Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ölçülerini de yaz :)Ben sabah kahvaltımı yazmıştım öğlen bişey yemedim akşam da tarhana çorbası ekmeksiz..etli bezelyeli yemek yarım dilim ekmekle ve turşu. Birazdan da çay faslı var sanırım annem puding yaptı ondan da azıcık yerim heralde.
Burayaben formu burayamı yazıcam özelemi gönderecem
Aslında kararında yeyıp spor yapınca sorun olmazHiç agzima sürmedim 1 haftadan fazla oldu abla pasta börek ondan sıkıldım biraz :)
Sen ne yaptın abla diyet nasıl gidiyo
Tatlım aksam tam gün ne yedınYa arkadaşlar ben tam anlayamadım bu grubu nasıl yapılacak.bu diyet biz tam olarak ne yazacağız.aksamlari gün içinde yediklerimizi mi toplu halde yazacağız. Yoksa yedikten sonra öğün öğün mu.yazdiklarimizi okuyup biri değerlendirme mi yapacak yoksa ortaya öylesine mi yazıyoruz.
Istediğim kiloya bi insem o zaman kararında yicem kaptanım benim :)Aslında kararında yeyıp spor yapınca sorun olmaz
Ömür boyu yemıyecen mı kuzu
Şey kem küm felan yanı.....
Bana çok zayıf gelıyorsun nıyeyseIstediğim kiloya bi insem o zaman kararında yicem kaptanım benim :)
Kem küm dediğine göre yapmiyosun diyet abla
Biz çok yüksekten inmeye çalıştığımız için o kilolar bize sıskalıkmış gibi geliyor. Gerçi boyum 1.68, 58 kg iken herkes çok zayiflamissin sakin daha verme hatta ve hatta kendini öldürmüşsün diyenler olmuştuBana çok zayıf gelıyorsun nıyeyse
Kankı sabah gec yeme Li meto çalısmaya başlasınGunun mönüsü
12.00
Yoğurtlu kuskus 9 kasik
Ara
16.00
1 br ayran
Kizimin kalan elmali yogurdundan 4 tatli kasigi
18.30
Mantarli corba 6 kş
Kiymali sebzeli yemek 7 kş
Yok abla ya ne zayıfı boyuma göre fazlam varBana çok zayıf gelıyorsun nıyeyse
Banada öyle gelıyorsun nedense bende anlamadım ki canımYok abla ya ne zayıfı boyuma göre fazlam vargerçi bugün teyzem uzun zaman sonra gördü beni kaşık kadar kalmış suratın dedi :)
Kankı sabah gec yeme Li meto çalısmaya başlasın
Canın ıstemesede ıkı cevız az peynır at ağzına
Çorba kremalı degıldı sanırım
Kuzum proteın ağırlıklı ye bıraz
Su ne kadar içtin
Bence senin kg vermeye degil spora ihtiyacin varYok abla ya ne zayıfı boyuma göre fazlam vargerçi bugün teyzem uzun zaman sonra gördü beni kaşık kadar kalmış suratın dedi :)
Offf 20 bardak masallah canımKiz cok geç uyuyo o uyudugu zamanlar bende uyuyorum yayoksa açlık sürem çok uzun farkindayim. Gunde ortalama 20 bardak içiyorum.. ara ogunde sevmiyorum iste alistirmaya calisiyorum kendimi
Bana öyle gelmiyo işte abla :)Banada öyle gelıyorsun nedense bende anlamadım ki canım
Hıc 50lerde olmadım kiBiz çok yüksekten inmeye çalıştığımız için o kilolar bize sıskalıkmış gibi geliyor. Gerçi boyum 1.68, 58 kg iken herkes çok zayiflamissin sakin daha verme hatta ve hatta kendini öldürmüşsün diyenler olmuştu![]()
Yapıyorum canim spor zati ama gerçekten fazlam varBence senin kg vermeye degil spora ihtiyacin var
Sen hıc 116 oldun muBana öyle gelmiyo işte abla :)![]()
NırdeeeeeeYapıyorum canim spor zati ama gerçekten fazlam var![]()