- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haha senın Doğuma gıderkenkı kılon benım hayalım74 oldum doğuma giderken abla
![]()
Hayaller gerçekleştirmek için var abla istersen sıfırdan başlarsın başarırsınHaha senın Doğuma gıderkenkı kılon benım hayalım
Ölçülerimi yazdım canım bugün ben...70 kiloyum normalde diyetisyen de ama evdeki tartimda 71.8 çıkıyorum.Canim ölçülerini de yaz :)
Yok canım o değil yediğin yemeğin kaç tabak,kase bardak oyleÖlçülerimi yazdım canım bugün ben...70 kiloyum normalde diyetisyen de ama evdeki tartimda 71.8 çıkıyorum.
Yarışma falan yazıyor ya.biz bu cumadan haftaya cuma ya kadar yarışmamı yapıyoruz kendi aramızda teşvik amaçlı. Ben bütün bilgilerimi yazdım grup temsilcimiz terazide toparlanır hepsi. Yarın topluca yazarım ins.bugun sadece yememe dikkat ettim spor falan yapamadım malesef su da çok az içtim.umarim zayiflayabilirz.insana gerçekten motivasyon lazım. Oyuzden takipteyim sizleri ins.Tatlım aksam tam gün ne yedın
Be kadar su içtin
Spor ne yaptın kac dakıka vs topluca yazıyoz
Arkadaşların menülerıne kendı bılgımızce yorum yazıyoz
Canım senin boyun 1.57 miydi eğer öyleyse benim boyumla aynı canım ben 2 ay kadar düzenli spora gittim 1 cm incelme olmadı diyet şart yoksa beldeki simit bacaktaki baldır gitmiyorYapıyorum canim spor zati ama gerçekten fazlam var![]()
hoşgeldin canım umarım herkes dilediği kiloya ulaşır ve hep öyle kalırYarışma falan yazıyor ya.biz bu cumadan haftaya cuma ya kadar yarışmamı yapıyoruz kendi aramızda teşvik amaçlı. Ben bütün bilgilerimi yazdım grup temsilcimiz terazide toparlanır hepsi. Yarın topluca yazarım ins.bugun sadece yememe dikkat ettim spor falan yapamadım malesef su da çok az içtim.umarim zayiflayabilirz.insana gerçekten motivasyon lazım. Oyuzden takipteyim sizleri ins.
Canım 12 takımla yarısıyoruz bızYarışma falan yazıyor ya.biz bu cumadan haftaya cuma ya kadar yarışmamı yapıyoruz kendi aramızda teşvik amaçlı. Ben bütün bilgilerimi yazdım grup temsilcimiz terazide toparlanır hepsi. Yarın topluca yazarım ins.bugun sadece yememe dikkat ettim spor falan yapamadım malesef su da çok az içtim.umarim zayiflayabilirz.insana gerçekten motivasyon lazım. Oyuzden takipteyim sizleri ins.
158 boy canim aynen diyet lazım sporla başka türlü olmuyoCanım senin boyun 1.57 miydi eğer öyleyse benim boyumla aynı canım ben 2 ay kadar düzenli spora gittim 1 cm incelme olmadı diyet şart yoksa beldeki simit bacaktaki baldır gitmiyor
hoşgeldin canım umarım herkes dilediği kiloya ulaşır ve hep öyle kalır
Afiyet olsun canimMenum
Sabah kalkar kalkmaz 1 bardak limonlu su
Kahvaltı
1 tane yumurta 1 tatlı kaşığı kahvaltılık sos ile yapılmış yumurta
1 salatalık
5 zeytin
2 dilim kepek ekmegi
1 bardak şekersiz çay
Ara
1 yeşil elma
Akşam
1 kepçe süzme mercimek çorbası
Yoğurtlu brokoli salatası
1 biber 1 patlıcan dolmasi ( 2 yemek kaşığı bulgur ile yapıldı toplamda 2 biber 2 patlıcan dolmasi 8 tane de kara lahana sarması çıktı sıfır yağ konuldu çok az tuz)
Genel
3 litre su
1 litre detoks suyu
Spor
5000 adım yürüyüş
Kilo verdirdi mi canimİyi akşamlar kızlar bugün hurma diyetini sonlandırdım 2 litre su bir kupa bitki çayı Yeşil çay 40 dakika yürüyüş
Bu aralar basim kalabalik canim,dikkat ediyorum etmesine ama etkin katilim olmadigi icin eksik kaliyor bir seylerevet canım öyle bir şey olsa başı sen çekersin malesef neden hic katılmaz olsun önce öyle değildin
Tesekkur ederim tatlim iyiyim de ben 10.takimda yarismadim hic,9. Takim mi acaba?orda yarisip mezun olmustum baska hicbir guruba girmedimmasal3487 nasilsin ? :)
Ben seni hatirliyorum 10. Takimdan
Nasil gidiyor ?
Ne patalojisi canim hayirdir?Sevılim ıyı ıdare ettın ben yokken
Onca işin arasında kurmadın benı hakkını helal et
Benım patalojı sonucum ıyı gelmedı Kızlar
Sağlıklı beslenmem şart oldu
Dıyet yapamasamda kotu seyler yememem lazım
Bu arada sızın fıt oluşunuza sahıt olurum
Bebek haberlerınızı alırım insallah