Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bayanlar k.b misafirlige gittim sabah ve kuzende kaliyorum bu gece.
Menümü hızlıca yazayım
Sabah. Limonlu detox suyu

Kahvalti
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Zeytin 2 adet
Acı ezme 1tk
1 dilim fit börek
Çay x2 şekersiz

Ara
1 avuç kuruyemiş
1 Turk kahvesi

Öğlen
Dışarıdaydık yemek yemedim
Kahve içtim

Akşam -misafirlikteyim
2 parca ızgara tavuk pirzola
1 adet orta boy kızarmış patates cipsi
2yk yoğurt pul biberli
Ayran 1 bardak
Su

Ara
Sütlü neskahve x1

Bugun pek su içemedim
1.5lt en fazla
Spor 4.5 saat yürüyüş tempolu alışveriş yaptim bol bol kan ter içinde kaldım

Bayanlar k.b misafirlige gittim sabah ve kuzende kaliyorum bu gece.
Menümü hızlıca yazayım
Sabah. Limonlu detox suyu

Kahvalti
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Zeytin 2 adet
Acı ezme 1tk
1 dilim fit börek
Çay x2 şekersiz

Ara
1 avuç kuruyemiş
1 Turk kahvesi

Öğlen
Dışarıdaydık yemek yemedim
Kahve içtim

Akşam -misafirlikteyim
2 parca ızgara tavuk pirzola
1 adet orta boy kızarmış patates cipsi
2yk yoğurt pul biberli
Ayran 1 bardak
Su

Ara
Sütlü neskahve x1

Bugun pek su içemedim
1.5lt en fazla
Spor 4.5 saat yürüyüş tempolu alışveriş yaptim bol bol kan ter içinde kaldım
Afiyet olsun güzelmiş fit börek ne oluyor

Takım 11. Oldu
Dahada kötüsü dusuk ortalamadan nota aldık Kızlar

off 2. notamız oldu sanırım bu :(

Ya arkadaşlar ben tam anlayamadım bu grubu nasıl yapılacak.bu diyet biz tam olarak ne yazacağız.aksamlari gün içinde yediklerimizi mi toplu halde yazacağız. Yoksa yedikten sonra öğün öğün mu.yazdiklarimizi okuyup biri değerlendirme mi yapacak yoksa ortaya öylesine mi yazıyoruz.

canım sakin ol, akşamları tam menünü paylaşıyorsun ne yedin ne içtiysen, ona göre biz de kendimiz yorumluyoruz, sen bizimkileri yorumluyorsun.. böyle böyle ilerliyoruz. kilo verme hızımıza göre yarışıyoruz.

Biz çok yüksekten inmeye çalıştığımız için o kilolar bize sıskalıkmış gibi geliyor. Gerçi boyum 1.68, 58 kg iken herkes çok zayiflamissin sakin daha verme hatta ve hatta kendini öldürmüşsün diyenler olmuştu :KK70:

kız sen deli misin? 58 kilo nedir ya, benim hedefim bile 65 :) maşallah sana ya.. ben hiç o kiloları görmedim..

Yok abla ya ne zayıfı boyuma göre fazlam var :KK43: gerçi bugün teyzem uzun zaman sonra gördü beni kaşık kadar kalmış suratın dedi :)

senin boy kilo indeksine göre olman gereken kilo ne söyle bir bakayım bana.. şurda hedefine 3 kilo kalmış, deli edeceksin beni.. ben sana bakıp ne özeniyorum.. benim hedefime 10 kilo var, 50leri hayal bile etmiyorum henüz..

Kiz cok geç uyuyo o uyudugu zamanlar bende uyuyorum ya :KK43: yoksa açlık sürem çok uzun farkindayim. Gunde ortalama 20 bardak içiyorum.. ara ogunde sevmiyorum iste alistirmaya calisiyorum kendimi

20 bardak derken? 4 lt mi? süt yapsın diye mi? maşallah diyeyim de nazar etmeyeyim.. şeker fln yok dimi.. ben de çok su içerim bakma öyle dediğime,genelde su içim oranı düşük ya ondan insan bi güvenemiyor..

Sen hıc 116 oldun mu:KK53:

leen.. yerim seni.. 96 oldum :)

ben mezun oldum mu acaba ya mezun olabildiysem eğer pazartesine kadar ara verip yeniden başlayacağım inşallah

dur bakalım, sonuç listeleri yayınlanır. dayan 2 gün :)

Kızlar ben ayın 20'ine kadar gündüz giremicem akşam 22:00 da girebilirim internetim sadece akşamları olcak sonra yenilencek paket

haydaa üzüldüm paketin bitmesi kötü olmuş..

Canlar nasılsınız pek giremedim ben haftaya kardeşim askere gidecek onun telaşına düştük bir de çok yoğun işlerimiz var pek fırsat bulamıyorum :KK43:

ay sağsalim gitsin gelsin inşallah... seni çok iyi anlıyorum.. ben de o durumdayım..

pazartesi günü diyetisyene gidicem 15 gün oldu ilk gittiğimde 87 kilo çıkmışdım geçen hafta pazartesi 84,7 çıkdım ama hiç yağdan gitmemiş sadece ödem gitmiş bakalım bu hafta yağdan gidecekmi

inşallah yağdan gider artık.. ödem atman başta çok normal.. spor yapıyor musun?

Kizimin gazi var ayaktayiz, tey tey

amaaann zor işler onlar.. minişkonun gazı geçsin tez zamanda mışıl mışıl uyusun..

Kiz allah canıni almaya ben nerdeyimmm....
:skandal:

sen daha beklicen :) haftaya inşallah..

Ne kadar doğru bilmiyorum ama boynumuza göre olmamış gereken kilo aralığı

Eklentiler

• Screenshot_20171209-100235.webp
    Screenshot_20171209-100235.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 32
kızlarım hepinize günaydın canlarım.. kendi adıma zor bir hafta geçirdim.. işlerim çok yoğun olunca hiç birşeyime dikkat edemedim. kilo da veremedim. moralim bu anlamda bozuk. ben hep stres kaynaklı kilo aldım. şimdi yine stresli bir dönemdeyim ve yemeğe çok meyilliyim ne yapacağım bilmiyorum. gaza da gelmiyorum iyi mi..

size dün ki halimi anlatayım.. sabah 10 gibi bir odaya girdik ve akşam 9 da çıktık o odadan.. sürekli parametreler üzerinde tartıştık.. Bugün de sabah 7den beri ayaktayım, işe geldim.. akşam 6 ya kadar buradayız.

yarın gelip gelmeyeceğimiz şuan muallakta.. zor bir dönemden geçiyorum. İnşallah Allah yüzümü kara çıkarmaz.

Haftaya da Ankara'ya gidiyorum. 5 gün orada olacağım. Başta tatil içindi, onu da işe çevirdiler. Hazır oradayken gidince, çalış diyorlar..

Kızlar zor yani..

Sizinle yeteri ilgilenemediğim için gerçekten vicdan azabı duyuyorum.. lütfen beni biraz idare edin. bu grupla ilgili sıkıntısı olan bana özelden mesaj da atabilir. çözmek için yardımcı olmaya çalışacağım her zaman..

haftaya gruba da gireceksiniz. lütfen haftaya cuma hepinizi kilo vermiş olarak gruba alalım.. size çok güveniyorum..

Yeniler eski üyelerden fazla olduğu için yeni arkadaşlarımıza yönelik yazıyorum :) yanlış anlaşılma olmasın..

öptüm sizi.. bugün hepiniz kendinizi prenses gibi hissedin..

Başlangıç kilo 88.7kg
Bugün 86.4kg
Başlangıç: 1 aralık 2017
Verilen: 2.3kg
Hedef: 80kg gerçekçi olmak lazım önce kademe kademe gideyim de kalıcı olsun
nefertityy nefertityy

berilceee berilceee

canım sen ilk hedefini yazmışsın, bence olmak istediğin hedefi yazalım. mesela ben 55 olmak isterim ama normal şartlarda olabileceğim 65 diye 65 yazdım..

şurda 80e ne kalmış, sürekli hedef revize etmek zor olur.. sen bana güzel bir hedef söyle..

canım sen ilk hedefini yazmışsın, bence olmak istediğin hedefi yazalım. mesela ben 55 olmak isterim ama normal şartlarda olabileceğim 65 diye 65 yazdım..

şurda 80e ne kalmış, sürekli hedef revize etmek zor olur.. sen bana güzel bir hedef söyle..
O zaman 65kg cnm en son ne zaman 65 gordum bilemiyorum

günaydııınnn. dün akşam hamur işi yediğim için kuzenimle yürüyüşe çıktık gece :) sonrasında soda mı içtim. sabah ılık su yulaf ezmesi yedim böyle :)

Back
X