Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tatlım aksam tam gün ne yedın
Be kadar su içtin
Spor ne yaptın kac dakıka vs topluca yazıyoz
Arkadaşların menülerıne kendı bılgımızce yorum yazıyoz
Yarışma falan yazıyor ya.biz bu cumadan haftaya cuma ya kadar yarışmamı yapıyoruz kendi aramızda teşvik amaçlı. Ben bütün bilgilerimi yazdım grup temsilcimiz terazide toparlanır hepsi. Yarın topluca yazarım ins.bugun sadece yememe dikkat ettim spor falan yapamadım malesef su da çok az içtim.umarim zayiflayabilirz.insana gerçekten motivasyon lazım. Oyuzden takipteyim sizleri ins.

Yapıyorum canim spor zati ama gerçekten fazlam var :KK43:
Canım senin boyun 1.57 miydi eğer öyleyse benim boyumla aynı canım ben 2 ay kadar düzenli spora gittim 1 cm incelme olmadı diyet şart yoksa beldeki simit bacaktaki baldır gitmiyor

Yarışma falan yazıyor ya.biz bu cumadan haftaya cuma ya kadar yarışmamı yapıyoruz kendi aramızda teşvik amaçlı. Ben bütün bilgilerimi yazdım grup temsilcimiz terazide toparlanır hepsi. Yarın topluca yazarım ins.bugun sadece yememe dikkat ettim spor falan yapamadım malesef su da çok az içtim.umarim zayiflayabilirz.insana gerçekten motivasyon lazım. Oyuzden takipteyim sizleri ins.
hoşgeldin canım umarım herkes dilediği kiloya ulaşır ve hep öyle kalır

Canım 12 takımla yarısıyoruz bız
Bu nedenle takım ortalamamızı yüksek tutmak önemli
Buda dıkkatten gecıyor gülüm
Annem zamanla oturtacaksın ınan bana
Zamanla sıstemide oturtursun ınan

Canım senin boyun 1.57 miydi eğer öyleyse benim boyumla aynı canım ben 2 ay kadar düzenli spora gittim 1 cm incelme olmadı diyet şart yoksa beldeki simit bacaktaki baldır gitmiyor

hoşgeldin canım umarım herkes dilediği kiloya ulaşır ve hep öyle kalır
158 boy canim aynen diyet lazım sporla başka türlü olmuyo

İyi akşamlar kızlar bugün hurma diyetini sonlandırdım 2 litre su bir kupa bitki çayı Yeşil çay 40 dakika yürüyüş

Menum
Sabah kalkar kalkmaz 1 bardak limonlu su
Kahvaltı
1 tane yumurta 1 tatlı kaşığı kahvaltılık sos ile yapılmış yumurta
1 salatalık
5 zeytin
2 dilim kepek ekmegi
1 bardak şekersiz çay
Ara
1 yeşil elma
Akşam
1 kepçe süzme mercimek çorbası
Yoğurtlu brokoli salatası
1 biber 1 patlıcan dolmasi ( 2 yemek kaşığı bulgur ile yapıldı toplamda 2 biber 2 patlıcan dolmasi 8 tane de kara lahana sarması çıktı sıfır yağ konuldu çok az tuz)
Genel
3 litre su
1 litre detoks suyu
Spor
5000 adım yürüyüş

Menum
Sabah kalkar kalkmaz 1 bardak limonlu su
Kahvaltı
1 tane yumurta 1 tatlı kaşığı kahvaltılık sos ile yapılmış yumurta
1 salatalık
5 zeytin
2 dilim kepek ekmegi
1 bardak şekersiz çay
Ara
1 yeşil elma
Akşam
1 kepçe süzme mercimek çorbası
Yoğurtlu brokoli salatası
1 biber 1 patlıcan dolmasi ( 2 yemek kaşığı bulgur ile yapıldı toplamda 2 biber 2 patlıcan dolmasi 8 tane de kara lahana sarması çıktı sıfır yağ konuldu çok az tuz)
Genel
3 litre su
1 litre detoks suyu
Spor
5000 adım yürüyüş
Afiyet olsun canim

Sevılim ıyı ıdare ettın ben yokken
Onca işin arasında kurmadın benı hakkını helal et
Benım patalojı sonucum ıyı gelmedı Kızlar
Sağlıklı beslenmem şart oldu
Dıyet yapamasamda kotu seyler yememem lazım
Bu arada sızın fıt oluşunuza sahıt olurum