum evde. Arada leslie yaptim yine baslarim

Ya ben iyi gidiyordum 1 ayda 3 kgya yakin verdim. Gecen hafta kizim cok huysuzdu. Ne kucakta durdu ne uyudu. Sinirler alt ust tabi... Gece bile yedim malesef. Tabi bana ++ olarak döndü :/
Ben günde 1 öğün yememe rağmen veremedim oda isteyerek değil yani oglumdan fırsat bulamiyodum 74 ile doğum yaptım 2. Doğumum 4 buçuk ay oldu 59 a kadar düştüm gerisi kaldı:(

Back
X