Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba bana bu topikten bildirim gelmiş katılmak istermisin diye yani davet edildim sanırım inşallah kabul edilirim
İlk önce kendimi tanıtayım
Evhanımıyım
3 kızım var
31 yaşındayım
Boşandım
Antep’te yaşıyorum
Boy 157 cm
Kilo 55
Hedef 47
Boşanmadan önce 45 kiloydum yemek yemek aklıma gelmezdi ancak çok açıkdığımda yerdim günde bazenleri sadece 1 öğün yerdim boşandıktan sonra iştahım bayağı arttı artık günde 3 öğün yiyorum hatta her defasında acıkarak ve isteyerek yiyorum yemekle beraber bazen gazoz içiyorum ve bu aralar doyduktan sonra 1 paket çekirdek çitliyorum bazen abur cubur ama hayret edilecek bişey bu akşam pek bişey yemedim canım hiç istemiyor biraz bulantım var hatta önceki gibi iştahsız olmak istiyorum bayağı balık etli gibi oldum özellikle bacaklar çok fena :(((

Allahtan ben de tatli krizi olmuyor,pek aram yok zaten tatliyla,ben karbonla kilo alanlardanim pilav.makarna,icli kofte falan bayilirim.

Evet canim siskinlik yok,normalde yapinca cok yerdim ama oncesinde cok su ictim ondan galiba fazla yiyemedim
ben de pilav makarna pek aramam ama tatlı işte o olmasa

Merhaba bana bu topikten bildirim gelmiş katılmak istermisin diye yani davet edildim sanırım inşallah kabul edilirim
İlk önce kendimi tanıtayım
Evhanımıyım
3 kızım var
31 yaşındayım
Boşandım
Antep’te yaşıyorum
Boy 157 cm
Kilo 55
Hedef 47
Boşanmadan önce 45 kiloydum yemek yemek aklıma gelmezdi ancak çok açıkdığımda yerdim günde bazenleri sadece 1 öğün yerdim boşandıktan sonra iştahım bayağı arttı artık günde 3 öğün yiyorum hatta her defasında acıkarak ve isteyerek yiyorum yemekle beraber bazen gazoz içiyorum ve bu aralar doyduktan sonra 1 paket çekirdek çitliyorum bazen abur cubur ama hayret edilecek bişey bu akşam pek bişey yemedim canım hiç istemiyor biraz bulantım var hatta önceki gibi iştahsız olmak istiyorum bayağı balık etli gibi oldum özellikle bacaklar çok fena :KK43:((
hoşgeldin aslında abur cuburu kessem bile fark eder dengeli beslensen 3 öğün normal yani öğünlerde ölçülü olmalısın

Şimdi ben 2 hafta deneme süresinde miyim ??
Kabul edildimmi yani guruba ?
İlk defa katılacağım bu arada
İnşallah tüm kurallara uyarım

Ben aşırı çikolata düşünüyüm canim tatlıyı bıraktım çayı 8 yıldır şekersiz içiyorum yemeklerde az tuz kullanıyorum doğumdan sonra çikolataya çok sardığım için 59 a kadar düşebildim ama çok rahatsız oldum çünkü alışkın değilim.. çikolatayı ekmeği kestim yersem kepek ekmeği ve sporun çok faydası var mekik ilkte tikanirsin ama sonra alisirsin devam et valla dikkat ettim sonuç bu çok şükür vermeye başladım sizde yaparsınız yani :))

bende içecekleri şekersiz içiyorum canım ve aynı şekilde tuzu da az kullanıyorum. bende tüp bebek sürecinde çok kilo aldım veremiyorum eve ekmek dahi almayız biz ama tatlıyı çikolatayı çok seviyorum sorunum o sanırım. mekiğe inş alışırım senin gibi :) birde menüme çok demişsin ama nerdeyse aynı şekilde yiyoruz neye çok dedin canım krepe mi onlar küçük boy hemde mısır unuyla yapıyorum yada yulafla beyaz un hiç kullanmam.

Bugün katıldım sizlere. Katılana kadar dünyalara yediğim için bugünü pas geçip yarın yazı cam inşallah.

2 ocakta bir düğüne katılıcam o zamana kadar veririm değil mi?

Daha önce 68 den 64 de burası ile indim. Tekrarı da olacak inşallah

bende içecekleri şekersiz içiyorum canım ve aynı şekilde tuzu da az kullanıyorum. bende tüp bebek sürecinde çok kilo aldım veremiyorum eve ekmek dahi almayız biz ama tatlıyı çikolatayı çok seviyorum sorunum o sanırım. mekiğe inş alışırım senin gibi :) birde menüme çok demişsin ama nerdeyse aynı şekilde yiyoruz neye çok dedin canım krepe mi onlar küçük boy hemde mısır unuyla yapıyorum yada yulafla beyaz un hiç kullanmam.
Aynen canim krepler çok geldi bana ondan dedim ama küçük diyosan sorun yok :)) veririz inşallah ama mekik çekmeni ısrarla tavsiye ederim... Bende ilk gebelik 52 ile kalıp 64 ile doğum yaptım ve tekrar 52 e düştüm 2 buçuk yıl boyunca 52 'de kaldım ve hamileydim 74 ile 2. Doğumu yaptım 4 bucuk ay önce ve 59.900 e kadar düşebildim 4 buçuk ayda 1 hafta olacak diyetteyim guncel 56.300 oldu çok şükür senin var mı bebiş

IMG_7218.webp
lina0156 lina0156 Torku günlük süt iki bardak içtim Emin'im kalorisinden o yüzden anladın mı
Her 100 ml de 56 kalori ben 500 ml içtim

Back
X